AUTOBEDRIJF MOVEKORTRIJK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOBEDRIJF MOVEKORTRIJK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.884.013

Publication

28/07/2015
ÿþMod Word 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

EFaittu NEERGELEGD

Griffie Richtbank Koophandel "

1111111 II111111111111111111

*15108857*

IS

Ondernemingsvr : 6 3-8

8

Benaming

(voluit) : Autobedrijf MoveKortrijk

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Pathoekeweg 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting -- benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Walters, te Brugge (Assebroek), op 8 juli 2015 is opgericht door de heer dE BROUWER Robert, geboren te Breda (Nederland) op drieëntwintig november negentienhonderdtweeënzestig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Tulpenstraat 8 en mevrouw DE SMET Ellen Angèle Jenny Maria, geboren te Knokke op tweeëntwintig november negentienhonderddrieënzestig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Tulpenstraat 8, de besloten ' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Autobedrijf MoveKortrijk, met zetel te 8000 Brugge, Pathoekeweg 7, voor onbepaalde duur en met als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- Alle herstellingen, aankoop, verkoop, commissiehandel, agentschap, korting, vertegenwoordiging, in- en uitvoer van auto's en moto's, wisselstukken, benodigdheden, parallel im- en export, alle materialen verband houdende met het auto- en motorbedrijf en de mogelijkheid om alle commerciële en productieactiviteiten aan te vatten in de ruimst mogelijke zin alsmede de teledistributie

" (internetactiviteiten) van alle bovenvermelde producten en artikelen.

- Huur en verhuur van alle personenwagens, bedrijfswagens en alle rollend materieel met inbegrip

van leasing en andere verhuringvormen.

- De uitbating van een garagebedrijf in al zijn aspecten, zoals onder meer:

a) de groot- en kleinhandel en de in- en uitvoer van: motorvoertuigen en onderdelen, toebehoren voor motorvoertuigen en gocarts, motorrijwielen en onderdelen, petroleumproducten, vloeibare brandstoffen en smeermiddelen, land- en tuinbouwmachines en -materieel, plezierboten, bedrijfswagens, aanhangwagens, bromfietsen, autobussen en autocars en alle daarmede al dan niet rechtstreeks verband houdende werktuigen, gereedschappen, machines, benodigdheden, en/of toebehoren,

b) het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen, onderhouden of vervaardigen van motorvoertuigen, bedrijfswagens, autobussen en autocars, land- en tuinbouwmachines, plezierboten, aanhangwagens, koetswerk en daarmede al dan niet rechtstreeks verband houdende werktuigen, gereedschappen en/of machines. Onderneming voor het wassen van', voertuigen. Uitbating van garage en stalling voor motorvoertuigen.

- De bewerking en verwerking in al zijn vormen en fasen van kunststofpiaten, kunstmatig hars en aile. plastische grondstoffen.

- De aan- en verkoop, zowel klein- ais groothandel, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van kunststofplaten, kunstmatig hars en aile plastische grondstoffen van gelijk welke vorm en/of samenstelling,

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om

" het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MONITEU BELGE

20-0-20i5

ELGfSCN TAATSBLF D

013

Gent Afdeling Brugge reitfieriffier

0 JUL9 2015

~_ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

g L - ~ vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge - Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden

hebben van deze onroerende goederen. "

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan investeren in activa met het oog op het bezoldigen van zaakvoerders, werknemers of vennoten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend euro, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van één/vijfde, hetzij vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer Robert dE BROUWER van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en lastens voornoemde mevrouw Ellen DE SMET van honderdduizend euro (¬ 100.000, 00).

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 6 juli 2015 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op twintig juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien, ongeacht deze dag een zon- of feestdag is.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit,

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering

c 1,

" f zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde

kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2017.

Werd aangesteld als bezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur: de naamloze vennootschap ROELMAN, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Pathoekeweg 7, RPR Brugge BTW 6E0873.851.620, Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Michel Van Damme, te Brugge (Sint-Andries), op 4 mei 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 26 mei 2005, onder nummer 20050526/74035, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Bernard Walters, op 16 december 2013, bekendgemaakt als boven op 3 januari 2014, onder nummer 20140103/5194, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Robert dE BROUWER. Kennis werd genomen van het verslag van de raad van bestuur van voormelde naamloze vennootschap ROELMAN, de dato 6 juli 2015, inhoudende benoeming van voornoemde heer Robert dE BROUWER tot vaste vertegenwoordiger, voor het bestuursmandaat dat naamloze vennootschap ROELMAN uitoefent in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Autobedrijf MoveKortrijk.

Volmacht werd gegeven aan de CVBA Stuyts Accounting Services, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2A, vertegenwoordigd door de heer Jonathan Stuyts, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Walters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd váár registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AUTOBEDRIJF MOVEKORTRIJK

Adresse
PATHOEKEWEG 7 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande