B-LAW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-LAW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.613.527

Publication

31/01/2014
ÿþmod 11.1

1n de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR IIEL OL

2 -01- hg NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANKVAN KOOPHANDELTE

ISCH STf jl c. i : ,~,: aRUGGE AFDELtt' GBRÜG )

op: 4 8 JAN. ZQtn,

Griffie De geler.

LJ`

NINEI~N~II~IVI~ aE~31359

Ondernemingsnr 054 46 13527



te

et

Benaming (voluit) : B-LAW

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hamiltonpark 20

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 6 januari 2014, is opgericht door :

1! De heer DELACOURT Luc Désiré René, geboren te Brugge op 31 juli 1952, echtgenoot van mevrouw Verhaege Martine Katrien Jozef, geboren op 9 januari 1963, wonende te 8340 Damme, Oude Molendreef 2.

2/ De heer VAN HOOREWEGHE Johan Frans Paul, geboren te Nieuwpoort op 23 november 1969, echtgenoot van mevrouw Depuydt Caroline Isabelle Julien, geboren op 11 november 1971, wonende te 8000 Brugge, Gouden-Boomstraat 27.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-LAW" met maatschappelijke zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Hamiltonpark 20.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1. de uitoefening van een advocatenpraktijk in naam en voor eigen rekening van de vennootschap, met Inachtname van de regels van de beroepsuitoefening opgelegd door de bevoegde orde van advocaten, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese gedragscode, de reglementen van de algemene raad van de Orde der Vlaamse balies en van de betrokkene andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties;

2. de uitoefening van gerechtelijke mandaten die aan leden van de vennootschap zouden worden toevertrouwd, alsook arbitrage-opdrachten en in het algemeen alle beroepsactiviteiten van de vennoten, verenigbaar met het beroep van advocaat;

3. De vennootschap mag hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks zowel in binnen - ais in buitenland alle andere handelingen stellen van welke aard ook en geen uitgezonderd die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat en van de andere bedrijvigheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, dit alles met uitsluiting van elke handelsactiviteit;

4. De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel te bevorderen, dit alles met uitsluiting van elke handelsactiviteit;

5. Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan, dit alles met uitsluiting van elke handelsactiviteit;

6. Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken, dit alles met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

7. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie,

opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst...) in België of in het buitenland met bestande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelikaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

bel ouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Zij mag elke activiteit uitoefenen die verenigbaar is met de hoedanigheid van advocaat.

Meer bepaald mag de vennootschap, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van advocaat een eigen roerend of onroerend vermogen beheren en het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten alsmede aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van advocaat.

9. Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

Het doel zal uitgeoefend warden en nagestreefd door middel van de organen van de vennootschap en onder de toepassing van de reglementering geldend in de bevoegde balie en van de Nationale Orde. De deontologie maakt deel uit van de statuten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR ¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd f100) aandelen op naam, niet ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1/ De heer Luc Delacourt, geboren te Brugge op 31 juli 1952, wonende te Damme, Oude Molendreef 2 verklaart in te schrijven voor zeventig (70) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke gedeeltelijk volstort worden voor zevenduizend euro (¬ 7.000,00).

2/ De heer Johan Van Hooreweghe, geboren te Nieuwpoort op 23 november 1969, wonende te Brugge, Gouden Boomstraat 27 verklaart in te schrijven voor dertig (30) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van éénlhonderdste van het kapitaal, dewelke gedeeltelijk volstort worden voor drieduizend euro (¬ 3.000,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van TIENDUIZEND euro (¬ 10.000,00).

Het saldo, hetzij ACHTDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 8.600,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerder, en dit in verhouding tot de kapitaaisbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die tevens vennoot moet zijn, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

De enige vennoot is van rechtswege zaakvoerder.

Wanneer de enige zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

Indien één van de zaakvoerders of vennoten ophoudt advocaat te zijn, moet hij uit het bestuursorgaan treden en zijn aandelen of rechten overdragen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon en die eveneens verplichtend Advocaat dient te zijn.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

in alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot ais zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een a_anwezigheidsliist bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, ai dan niet vennoot.

Het maatschappelijk laar begint de eerste juli en eindigt de dertigste iuni van ieder laar.

De datum der iaarvergaderinq dient gebracht te worden op de laatste zaterdag van de maand december van ieder jaar om elf uur, zelfs indien deze dag een zondag of een feestdag is. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeen roep ingsbri even.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van aile lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De verschijnende partijen verklaren hierbij volmacht te geven aan AB-CONSULT, burgerlijke BVBA, kantoor houdende te 9300 Aalst, Marcel De Bischopsstraat 15 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING -- SLOTBEPALINGEN

1/ benoeming zaakvoerders

Worden benoemd tot zaakvoerders, met onbezoldigd mandaat:

al de heer DELACOURT Luc, voornoemd;

b/ de heer VAN HOOREWEGHE Johan, voornoemd;

Beiden hier aanwezig en aanvaardend.

De aldus benoemde zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De aldus benoemde zaakvoerders, hebben verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, , e

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand december van 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig juni 2015.

31 Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één september 2013. Alle inkomsten worden door de vennootschap in oprichting geînd en alle uitgaven worden door de vennootschap in oprichting gedragen en dit vanaf de hiervoor vermelde datum. De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichtingsakte en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

Neergelegd: expeditie van de oprichtingsstatuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0149-015

Coordonnées
B-LAW

Adresse
HAMILTONPARK 20 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande