AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF ELEKTRICITEITSNET IZEGEM, AFGEKORT ETIZ

Divers


Dénomination : AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF ELEKTRICITEITSNET IZEGEM, AFGEKORT ETIZ
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 207.559.115

Publication

26/01/2012
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b2houer, aan het Belgisch s.aatsblad

Ondernemingsnr : 0207.559.115

3enzrn9r?c

fvoizitl : AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF ELEKTRICITEITSNET

IZEGEM

Rechtsvorm : Autonoom Gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid

Zetel : Prins Albertlaan 3, 8870 Izegem

C:a'en;tee, z.a : Kennisgeving overdracht bedrijfstak'Distributienetbeheer & exploitatie elektriciteit' - overeenkomstig artikel 770 Wetboek Vennootschappen

Uit een akte verleden voor Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 29 december 2011, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor te Izegem, blijkt dat:

De Overdrager het autonoom gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid "Autonoom Gemeentebedrijf Elektriciteitsnet Izegem", afgekort "ETIZ", met ondernemingsnummer 0207.559.115, met zetel te 8870 Izegem, Prins Albertlaan 3, met ingang van 1 oktober 2011 onder bezwarende titel aan de Overnemer de Opdrachthoudende Vereniging "INFRAX WEST", RPR Oostende 0205.157.176, met zetel te 8820 Torhout, Noordlaan 9, de bedrijfstak "Distributienetbeheer & Exploitatie elektriciteit" heeft overgedragen.

Gegevens onderhandse aangehechte volmachten:

1. Volmacht de dato 12 december 2011

volmachtgever: ETIZ

volmachtdragers: Mevrouw Maureen RAEDT, wonende te te 8870 Izegem, Hogestraat 98 en de Heer Noël

VANSTEELAND, wonende te 8870 Izegem, Zoetemondstraat 2.

2. Volmacht de dato 28 november 2011

volmachtgever: INFRAX WEST

volmachtdrager:De Heer Stephan CLAERHOUT, wonende te 8820 Torhout, Kleistraat 4

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Stefaan Laga

Hiermee neergelegd: Expeditie van de akte de dato 29 december 2011 met bijlagen en met de twee aangehechte volmachten

MONITEUR BELGE

1 8 °01g 2012

BV I.GIQ-::11Hz-gMATSI3LAD

II1I 1l 1ll I1I li1 liii 1I1 11 ll

+12024648"

Op de aatsie biz. van Lui;; 5 vermeiden : ilaam br hoedanigheid var. de'.nstrurnentersnde notaris, hetz'r,' Van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naafn en handtekening,

23/11/2011
ÿþAnnexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011

Mod 2_f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1111 1111 ~ IYIIIII~III

" 11176476*

Onciernern.ngsnr 0207.559.115

eGemiffÈng

tvoiut) AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF ELEKTRICITEITSNET

IZEGEM

Rechtsvorm : Autonoom Gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid

Zetel : Prins Albertlaan 3, 8870 Izegem

Oei ertaerp e e : Voorstel tot overdracht bedrijfstak 'Distributienetbeheer & exploitatie elektriciteit' - overeenkomstig artikel 770 Wetboek Vennootschappen

Uit een akte verleden voor Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 28 oktober 2011, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor te Izegem, blijkt dat:

De raden van bestuur van:

- het Autonoom Gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid 'Autonoom Gemeentebedrijf Elektriciteitsnet Izegem', afgekort 'ETIZ', ondernemingsnummer 0207.559.115, met zetel te 8870 Izegem, Prins Albertlaan 3, overdragende vennootschap en,

- de Opdrachthoudende Vereniging 'INFRAX WEST, ondernemingsnummer 0205.157.176, met zetel te 8820 Torhout, Noordlaan 9, verkrijgende vennootschap,

Een voorstel doen met het oog op de overdracht een bedrijfstak door het autonoom gemeentebedrijf 'Etiz', voornoemd, aan de opdrachthoudende vereniging 'Infrax West', voornoemd. De verkoopprijs voor de overname van de bedrijfstak en de tussen partijen overeengekomen verrekeningsmechanismen zullen worden gespecifieerd in de overeenkomst tot overdracht van een bedrijfstak die partijen zullen afsluiten en notarieel laten verlijden.

Dat onderhavige overdracht onderworpen wordt aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen. De overdracht zal dus de gevolgen met zich meebrengen bedoeld in artikel 763 van het gemeld wetboek.

Dat om te voldoen aan artikel 770, verwijzend naar artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen de comparanten ondergetekende Notaris hebben verzocht akte te nemen van dit voorstel tot overdracht, dat letterlijk luidt als volgt:

OVERDRACHT VAN EEN BEDRIJFSTAK "DISTRIBUTIENETBEHEER & EXPLOITATIE ELEKTRICITEIT" OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 770 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1. VOORGENOMEN TRANSACTIE

De voorgenomen transactie bestaat uit de overdracht van bedrijfstak onder bezwarende titel die de partijen krachtens Artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen onderwerpen aan de regeling van de Artikels 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

De transactie omvat de overdracht van de bedrijfstak distributienetbeheer & exploitatie elektriciteit op het grondgebied van de stad Izegem per 1 oktober 2011 door het autonoom gemeentebedrijf Etiz (hierna Etiz) aan Infrax West, opdrachthoudende vereniging.

De voorgenomen transactie moet gesitueerd worden in het kader van de vrijmaking van de elektriciteitsmarkt.

Op grond van het (toenmalige) decreet van 17 juli 2000 houdende de organisatie van de elektriciteitsmarkt (hierna 'het Elektriciteitsdecreet") en het (toenmalige) besluit van 15 juni 2001 met betrekking tot de distributienetbeheerders voor elektriciteit (hierna "het DNB"-besluit"), beiden inmiddels vervangen door respectievelijk het Energiedecreet van 8 mei 2009 en het Energiebesluit van 19 november 2010, moest de Vlaamse Reguleringsinstantie voor de Elektriciteits- en de Gasmarkt (hierna "VREG") de distributienet-beheerders aanwijzen. Die netbeheerders zijn aangeduid voor een specifiek distributienet waarvan zij de exploitatie, het onderhoud en de ontwikkeling voeren. De distributienetbeheerders kunnen voor de exploitatie van het distributienet en de toepassing van de openbaredienstverplichtingen ook een beroep doen op een werkmaatschappij.

Etiz werd door de stad Izegem destijds aangewezen om het elektriciteitsnetwerk van de stad te beheren. De VREG, Vlaamse Regulator voor Elektriciteit en Aardgas, heeft de distributienetvergunning van Etiz ingetrokken en heeft Infrax West vanaf 1 januari 2005 aangeduid als distributienetbeheerder op het grondgebied van de stad Izegem. De reden hiervan is dat distributienetbeheerders aan een hele reeks voorwaarden moeten voldoen om erkend te worden door de VREG, Vlaamse Regulator voor Elektriciteit en Aardgas. Een

n." _~.'. : L.' . 1 u b~+" t~C..F .a' t`r .3 :~ 1 {:' 'l!1fCar 1:1f .t. :P£1f mof' S ~:..77~~ 7.1'1 ~'P `.f ;.. ; ..r f q

" .3?l

A

111

ITEUR BELGE

~u 1 6 11- 2011

BELGISCH STAATSBLAD

~...~...~....,1 :.z.;r~~

.4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge distributienetbeheerder moet onder andere beschikken over de technische en financiële capaciteit om het distributienetbeheer te verzekeren, het naleven van een hele reeks rapporteringsverplichtingen en openbare dienstverplichtingen. Etiz was niet meer in staat om te voldoen aan deze voorwaarden, vandaar dat Infrax West vanaf 1 januari 2005 aangeduid werd als distributienetbeheerder op het grondgebied van de stad Izegem. Er werd beslist om het beheer van het elektriciteitsnetwerk over te dragen aan Infrax West en er werd een concessie- en exploitatieovereenkomst afgesloten.

Volgens de concessie- en exploitatieovereenkomst dient Infrax West alle taken van distributienetbeheerder overeenkomstig het Vlaamse Elektriciteitsdecreet en de uitvoeringsbesluiten te vervullen. Etiz op haar beurt dient een reeks taken te vervullen in verband met het distributienet onder toezicht, leiding en volgens de procedures, regels en in naam van DNB. Deze taken omvatten voornamelijk

Q' De bediening;

Q'Het gewone en periodieke onderhoud;

Q'Controleta ken ;

DDe wachtdienst;

DDe uitbreiding en vernieuwing van het netwerk;

0Het verzorgen van klantencontacten;

DDe meteropname;

DDe aansluitingen;

DHet opmaken van ontwerpen, facturen, prijsoffertes enz.;

DHet onderhoud van de openbare verlichting.

Verder dient Etiz de nodige herstellingen en grote onderhoudswerken aan het distributienet uit te voeren en de vervangings- en uitbreidingsinvesteringen in het elektriciteitsnetwerk te dragen.

Voor de terbeschikkingstelling van het netwerk wordt momenteel een afschrijvings- en billijke winstvergoeding aangerekend, die wordt berekend overeenkomstig de formules van de CREG (Belgische Regulator voor Elektriciteit). Deze formules zijn gebaseerd op de gedane investeringen (geïnvesteerd kapitaal vermenigvuldigd met een interestvoet (WACC).

Etiz wenst thans de volledige exploitatie inclusief het personeel om functionele redenen over te dragen aan Infrax West. Binnen de sterk evoluerende energiemarkt is een schaalvergroting op het vlak van distributienetbeheeractiviteiten aangewezen.

Infrax West is distributienetbeheerder voor de activiteiten elektriciteit en aardgas in 13 gemeenten in West-Vlaanderen. Zij is ook eigenaar van rioleringsnetten en kabeltelevisienetten in 22 gemeenten.

Als gevolg van de vrijmaking van de energiemarkt heeft zij haar activiteit energielevering moeten afstoten. Daardoor is haar core business beperkt tot het beheer van de netten. Voor Infrax West is het ook van cruciaal belang de schaalgrootte van haar core business activiteiten uit te breiden.

Dat wordt mogelijk door de voorgenomen verrichting.

De voorgenomen transactie doet geen afbreuk aan het feit dat Etiz blijft bestaan als eigenaar van alle elektriciteitsinstallaties op het grondgebied van Izegem en verder instaat voor de investeringen in de netten en installaties.

Etiz behoort tot de "zuivere" elektriciteitssector die sinds jaren samenwerkt binnen de beroepsorganisatie Inter-Regies.

PARTIJEN BIJ DE VOORGENOMEN TRANSACTIE

Overdrager: Autonoom Gemeentebedrijf Etiz

Etiz, voornoemd, is als autonoom gemeentebedrijf opgericht op 9 september 2002 bij besluit van de gemeenteraad van Izegem.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in de Prins Albertlaan 3 te 8870 Izegem. Zijn ondernemingsnummer is 0207 559 115.

Het maatschappelijk doel van het Etiz luidt als volgt:

"Het bedrijf heeft als doel de exploitatie, het onderhoud en de ontwikkeling van het elektriciteitsdistributienet in de stad Izegem, zoals bedoeld in artikel 7, § 1 van het Decreet van het Vlaams Parlement van 17 juli 2000 houdende de organisatie van de elektriciteitsmarkt, de uitvoering van alle andere taken die er door of krachtens dit decreet en andere toepasselijke regelgeving, besluiten en overeenkomsten aan worden opgedragen, en het treffen van alle beslissingen en het stellen van alle daden die nodig of nuttig zijn om de voorgaande doelstellingen te bereiken.

Binnen de perken van deze doelstellingen, wordt het bedrijf opgericht voor de activiteiten bedoeld in artikel 1, 1° van het koninklijk besluit van 10 april 1995 tot bepaling van de activiteiten van industriële of commerciële aard waarvoor de gemeenteraad een autonoom gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid kan oprichten, zoals gewijzigd bij koninklijk besluit van 9 maart 1999.

Het bedrijf mag, binnen de grenzen van zijn doel, vrij beslissen over de verwerving, de aanwending en de vervreemding van zijn lichamelijke en onlichamelijke goederen, de vestiging of de opheffing van de zakelijke rechten op die goederen, alsook over de uitvoering van dergelijke beslissingen en over hun financiering."

Overnemer: Infrax West

Infrax West, voornoemd, is ais intercommunale opgericht onder de naam West-Vlaamse Elektriciteitsmaatschapppij op 7 april 1924 bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 april 1924, en wordt onder meer beheerst door het Decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

lnfrax West is een opdrachthoudende vereniging, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Noordlaan 9. Infrax West is ingeschreven in het register van burgertijke vennootschappen die de vorm van een handeisvennootschap hebben aangenomen. Haar ondernemingsnummer is 0205 157 176.

Het maatschappelijk doel van Infrax West luidt als volgt:

a)het exploiteren, onderhouden en ontwikkelen van het elektriciteits- en aardgasdistributienetten en de daarmee verband houdende installaties, het verzorgen van de openbare verlichting en de verkeerssignalisatie voor de aangesloten gemeenten met inbegrip van studie, ontwerp, aanleg, onderhoud en levering van de installaties

b)het bevorderen van rationeel energiegebruik, waaronder het zelfstandig uitwerken van een aanbod van ondersteuning tegen kostprijs bij de planning en implementatie van het lokaal energiebeleid op verzoek van het lokale bestuur. De uitvoering van dat aanbod inzake rationeel energiegebruik wordt na aanvaarding van het aanbod door de deelnemers toevertrouwd aan de opdrachthoudende vereniging. Dat aanbod kan betrekking hebben op:

1.de voortgangscontrole van de energieboekhouding

2.de ondersteuning van de uitvoering van energieaudits

3.de organisatorische ondersteuning bij de uitvoering van de energiebesparende investeringen die uit de energiezorgsystemen van het lokale bestuur voortkomen.

4.het aanbieden van formules van derdepartijfinanciering of andere financieringsmechanismen voor de uitvoering van energiebesparende investeringen.

c)het produceren en distribueren van warmte

d)het distribueren van klank- en beeldsignalen in analoge of digitale vorm, het uitbouwen en exploiteren van kabelnetten en installaties tot een interactief communicatienetwerk; het ter beschikking stellen en exploiteren van capaciteit met het oog op data- en aanverwante communicatie op de bestaande netten en installaties ten behoeve van de deelnemers die daartoe een uitdrukkelijke beslissing genomen hebben, en binnen het toegestane wettelijke en contractuele kader

e)het exploiteren, onderhouden en ontwikkelen van de rioleringsnetten mits een uitdrukkelijke beslissing van de deelnemende gemeenten.

Infrax West mag alle technische, commerciële, administratieve, economische, financiële, sociale en andere verrichtingen doen die met dit doel verband houden.

Zij mag dit doel ook verwezenlijken door samen te werken met gemeenten of andere samenwerkingsverbanden die volgens het decreet opgericht zijn, zelfs derden, of door het verzekeren van het beheer of van de exploitatie, voor rekening van haar deelnemers, van alle installaties of ondernemingen die verband houden met het vennootschapsdoel, door het verzekeren van aile diensten die met deze activiteiten verband houden, door het nemen van een participatie in publiekrechtelijke of privaatrechtelijke ondernemingen waarin de gemeenten rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen participeren overeenkomstig de bepalingen van het decreet, en/of door het sluiten van alle overeenkomsten terzake.

BESLISSINGEN INZAKE OVERDRACHT BEDRIJFSTAK

De Raden van Bestuur van Etiz en Infrax West hebben op 12 september 2011 respectievelijk op 26 september 2011 hun principiële goedkeuring gegeven aan de overdracht van de bedrijfstak.

BESCHRIJVING VAN DE BEDRIJFSTAK

Bedrijfstak: Overgenomen elementen

De bedrijfstak van Etiz omvat het exploitatie- en gebruiksrecht op het geheel van onderling verbonden elektrische leidingen en de bijbehorende installaties, cabines, dienstig voor de distributie van elektriciteit, de kabels van de openbare verlichting, het bedrijfsgebouw gelegen Prins Albertlaan 3, alle roerende goederen (met inbegrip van, doch niet beperkt tot, kantoorapparatuur, ICT gerelateerde hard- en software, meubels, gereedschap, magazijngoederen en rollend materieel, alles zoals samenvattend opgegeven in de inventaris die aangehecht zal zijn aan de overeenkomst tot overdracht van een bedrijfstak behorende tot het geheel van activiteiten van Etiz inzake de distributie van elektriciteit (hierna de "Activiteit"), overeenkomsten in verband met de Activiteit, het klantenbestand van de Activiteit en de aan de Activiteit verbonden contractuele personeelsleden, alsook de vastbenoemde personeelsleden voor wie een afzonderlijke regeling werd uitgewerkt en die tevens een keuze vrijheid hadden.

Bovendien omvat de bedrijfstak, zonder limitatief te willen zijn:

1.de overlopende rekeningen op het actief en passief zoals overeen te komen tussen de partijen

2.alle klantencontracten;

3.alle toegangscontracten met leveranciers;

4.alle andere overeenkomsten die verband houden met de Activiteit;

5.de technische gegevens, plannen, schema's, leidingenregistraties en alle andere rapporten en documenten in de meest ruime zin die behoren bij de uitoefening van de Activiteit.

Infrax West neemt geen passief, verbintenissen, verplichtingen of enige aansprakelijkheid van Etiz over met als enige uitzondering:

1.de verbintenissen die voortvloeien uit de overgenomen contracten of overeenkomsten,

2.de verbintenissen ten aanzien van de personeelsleden met dien verstande dat Infrax West enkel verbintenissen die ontstaan en/of opeisbaar worden na 1 oktober 2011 overneemt.

Naar die overgenomen verbintenissen zal verwezen worden ais de "Overgenomen Verbintenissen". De Overgenomen Verbintenissen zullen in geen geval enige aansprake-lijkheid tengevolge van een inbreuk tegen een overeenkomst of nalatigheid van Etiz inhouden, noch enige aansprakelijkheid die verband houdt met inkomstenbelastingen, sociale zekerheid of btw, zelfs indien die aansprakelijkheid zich slechts na de Overnamedatum zou voordoen maar waarvan de oorzaak zou liggen in feiten van vdôr de Overnamedatum.

De bepalingen in verband met passief, verbintenissen en verplichtingen gelden mutatis mutandis voor de

vast benoemde personeelsleden.

Bedrijfstak: niet overgenomen elementen

De bedrijfstak omvat niet

1.de overlopende rekeningen op het actief en passief zoals overeen te komen tussen de partijen

2.de schulden op 1 oktober 2011, in het bijzonder leveranciersschulden, echter zonder limitatief te zijn;

3.de openstaande leningsschulden op 1 oktober 2011;

4.de eigendom van de elektriciteitsnetten, cabines en het bedrijfsgebouw Prins Albertlaan 3;

5.de vast benoemde personeelsleden voor wie een afzonderlijke regeling - naargelang van hun keuze -

uitgewerkt werd;

6.de hangende rechtszaken;

7.de palen, armaturen en lampen van de openbare verlichting.

8.de beleggingsportefeuille, de liquide middelen en de aandelenportefeuille (Publi-T, Inter-Regies)

9.vorderingen, schulden, contracten die dateren van váár de vrijmaking van de energiemarkt.

DATUM WAAROP DE VERRICHTINGEN GEACHT WORDEN VERRICHT TE ZIJN VOOR REKENING

VAN INFRAX WEST

Zoals reeds volgt uit de bovenstaande beschrijvingen moet men om te voldoen aan artikel 760, §2, 3° ervan

uitgaan dat de datum vanaf dewelke de verrichtingen van Etiz boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn

voor rekening van Infrax West, 1 oktober 2011 is.

VERKOOPPRIJS

De Verkoopprijs voor de overname van de bedrijfstak en de tussen partijen overeengekomen

verrekeningsmechanismen zullen worden gespecifieerd in de overeenkomst tot overdracht van een bedrijfstak

die partijen zullen afsluiten en notarieel laten verlijden.

GEEN VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE RADEN VAN BESTUUR

Aan de leden van de Raden van Bestuur van Infrax West en Etiz worden geen bijzondere voordelen

toegekend.

OPSCHORTENDE VOORWAARDEN

De overdracht van bedrijfstak is onderworpen aan verschillende opschortende voorwaarden:

1.de afwezigheid van enige beslissing van de voogdijoverheid tot het verbieden van de uitvoering van de

voorgenomen transacties tussen Etiz en Infrax West;

2.de overname van het contractuele personeel;

3.het akkoord van de stad Izegem voor de overdracht van exploitatieactiviteit;

4.het aanwezig zijn van alle vereiste veiligheidsdocumentatie dan wel het stellen van de nodige garanties

indien zulke veiligheidsdocumentatie zouden ontbreken;

5.de aanwezigheid van een BTW-ruling

6.Ondertekening van de overeenkomst tot overdracht van bedrijfstak tussen Etiz en Infrax West met als

tussenkomende partij stad Izegem.

OVERDRACHT TEN BEZWARENDE TITEL

De overdracht beschreven in dit voorstel maakt geen inbreng uit doch wel een overdracht onder

bezwarende titel. Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven door de verkrijgende vennootschap aan

de overdragende vennootschap in het kader van de voorgestelde verrichting. Bijgevolg is artikel 760 §2, eerste

alinea, 2° van het wetboek van vennootschappen niet van toepassing.

FISCAAL REGIME

De overdracht van de bedrijfstak zal worden verwezenlijkt onder het voordeel van de artikelen 11 en 18 §3

van het BTW-wetboek.

Gegevens onderhandse aangehechte volmachten:

1. Volmacht de dato 17 oktober 2011

volmachtgever: ETIZ

volmachtdragers: Mevrouw Maureen RAEDT, wonende te 8870 Izegem, Hogestraat 98 en de Heer Noël

VANSTEELAND, wonende te 8870 Izegem, Zoetmondstraat 2.

2. Volmacht de dato 24 oktober 2011

volmachtgever: INFRAX WEST

volmachtdrager:De Heer Stephan CLAERHOUT, wonende te 8820 Torhout, Kleistraat 4

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Stefaan Laga

Hiermee neergelegd: Expeditie van de akte de dato 28 oktober 2011 met de twee aangehechte volmachten

laatsi var. l_ISLk B V8rtT1EId@f', hUPcái,gfe1£Í van 'nGc nctâ(18 ~S Lefc0(0;ntEélj

recntEpeft-ot., tt

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.07.2016, NGL 11.07.2016 16319-0544-014

Coordonnées
AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF ELEKTRICITEITSNET I…

Adresse
PRINS ALBERTLAAN, 3 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande