B + K DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B + K DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.374.862

Publication

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 08.04.2013 13083-0311-009
06/12/2012
ÿþNEERGELEGD

2 6. 11, 2012

RcCHTBA~J~.~~+~pMr" ri~l~ =~

Ondernemingsnr : 0870.374.862

Benaming

(votuit} : B + K DESIGN

(verkort) "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deefakkerstraat 2, 8770 Ingelmunster

(voliedig adres)

Onderwerp akte : wijziging vaste vertegenwoordiger

Aanwezig

MOMENTS FURNITURE GROUP NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer THEVELIN Albert, houder van 50 aandelen

BELEEF KEMBO BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger BELEEF BRINK BEHEER BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer BRUIN Cornelis Arie Jacob, houder van 50 aandelen

Bijgevolg zijn 100 aandelen van 100 aandelen vertegenwoordigd en kan geldig beraadslaagd worden.

Besprekingen en beslissingen

Door het plotse overlijden van de heer VAN DE KLIFT Willem Alexander op 23 mei 2012 wordt beslist dat met ingang van deze datum de heer BRUIN Cornelis Arie Jacob, geboren te Bergen op 26 mei 1953 en wonende te 8026 RG Zwolle, Maatgravenweg 22 aangesteld wordt als vaste vertegenwoordiger van BELEEF BRINK BEHEER BV, die op haar beurt vaste vertegenwoordiger is van BELEEF KEMBO BV, zaakvoerder van B+K Design BVBA.

Dit voorstel wordt aanvaard met éénparigheid van stemmen.

Gezien er geen verdere agendapunten meer zijn, wordt de vergadering gesloten om 11 u30.

Moments fumiture group nv Beleef Kembo BV

THEVELIN Albert Beleef Brink Beheer BV, vaste vertegenwoordiger

Vaste vertegenwoordiger BRUIN Cornelis Arie Jacob,vaste vertegenwoordiger

Voor- 1111111.111,111191,111161!a* u

behouden

aan het '

Belgtsoh

Staatsblad





Mal Word tra

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz van Loir(B vermeiden Recto . Naam en hoedianigbeld van de instrumenterende notaris, hetzij van de persvio)nien)

hevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . ttbarn en handtekening.

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.03.2012, NGL 25.04.2012 12092-0497-009
10/06/2011
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

30. 05, 2011

RECHT.Aj~~ KOOPHANDEL

--~L F RIJK



IIu II I BII Illllnllll

*11087189*

Ondernemingsnr : 0870.374.862

Benaming : B + K DESIGN

(voluit) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Deefakkerstraat 2

Zetel : 8770 Ingelmunster

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - COORDINATIE

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op negen mei tweeduizend en elf waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « B + K DESIGN » te 8770 Ingeimunster, Deefakkerstraat 2, waarbij volgende beslissingen werden genomen met; eenparigheid van stemmen

1. De vergadering besloot de overdrachtregeling van de aandelen van de vennootschap te; wijzigen, door het artikel 9 paragraaf 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts; één vennoot telt, gelden de volgende regels.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van tenminste de helft van de vennoten, het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de! afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is ook vereist in geval van overdracht van aandelen aan een verbonden; vennootschap in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot".

2. De vergadering besloot de samenstelling van het bestuur van de vennootschap te wijzigen,; door het artikel 25 van de statuten integraal te vervangen zoals verder vermeld.

3. De vergadering besloot de bestuursbevoegdheid van de zaakvoerders van de vennootschap te; wijzigen, zoals verder vermeld.

4. De vergadering besloot het artikel 27 van de statuten aan te vullen met de volgende tekst:

"In het geval van surseance, faillissement, verzoek of verkrijging van minnelijk akkoord of; gerechtelijke reorganisatie, kennelijk onvermogen of vereffening van een zaakvoerder, of in het geval van surseance, aanvraag of uitspraak van het faillissement, verzoek of verkrijging van minnelijk akkoord of gerechtelijke reorganisatie, kennelijk onvermogen, ontbinding of vereffening; van een vennoot, waarbij de door deze vennoot voorgedragen zaakvoerder met onmiddellijke; ingang is ontslagen, zal de overblijvende zaakvoerder alleen de vennootschap jegens derden en; in rechte als etser of verweerder vertegenwoordigen":

5. De vergadering besloot de procedure tot ontbinding en vereffening van de vennootschap te (her)formuleren.

6. De vergadering besloot tot de coordinatie van de statuten, die voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "B + K DESIGN".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8770 Ingelmunster, Deefakkerstraat 2.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (C 20.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde,' die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden".

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, waarbij steeds één zaakvoerder benoemd wordt uit kandidaten voorgesteld door de naamloze vennootschap "MOMENTS FURNITURE GROUP", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Sparrendreef 32, met ondernemingsnummer 0882.301.904 en één zaakvoerder uit kandidaten voorgesteld door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "BELEEF KEMBO", met zetel te Nederland, Koningsschot 55, 3905 PR Veenendaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 04032845.

De zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd.

In het geval van surseance, aanvraag of uitspraak van het faillissement, verzoek of verkrijging van minnelijk akkoord of gerechtelijke reorganisatie, kennelijk onvermogen, ontbinding of vereffening van een zaakvoerder, wordt met onmiddellijke ingang een einde gesteld aan het mandaat van deze zaakvoerder.

In het geval van surseance, aanvraag of uitspraak van het faillissement, verzoek of verkrijging van minnelijk akkoord of gerechtelijke reorganisatie, kennelijk onvermogen, ontbinding of vereffening van een vennoot, wordt de door deze vennoot voorgedragen zaakvoerder met onmiddellijke ingang ontslagen.

In beide voormelde gevallen kan en zal de overblijvende zaakvoerder alleen de vennootschap besturen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De twee zaakvoerders zullen als tweehoofdig bestuursorgaan gezamenlijk het bestuur voeren. In het geval van surseance, aanvraag of uitspraak van het faillissement, verzoek of verkrijging van minnelijk akkoord of gerechtelijke reorganisatie, kennelijk onvermogen, ontbinding of vereffening van een zaakvoerder, of in het geval van surseance, aanvraag of uitspraak van het faillissement, verzoek of verkrijging van minnelijk akkoord of gerechtelijke reorganisatie, kennelijk onvermogen, ontbinding of vereffening van een vennoot, waarbij de door deze vennoot voorgedragen zaakvoerder met onmiddellijke ingang is ontslagen, zal de overblijvende zaakvoerder alleen de vennootschap besturen.

Zij kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De twee zaakvoerders gezamenlijk vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

In het geval van surseance, aanvraag of uitspraak van het faillissement, verzoek of verkrijging van minnelijk akkoord of gerechtelijke reorganisatie, kennelijk onvermogen, ontbinding of vereffening van een zaakvoerder, of in het geval van surseance, aanvraag of uitspraak van het faillissement, verzoek of verkrijging van minnelijk akkoord of gerechtelijke reorganisatie, kennelijk onvermogen, ontbinding of vereffening van een vennoot, waarbij de door deze vennoot voorgedragen zaakvoerder met onmiddellijke ingang is ontslagen, zal de overblijvende zaakvoerder alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder vertegenwoordigen.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemeen:

Ontwikkelen van modellen voor de meubelsector.

II. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen

uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart om veertien uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

. Voor-

behouden

aan het Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen

Belgisch worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Staatsblad Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vô6r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vergadering nam akte van het ontslag van de Heer MEIJER Aldo Adward Emon, geboren te Rhenen op zestien februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 3958B3 Amerongen (Nederland), Donkersteeg 22, zoals genotuleerd op zesentwintig november tweeduizend en negen.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris het nodige te doen voor de publicatie van dit ontslag.

De vergadering nam akte van de benoeming door de algemene vergadering van zesentwintig november tweeduizend en negen, van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "BELEEF KEMBO", met zetel te 3905 PR Veenendaal (Nederland), Koningsschot 55, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 04032845, als zaakvoerder. De Heer VAN DE Kl_an Willem Alexander, geboren te Rhenen op tweeëntwintig maart negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 3922 GH Elst (UT), gemeente Amerongen, Vissersweg 36/b, werd aangeduid als vast vertegenwoordiger.

In tegenstelling tot wat vermeld werd in de notulen van de algemene vergadering de dato zesentwintig november tweeduizend en negen is de besloten vennootschap naar Nederlands recht 'BELEEF KEMBO', in het kader van haar mandaat als zaakvoerder, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap naar Nederlands recht 'BELEEF BRINK BEHEER', voornoemd, voor wie voornoemde Heer VAN DE Kurr Willem Alexander optreedt als vast vertegenwoordiger, met ingang van zesentwintig november tweeduizend en negen.

Deze benoeming vindt plaats o.p voordracht van de besloten vennootschap naar Nederlands recht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

"BELEEF KEMBO", met zetel te Nederland, Koningsschot 55, 3905 PR Veenendaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 04032845. Deze, wordt als nieuwe zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duurtijd, met ingang van zesentwintig november tweeduizend en negen.

Die aanvaard heeft bij de notulen van zesentwintig november tweeduizend en negen en in de aangehechte volmacht.

8. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BV ovv BVBA 'CNOCKAERT & SALENS', met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.04.2011, NGL 28.04.2011 11090-0571-009
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.03.2010, NGL 26.04.2010 10097-0046-016
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 30.12.2009 09909-0399-009
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 11.03.2008, NGL 21.04.2008 08109-0289-009
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 06.03.2007, NGL 23.03.2007 07092-3184-010

Coordonnées
B + K DESIGN

Adresse
DEEFAKKERSTRAAT 2 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande