AXCEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AXCEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.478.032

Publication

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 04.07.2013 13279-0090-009
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0565-009
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11341-0586-010
06/03/2015
ÿþ.4 t

un

E

st



Luik B

1H11 1111111 III IIIIIIII

*15035992*

MQC Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r NEERGELEGD

MON!TEU BEP le Rechtbank Koophandel

2 6 -02 2015 2 3 FEB 2015

BELGISCH STAATSBL Griffie

nt Griffie

Brugge

Ondernemingsnr : 0403478032 Benaming

(voluit) : AXCEL (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8200 BRUGGE (SINT-MICHIELS), TEN BOOMGAARD 15A (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

UITTREKSEL UiT HET FUSIEVOORSTEL DE), 16 FEBRUARI 2015 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN NV "HET MOLENHOF", BVBA "AXCEL" EN BVBA "DE DOORNHAEGHE"

Op 16 februari 2015 hebben de bestuursorganen van NV "HET MOLENHOF", BVBA "AXCEL" en BVBA "DE DOORNHAEGHE", alsen nagenoemd, overeenkomstig artikel 719 Wetboek van vennootschappen, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschappen

N De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Boomgaard 151A, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a. Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere' merende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

c. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan ven-mootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposi-'to's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verfenen, rechtstreeks of onrecht=streeks, op het vlak van administra-4e en financiën, verkoop, produk-'tie en alge-meen bestuur.

e. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende; waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

f. Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoe-Menen van opdrachten en functies in andere' ondernemingen of vennootschappen,

g. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurtinan-'ciering van onroerende goederen aan' derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de verkaveling, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede

De griffier

a 111

e

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verloop van verbin-'tenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

h. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame aktiva.

i. De aan- en verkoop, in- en uitvoeren, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

j. Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de ven-mootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maat-schappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

BI De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DOORNHAEGHE", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Boomgaard 151A, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald;

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a. Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

c, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposi-ito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

cl. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrecht-hstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produk-'tie en alge-meen bestuur,

e. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur,

f. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoe-'fenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

g. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinan-'cier'ing van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de verkaveling, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

h. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame aktiva.

I. De aan- en verkoop, in- en uitvoeren, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

j. Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maat-schappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

De overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap "HET MOLENHOF", met zetel 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Boomgaard

151A, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel :

-De uitbating van cafés, tearooms, restaurants, snackbars en hotels.

-De uitbating van benzinestations, de aankoop en verkoop van benzine, gasoil, oliën, wisselstukken en alle

autoprodukten.

-De groot- en kleinhandel van alle dranken, zowel geestrijke ais niet geestrijke en van voedingswaren.

-De fabrikatie en de handel van ijsprodukten

-De aan- en verkoop van meubelen van alle aard,

-Het bemiddelen als verzekeringsagent.

De vennootschap heeft eveneens tot doel :

i

~ R 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a. Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

c. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderinemingen.

d. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verskoop, produk--rtie en alge-meen bestuur.

e. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

f Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoe-'fenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

g. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfnan-'cier-'ing van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de verkaveling, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbin-+tenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

h. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame aktiva.

i. De aan- en verkoop, in- en uitvoeren, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

j. Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

Het doel van de overnemende vennootschap is voldoende omvangrijk om het doel en de activiteiten van de over te nemen vennootschap te omvatten.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten ais verplichtingen - van de overgenomen BVBA "AXCEL", gaat over naar de ovememende vennootschap op basis van de ontwerpjaarrekening per 31 december 2014 en aile verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen BVBA "AXCEL" worden vanaf 1 januari 2015 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap,

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen BVBA "DE DOORNHAEGHE", gaat over naar de ovememende vennootschap op basis van de ontwerpjaarrekening per 30 september 2014 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen BVBA "DE DOORNHAEGHE" worden vanaf 1 oktober 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN - BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschappen heeft geen bijzondere rechten,

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschappen.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

.v +

~

"

Voor-

behouden aanrhet Belgisch

Staatsblad

E. ONROERENDE GOEDEREN

1/ De overgenomen BVBA 'DE DOORNHAEGHE" is eigenaar van het hierna beschreven onroerend goed :

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

BRUGGE, 27ste afdeling, SINT-ANDRIES, 1ste afdeling

Een Feestzaal gelegen Leopold 1II-laan + 40, ten kadaster bekend onder de sectie D nummer 0193Y4 voor

een oppervlakte van drieënveertig aren vierenvijftig centiaren (43a 54ca).

Voor voormeld perceel werd een bodemattest afgeleverd door de OVAM op 3 februari 2015, in overeenstemming met artikel 101 § 1 van het Bodemdecreet.

Dit bodemattest bepaalt

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet."

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

2/ De overgenomen BVBA "AXCEL" is eigenaar van het hierna beschreven onroerend goed :

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

DAMME, eerste afdeling

Een eigendom gelegen aan de Jacob Van Maerlantstraat 1, ten kadaster bekend onder de sectie C nummer

0186B voor een oppervlakte van twee aren tien centiaren (2a 10ca)s

Voor voormeld perceel werd een bodemattest afgeleverd door de OVAM op 3 februari 2015, in overeenstemming met artikel 101 § 1 van het Bodemdecreet.

Dit bodemattest bepaalt :

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet."

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Roland VAN MAELE

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 20.07.2010 10334-0544-010
10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 31.07.2009 09539-0261-010
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 25.07.2008 08490-0217-010
12/05/2015
ÿþq

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch S aatsblairçl l  " " - n

 kopie

KoQpheRtf

na neerlegging ter griffie van d: ijle Rechtbank GD

a1

2 4 APR 2075

Cent Afdeling Brugge De griffier

Gr' le



iii





*1506 7 4*



05-

BELGISCH

MONITE

UR BEL

à5- 2015 STAATSBLAD

E



Ondemem ingsn r : 0403.478.032

Benaming (voluit) : AXCEL

(verkort) ;



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Boomgaard 15A

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit de notulen van de gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen van de NV Het Molenhof, de bvba Axcel en de bvba De Doornhaeghe opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op twintig april tweeduizend vijftien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden, betreffende Axcel bvba :

Vaststellingen

A. De raden van bestuur van de vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, hebben in: gezamenlijk overleg op zestien februari tweeduizend en vijftien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd in drie (3) exemplaren, één (1) exemplaar voor de over te nemen besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "DE DOORNHAEGHE", één (1) exemplaar voor de over te nemen besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" en één (1) exemplaar voor de overnemende naamloze vennootschap "HET MOLENHOF", op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Brugge, telkens op drieëntwintig februari tweeduizend en vijftien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20150306-035943 voor de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DOORNHAEGHE", onder nummer 20150306-035942 voor de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" en onder nummer 20150306-035941 (voor de ; overnemende naamloze vennootschap "HET MOLENHOF",

B. Het fusievoorstel werd in de agenda vermeld, alsook de mogelijkheid van de ven nootlaandeelhouders om hiervan kosteloos kennis te nemen.

De volgende documenten werden meer dan een maand voorafgaandelijk aan deze akte op de zetel van de bij de fusie betrokken zijnde vennootschappen ter inzage gelegd van de vennoot/aandeelhouders, die hiervan op eenvoudig verzoek kosteloos een afschrift konden bekomen, met name:

- het fusievoorstel;

- de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de controleverslagen, voor zover het opstellen ervan alsdan door de wet en de statuten is vereist, over de laatste drie boekjaren van alle aan de fusie deelnemende vennootschappen;

Deze bescheiden zullen samen met de uitgifte van deze notariële akte worden bewaard in het archief van de overnemende vennootschap.

De

vennoot/aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen en van de overnemende' vennootschap verklaren uitdrukkelijk afstand te doen van de termijnen en van de toezending van de stukken voorgeschreven door artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen.

C. De bestuursorganen van alle vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, hebben er zich van vergewist dat de overnemende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de over te nemen vennootschappen, en dat de over te nemen vennootschappen geen effecten bezitten uitgegeven door de overnemende vennootschap.

D. De voorzitter stelt vast dat er op voormeld fusievoorstel geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoot van de over te nemen vennootschappen, noch door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

E. De voorzitter verklaart en de vergaderingen erkennen dat er noch in de over te nemen vennootschappen, noch in de overnemende, vennootschap houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van; certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan,

F. De voorzitter zet uiteen dat de zaakvoerder van beide over te nemen vennootschappen en allee' bestuurders van de overnemende vennootschap aanwezig zijn teneinde antwoord te geven op de vragen die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

hen eventueel door de vennoot/aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot het voorstel tot fusie of tot de agendapunten.

G. De voorzitter deelt mee dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten van de over nemen

vennootschappen en van de overnemende vennootschap zijn vermeld om toegelaten te worden tot de algemene vergaderingen.

H. De aanwezige zaakvoerder/bestuurders van de vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, verklaren dat de betrokken vennootschappen geen openbaar beroep gedaan hebben op het spaarwezen.

L De bestuursorganen van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschappen geen schuldeiser zijn van enige hypothecaire schuldvordering wèlke ingevolge de fusie zouden overgedragen worden aan de overnemende vennootschap.

J. De voorzitter deelt mee:

- dat er in de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" thans tweehonderd vijftig (250) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan; dat de enige vennoot, eigenaar van de totaliteit van de aandelen, aanwezig is, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering;

- dat het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschappen en wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap, met een bijzondere meerderheid van drielvierden van de uitgebrachte stemmen moeten worden goedgekeurd, en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de ovememende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT- FUSIE

Al FUSIEVERRICHTINGEN

1) De algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DOORNHAEGHE", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" en de naamloze vennootschap "HET MOLENHOF" besluiten over te gaan tot de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Brugge, telkens op drieëntwintig februari tweeduizend en vijftien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20150306-035943 voor de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DOORNHAEGHE", onder nummer 20150306-035942 voor de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" en onder nummer 20150306-035941 (voor de overnemende naamloze vennootschap "HET MOLENHOF".

2) De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DOORNHAEGHE" en de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" besluiten de respectieve vennootschappen te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "HET MOLENHOF".

3) De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "HET MOLENHOF" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ' DOORNHAEGHE" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL"

Ten gevolge van de fusie door overneming gaat

- het gehele vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL", zoals blijkt uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend en veertien, met aile rechten , en plichten, onder algemene titel over op de overnemende naamloze vennootschap "HET MOLENHOF".

4) Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschappen ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en een tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Tevens zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschappen de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5) Alle rechten, plichten en verbintenissen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" ontstaan vanaf één januari tweeduizend en vijftien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "HET MOLENHOF".

' B1 VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Algemene voorwaarden van de overaanq

1) De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf heden.

De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per één januari tweeduizend en vijftien over op de ovememende vennootschap. Aile rechten, plichten en verbintenissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudeo

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-behoudeç mod 11,1

aan het Belgisch Staatsblad

ontstaan vanaf één januari tweeduizend en vijftien met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DOORNHAEGHE" gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per één oktober tweeduizend en veertien over op de overnemende vennootschap Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en veertien met betrekking tot de overgenomen activa-en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2) De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten niet de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3) Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan, evenals de intellectuele eigendom van de overgenomen vennootschappen met alle daaraan verbonden rechten.

4) Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5) Het archief van de overgenomen vennootschappen, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6) De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7) De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen verbonden aan haar handelszaak.

BIJZONDERE OMSCHRIJVING EN VOORWAARDEN VAN EIGENDOMSOVERGANG VAN GOEDEREN WAARVOOR BIJZONDERE PUBLICITEITSVOORSCHRIFTEN GELDEN.

Er wordt akte van genomen dat, ingevolge voormelde overgang van vermogen, volgend onroerend goed toebehorend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL", eigendom wordt van de naamloze vennootschap "HET MOLENHOF"

STAD DAMME

Een handelshuis met aanhorigheden op en met grond, er staande en gelegen Jacob Van Maerlantstraat 1, bekend ten kadaster in de eerste afdeling sectie C volgens titel en thans nummer 186b, met een oppervlakte van twee are tien centiare (2a 10ca), palende of hebbende gepaald noord de straat, noordoost en oost de stad Damme, zuid en zuidwest de consoorten Flamant te Gent, west De Lodder Willy-i3icler Liliane te Damme en Pollet Christian en bvba Crico Engineering te Damme en noordwest de straat.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Beschreven goederen worden ingebracht, afgestaan en overgedragen onder de vrijwaring ais naar recht en voor vrij, zuiver en niet bezwaard met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving met uitzondering evenwel

Voor wat betreft het goed te Damme, Jacob Van Maerlantstraat 1

- de inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op vijfentwintig november negentienhonderd zesennegentig, boek 3227, nummer 49 in voordeel van de "Bank Van Roeselare" thans KBC Bank te Brussel voor een hoofdsom van twaalf miljoen vijfhonderdduizend frank (12.500.000 BEF) en zeshonderd vijfentwintigduizend frank (625.000 BEF) aanhorigheden krachtens de akte verleden voor notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op dertig oktober negentienhonderd zesennegentig,

- de inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op dertig juli negentienhonderd achtennegentig, boek 3452, nummer 2 in voordeel van Europabank te Gent voor een hoofdsom van zes miljoen frank (6.000.000 BEF) en zeshonderdduizend (600.000) aanhorigheden krachtens de akte verleden voor notaris Francis Willems te Brugge op dertig juli negentienhonderd achtennegentig,

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschappen zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschappen die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschappen als de algemene vergadering van de ovememende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen op heden ophouden te bestaan.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge













ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschappen. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting

- voor de zaakvoerder van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXCEL" voor zijn opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend en vijftien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

- voor de zaakvoerder van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE I]OORNHAEGHE" voor zijn opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één oktober tweeduizend en veertien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte;

cheque : 73 5259

rekeningnummer 384-0224825-70

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-aehbLden aan het Belgisch Staatsblad

03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 26.06.2007 07308-0006-010
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 05.07.2006 06413-4241-013
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.06.2005, NGL 07.07.2005 05443-1126-013
09/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 26.06.2004, NGL 30.07.2004 04581-1860-013
14/06/2004 : BG059785
21/10/2003 : BG059785
11/07/2003 : BG059785
11/07/2003 : BG059785
11/07/2003 : BG059785
06/06/2001 : BG059785
10/12/1999 : BG059785
10/12/1999 : BG059785
10/12/1999 : BG059785

Coordonnées
AXCEL

Adresse
TEN BOOMGAARD 15A 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande