B-LOGIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-LOGIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.559.246

Publication

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.02.2013, NGL 07.05.2013 13116-0020-012
16/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 21.02.2012, NGL 09.05.2012 12114-0391-015
29/04/2011
ÿþOndernemingsnr : 0807.559.246

Benaming

(voluit) : B-logic

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Veen 7 - 8710 Wielsbeke

Voorwerp akte

Uit een akte verleden voor notaris Henk DEKIERE te Oostrozebeke op 4 april 2011, ter registratie, heeft de algemene vergadering van de Vennootscha p onder Firma "B-LOGIC" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Omzetting van de Vennootschap onder firma "B-LOGIC" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "B-LOGIC", met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-LOGIC" is de voortzetting van de vennootschap onder firma "B-LOGIC", waarbij door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 20 januari 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma "B-LOGIC", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-LOGIC".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de. jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-LOGIC".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-LOGIC" behoudt het nummer 0807.559.246 waaronder de vennootschap onder firma "B-LOGIC" ingeschreven is in het rechtspersonenregister op de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

De 20 aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder firma "B-LOGIC".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma "B-LOGIC" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

TWEEDE BESLUIT

Kennisgeving van het verslag van de zaakvoerders van 5 februari 2011, dat het voorstel tot omzetting. toelicht, met bijgevoegde staat van actief en passief van niet meer dan drie maanden oud, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 20 januari 2011, hetzij minder dan drie maanden vàt r heden, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen. Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Tony Moreels, luiden als volgt:

"6. CONCLUSIE

In uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren (IBR), de voorgenomen omvorming van; "13-LOGIC" VOF tot "B-LOGIC" BVBA onderzocht. Uit de staat van activa en passiva op 20 januari 2011 blijkt een netto-actief van 8.028, 31 EUR.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige ovenwaardering van het netto-,: actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 20 januari 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. In overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, zijn onze controlewerkzaamheden niet van deze aard dat zij een volledige controle inhouden. Deze controle houdt bijgevolg geen certificatie van onzentwege in.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

i,bd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lûik:B'

*11065651*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van hef netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto actief, zoals blijkt uit deze staaf, bedraagt 8.028,31 EUR en is aldus hoger dan het minimaal te volstorten gedeelte van het minimumkapitaal dat vereist is voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, namelijk 6.200,00 EUR. Het netto-actief is bovendien 1.828,31 EUR hoger dan het huidig geplaatst kapitaal van "B-LOGIC" VOF.

Wij dienen op te merken dat geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie van de vennootschapsbelasting en de BTW-Administratie.

Huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Gent op 22 februari 2011. VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA vertegenwoordigd door Tony Moreels, bedrijfsrevisor."

DERDE BESLUIT

Aanstelling van mevrouw Nina VERSCHAETSE en de heer Frank VANCOILLIE als niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-LOGIC"

VIERDE BESLUIT

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van 12.350,00 ¬ , om het te brengen van 6.200,00 ¬ naar 18.550,00 EURO zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van beschikbare reserves binnen de verhoging van de fractiewaarde die elk aandeel in het kapitaal vertegenwoordigt,

VIJFDE BESLUIT

Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Deze statuten bevatten onder meer wat volgt:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8710 Wielsbeke, Veen 7.

2. De vennootschap heeft tot doel:

-Uitlenen van kunstwerken,

-Beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementhallen, overwegend ten behoeve van de

scheppende en uitvoerende kunst,

-Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen,

-Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten,

-Organisatie van congressen en beurzen,

-Callcenters,

-Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten

behoeve van kantoren,

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren,

-Andere vormen van arbeidsbemiddeling,

-Arbeidsbemiddeling,

-Vertalers en tolken,

-Activiteiten van interieurdecorateurs,

-Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op verk000psvordering en ontwikkeling van nieuwe producten, -Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direkt

marketing) door middel van geadresseerde reclame (direkt mailing), telefonische koopvoorstellen,..., -Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans,

-Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, -Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering,

-Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie,

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen,

-Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie,

-Opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat,

-Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden,

-Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van eigen programma of een programma van

de klant: -invoeren van gegevens  volledige verwerking van gegevens,

-Activiteiten van vervoersmakelaars,

-Overige vervoersondersteunende activiteiten,

-Diensten in verband met luchtvaart,

-Diensten in verband met vervoer over water,

-Diensten in verband met vervoer te land,

-Verhuur van personenauto's met chauffeur,

-Kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen reproducties, kaders, lijsten, enz.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondememingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een

gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende,

onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband

staan met het doel.

Luik B - Varvnln

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/20 van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, rekening houdend met hetgeen hierna is vermeld.

De vennootschap zal wanneer er twee zaakvoerders zijn in alle handelingen warden verbonden en vertegenwoordigd door elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de derde dinsdag van februari om 18 uur.

6. Het boekjaar begint jaarlijks op één oktober en eindigt op dertig september.

7. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend uittreksel,

Henk DEKIERE, notaris te Oostrozebeke

tegelijk neergelegd: eensluidend afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslagen zaakvoerders en

bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/02/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE(

111111.111.111.111M1.1111!IIII

1

16. 02. 2011

RECHTBANK KOOPHAr

reMIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0807.559.246

Benaming

(voluit) : B-LOGIC

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Veen 7, 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 11 januari 2011, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.Met eenparigheid van stemmen wordt beslist tot een kapitaalverhoging van 5.200,00 EUR, om het kapitaal te brengen van 1.000,00 EUR tot 6.200,00 EUR. Het aantal aandelen blijft ongewijzigd op 20, waarbij elk, aandeel 1/20ste van het kapitaal vertegenwoordigd.

2.De statuten worden, in overeenstemming met het besluit genomen onder punt 1, aangepast.

Wielsbeke, 11 januari 2011 Frank Vancoillie

De zaakvoerders,

Nina Verschaetse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
B-LOGIC

Adresse
VEEN 7 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande