B & T AUTOSERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & T AUTOSERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.924.534

Publication

14/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301618*

Neergelegd

12-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521924534

Benaming (voluit): B&T Autoservice

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Ambachtstraat 16 bus K

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op elf maart tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "B&T Autoservice" 1.VENNOTEN : 1. De Heer VAN GRIEKEN Tim Lodewijk Joanna, geboren te Wilrijk op twintig december duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 8000 Brugge, Brugse Steenweg 296. Hij heeft rijksregisternummer 761220-291-13.

2. De Heer VAN HECKE Brecht Eric, geboren te Torhout op drie juni duizend negenhonderdzevenentachtig, wonende te 8211 Zedelgem, Kronemolenstraat 35.Hij heeft rijksregisternummer 870603-081-49.

2.NAAM en VORM: "B&T Autoservice", BVBA;

3.ZETEL: te 8820 Torhout, Ambachtstraat 16 K

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

Het herstellen van motorvoertuigen en het herstellen van koetswerk, de kleinhandel in motorvoertuigen en onderdelen, in tweedehandse auto s en onderdelen, in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, in brandstoffen en smeermiddelen, de vertegenwoordiging, de makelarij en de commissiehandel in verband met die artikelen.

De vennootschap mag verder alle goederen, hetzij roerende of onroerende goederen, aankopen, verkopen voor eigen rekening of rekening van derden, alle goederen exporteren

Alsmede het waarnemen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op bovenvermeld goederenvervoer, onder andere verhuring van materiaal, handel in petroleumproducten, opslag en overslag, douanekantoor, koop en verkoop van rollend materieel. - het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen. De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort bij de oprichting ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) en verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door 1° De Heer VAN GRIEKEN Tim, van negenduizend driehonderd euro:¬ 9.300,00, volstort ten belope van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00), vergoed door 50 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 50. 2° De Heer VAN HECKE Brecht, van negenduizend driehonderd euro:¬ 9.300,00, volstort ten belope van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00), vergoed door 50 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 51 tot 100

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd :

1) De Heer VAN GRIEKEN Tim, wonende te 8000 Brugge, Brugse Steenweg 296;

2) De Heer VAN HECKE Brecht, wonende te 8211 Zedelgem, Kronemolenstraat 35; die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

Zo een zaakvoerder een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, is hij gehouden om de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en vijftien om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend veertien

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Luik B - Vervolg

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan De Souter Consulting BVBA, erkend boekhouder, fiscalist, gevestigd te Wingene, Oude Bruggestraat 99A, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 11/03/2013, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
B & T AUTOSERVICE

Adresse
AMBACHTSTRAAT 16, BUS K 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande