AUTO'S DEWULF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTO'S DEWULF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.555.712

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 22.05.2014 14130-0114-010
14/02/2014
ÿþmod 11.1

"

"

"

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

1: 1

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van d& BVBA "DO CARZ", met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 150, gehouden voor Geassocieerd Notaris; Virginie DAEMS te Zedelgem op 30 januari 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van; stemmen de volgende beslissingen werden genomen: EERSTE BESLUIT  WIJZIGING BENAMING

De buitengewone algemene vergadering besluit om de benaming van de vennootschap, met ingang van heden, te wijzigen in "AUTO'S DEWULF"

1Artikel 1 van de statuten wordt dan ook zin die zin aangepast:

AR77KEL EEN

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met i

benaming 'AUTO'S DEWULF"

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden `besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVB,9'; gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "PPR'; en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Deze documenten moeten eveneens de domiciliëring en het nummer vermelden van ten minste één rekening waarvan de onderneming houdster is bij een in België gevestigde kredietinstelling.

11 A

IA 1

TWEEDE BESLUIT - VOLMACHT COORDINATIE "

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht aan geassocieerd notarissen Paul LOMMÉE il Virginie DAEMS te Zedelgem om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten en de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

A 1

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd.30/01/2014; gecoördineerde statuten.

IA i

1,

11 i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llhI1H 1111111 IIII278 1111111 I!h

" 14099*

N

NEERGELEGD

_ 5. 02. 2014

RECHTB l~}~KOOPNANnFL

~Ule:t-1l,i K

Ondernemingsnr : 0847.555.712

Benaming (voluit) : DD CARZ

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heirweg 150

8800 Roeselare (Beveren)

- Annexes du Moniteur belge

24/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303958*

Neergelegd

20-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847555712

Benaming (voluit): DD CARZ

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Heirweg 150

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 19 juli 2012, eerstdaags te

registreren op het tweede registratiekantoor van Brugge, blijkt de oprichting der BVBA "DD

CARZ"

1.VENNOTEN : 1. De Heer DEWULF Dieter André, ongehuwd, geboren te Roeselare op vijftien mei duizend negenhonderdnegenentachtig, wonende te 8800 Roeselare, Heirweg 150.

Hij heeft rijksregisternummer 890515-141-52.

2. De Heer DEWULF Antoon Rik, ongehuwd, geboren te Roeselare op drieëntwintig februari duizend negenhonderdnegenenvijftig, wonende te 8800 Roeselare, Heirweg 150. Hij heeft rijksregisternummer 590223-443-23.

2.NAAM en VORM: "DD CARZ", BVBA;

3.ZETEL: te Roeselare, Heirweg 150

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

voor eigen rekening , voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op automobiel en andere motorvoertuigen nl. carrosserieherstelling en carrosseriebouw inclusief spuiten en verven van personen-, sport-, bestel- en vrachtwagens, opleggers, motorfietsen, motorvoertuigen en aanhangwagens; het verhuren, in huur nemen, leasen van deze voertuigen;alle mechanische, hydraulische, elektrische of algemene constructiewerken in verband met rollend materieel of andere goederen; in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van personen-, sport-, bestel- en vrachtwagens, opleggers, motorfietsen, motorvoertuigen en aanhangwagens, en onderdelen daarvan, zowel nieuw als tweedehands; het gewone onderhoud van auto s, moto s en andere transportmiddelen voor vervoer te land, inclusief wassen,antiroestbehandeling, olie verversen, herstellen van binnen- en buitenbanden, de handel in banden voor motorvoertuigen; de verkoop van en de handel in brandstoffen, smeermiddelen en andere aanverwante artikelen, het slepen van voertuigen de hulpverlening bij pech onderweg, het uitbaten van een pompstation; de promotie en organisatie van sportevenementen voor eigen rekening of voor rekening van derden, de groot- en kleinhandel van alle artikelen die samengaan met de autosport en alle aanhorigheden; activiteiten van tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder wordt verstaan handelsbemiddeling, makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur van om het even welke goederen zowel in binnen- als buitenland; vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken, onderdelen daarvan en gebinten voor de bouw; het ruimen van bouwterreinen, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, stores, traliewerk, hekken, geblindeerde deuren en dergelijke in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

metaal en in andere materialen dan metaal; het toezien op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking en dergelijke); de werkzaamheden van bouwpromotor; de exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten in de meeste ruime zin van het woord; alle verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen; het afsluiten van overeenkomsten in verband met het gebruik, genot en opbrengst van onroerende goederen, alle verkavelingen van gronden, het uitgeven en laten uitvoeren door derden van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij met inbegrip van het laten aanleggen van wegen en infrastructuurwerken, dit zowel in het binnen- als het buitenland; het optreden als syndicus (beheer van mede-eigendom); alle studies en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en de uitbreiding van haar roerend en onroerend patrimonium en ermee houdende handelingen, zoals het verwerven, vervreemden, in huur nemen, verhuren, beheren, schatten, uitbaten, in waarde brengen, delen, verkavelen, urbaniseren, beschermen, bouwen of doen verbouwen, promotie van het makelen in alle soorten onroerende goederen, sociale woningen en appartementen inbegrepen en alle ermede verband houdende roerende goederen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en of tussenpersonen, en in de meest uitgebreide zin.

Zij zal binnen haar erkenningen overheidsopdrachten kunnen aanvaarden en uitvoeren.

De vennootschap mag aandelen verwerven door inschrijving of door aankoop, zij mag aandelen beheren evenals obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag alle activiteiten uitoefenen inzake het besturen en vereffenen van ondernemingen en vennootschappen, begeleiden en adviseren, zij mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, computerservices, financiën, verkoop en productie. Zij mag optreden als managementvennootschap en daartoe alle mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaarding of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap mag bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van vennootschappen en inzonderheid het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag verkopen op krediet. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel nastreven overal en met alle middelen die zij het meest geschikt acht. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7.SAMENSTELLING : De partijen verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

1) De Heer DEWULF Dieter, voornoemd, vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde of

NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO: ¬ 9.300,00

2) De Heer DEWULF Antoon, voornoemd, vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde

of NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO: ¬ 9.300,00

SAMEN : honderd (100) aandelen zonder nominale

waarde of achttienduizend zeshonderd euro: 18.600

De inschrijvers verklaren:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld tenminste één/vijfde (1/5de) gestort is.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 euro) hetzij door :

A. De Heer DEWULF Dieter, voornoemd, ten bedrage van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00),

B. De Heer DEWULF Antoon, voornoemd, ten bedrage van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00)

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de derde vrijdag van de maand mei om 10 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend veertien om 10 uur in de maatschappelijke zetel.

Luik B - Vervolg

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met eenendertig december tweeduizend dertien.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De Heer DEWULF Dieter, wonende te 8800 Roeselare, Heirweg 150;

2) De Heer DEWULF Antoon, wonende te 8800 Roeselare, Heirweg 150; voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de heer Stefaan Thys, boekhoudingskantoor Vannieuwenborgh BVBA met kantoor te 8210 Zedelgem, Pierlapont 72, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 19/07/2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AUTO'S DEWULF

Adresse
HEIRWEG 150 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande