B.K.M. TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.K.M. TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.687.876

Publication

11/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14305273*

Neergelegd

09-06-2014

Griffie

0553687876

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

B.K.M. Trading

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te Komen, op zes juni tweeduizend veertien die binnen de wettelijke termijn zal geregistreerd worden

1. Vorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.K.M. TRADING

2. Zetel :Kruisekestraat 169 - 8940 Wervik

3. Duur: onbeperkt.

4. Oprichters  nog te volstorten inbrengen

1. De Heer en mevrouw Boudewijn SIX-VANSUYT, samenwonende te 8940 Wervik, Kruisekestraat 169: 8.680 ¬

2. Mevrouw Kelly SIX, wonende te 8940 Wervik, Kruisekestraat 169 : 3.720 ¬

5. Maatschappelijk kapitaal  volstorting  toegestaan kapitaal :

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)  er is geen toegestaan kapitaal.

6. Vorming van het kapitaal  conclusies van de revisor

Het kapitaal is volledig onderschreven in geld.

7.a. Bestuur van de vennootschap  bevoegdheden

Indien er slechts een zaakvoerder is, heeft deze de meest uitgebreide ex-terne vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, gelden volgende regels.

Behoudens bijzondere en beperkte volmacht door het college van zaak-voerders toegekend, is de vennootschap slechts verbonden door akten die door twee zaakvoerders ondertekend zijn. De zaak¬voerders hoeven ten aanzien van derden, niet te bewijzen gemach¬tigd te zijn door een vooraf¬gaande beraadslaging van het college van zaakvoerders, zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren en hypotheekbewaarders.

Elk der zaakvoerders beschikt echter over de bevoegdheid om individueel alle handelingen van dagelijks bestuur te verrichten.

De vennootschap wordt in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kunnen aan derden bijzondere en beperkte volmachten verlenen; in het bijzonder kan het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer derden, die al dan niet samen handelen, toevertrouwd worden. Deze delegatie van dagelijks bestuur wordt over-eenkomstig de wettelijke bepalingen gepubliceerd.

7.b. Zaakvoerder(s) :

Worden aangesteld als zaakvoerders, voor onbepaalde duur:

1. De Heer SIX Boudewijn Robert, geboren te Wervik op elf maart negen-tienhonderddrieënzestig (rijksregister nummer 63.03.11-247.88), wonende te 8940 Wervik, Kruisekestraat 169.

2. Mevrouw SIX Kelly Jeanne-Marie, geboren te Menen op vierentwintig december negentienhonderdzevenentachtig (rijksregister nummer 87.12.24-280.38), ongehuwd, wonende te 8940 Wervik, Kruisekestraat 169.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kruisekestraat 169

8940 Wervik

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

8. Commissaris: er werd geen commissaris aangesteld

9. Boekjaar : van één april tot eenendertig maart. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig maart tweeduizend zestien.

10. Jaarvergadering  deelname  stemrecht.

De jaarvergadering vindt plaats op de eerste maandag van september om twintig uur op de

maatschappelijke zetel.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de verkoop en plaatsing van alle binnen- en buitenschrijnwerk in kunststof, hout en aluminium;

" de aan- en verkoop in het groot en in het klein van alle bouwmaterialen en alle aanverwante artikelen;

" het uitoefenen van een consultancy bedrijf, alleen of met diverse partners uit verschillende functionele disciplines ten einde een globaal aanbod van services te kunnen aanbieden;

" bemiddeling en beheer van onroerend goed voor rekening van derden;

" het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

" het uitvoeren van algemene pleisterwerken : plafonneer- cementeer- en alle andere pleisterwerken alsook behang- en schilderwerken;

" het verlenen van managementadvies en bijstand in de ruime zin aan eender wie : worden onder meer bedoeld het verstrekken van adviezen van organisatorische, commerciële, technische, financiële en administratieve aard, alsmede op het vlak van het bedrijfsbeleid;

" het participeren onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of financiële, technische, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste lening of aankoopoptie, verhandeling of op ieder ander wijze;

" het stimuleren , de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" de activiteit van holdingvennootschap;

" tussenpersoon in handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger, als commissionair en als consignatie;

" het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel;

" het voeren van algemene tradingactiviteiten met inbegrip van groot- en kleinhandel, de invoer-

en uitvoerhandel;

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle onroerende goederen en onroerende rechten, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin. De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel vennoten als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

12. Reserves  winst  liquidatiebonus:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

13. Volmachten

De aangestelde zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de BVBA DERUDDER BOEKHOUDINGSKANTOOR, Elf Juliplein 5 bus 5 te Wervik,

" ZENITO ONDERNEMINGSLOKET

met bevoegdheid om samen of afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling van alle aangestelden en medewerkers, met het oog op de vervulling van alle formaliteiten en inschrijvingen van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Register der Rechtspersonen, alle griffies van de Rechtbanken, alle diensten van FOD-Financiën, waaronder de BTW-administratie, evenals de aanvraag van distributie- of vestigingsattesten van alle aard bij elke bevoegde administratie.

14. Deponering van het volstort kapitaal: de notaris bevestigt dat het bankattest werd overhandigd waaruit de deponering blijkt van het volstort gedeelte van het kapitaal. De gelden werden geblokkeerd op een bijzondere rekening geopend bij Belfius Bank.

15. Gelijktijdig neergelegde stukken: expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Jean-Marc Vanstaen, Notaris

20/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

, -- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Hifi 1)1,i1,11d,1.1111,U111

II

Vt beh( aai Bel Sta 011





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0553.687.876

Benaming

(voluit) : B.K.M. TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kruisekestraat 169 - 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 06 oktober 2014 blijkt:

De maatschappelijke zetel, voorheen gelegen te 8940 Wervik - Kruisekestraat 169, wordt vanaf 06 oktober 2014 overgeplaatst naar 8500 Kortrijk - Engelse Wandeling 2 bus AB 3.

Six Boudewijn Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
B.K.M. TRADING

Adresse
KRUISEKESTRAAT 169 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande