BAETEKRUISHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAETEKRUISHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.856.394

Publication

31/01/2014
ÿþbel

aa Be Stat

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

UR bE'

21.11,,.

I 111111111111111111111 11111 IIlI II 111111 1111 1111

*iaosisu*

M4NlT

2~

BELGISCH

 ,111111321L ~a M

.~



16. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

i{OFT F IJ 1G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0838856394

Benaming

(voluit) : Baetekruishof

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westlaan 466, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd. 12 november 2013 aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van volgende zaakvoerder:

- Archaeopteryx NV, met maatschappelijke zetel te Steenovendreef 1, 8840 Oostnieuwkerke, hier vetegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, NV De Steenoven, vast vertegenwoordigd door Katieen Spriet.

Met eenparigheid van stemmen wordt er kwijting verleend voor het uitgevoerde mandaat tot op heden.

Voorzitter,

Titeca Vincent

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.08.2013, NGL 08.11.2013 13659-0267-010
07/09/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; ~3S eg; 35-/

Benaming

(voluit) : BAETEKRUISHOF

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Westlaan 466, 8800 Roeselare, België

Onderwerp akte : Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met stand-plaats te Izegem op 8 juli 2011 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1.De naamloze vennootschap "ARCHAEOPTERYX", met zetel te 8840 Skaden, Steenovendreef 1, RPR' leper, ondernemingsnummer BTW BE 0449.780.981.

2.De commanditaire vennootschap op aandelen "H&D", met zetel te 8800 Roeselare, Oekensestraat 120,; RPR Kortrijk, ondememingsnummer BTW BE 0427.250.455.

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VABILIA", met zetel te 8800 Roeselare,: Westlaan 466, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer BTW BE 0823.610.964.

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Benaming: "BAETEKRUISHOF".

Zetel: Westlaan 466 te 8800 Roeselare.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor' rekening van derden en/of tussenpersonen:

1.De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen,; afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met. het bouwvak in betrekking staan evenals het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

2.Alle afbraakwerken.

3.Coiirdinatie van bouwwerken.

4.Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop,' ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

5.Voorts ook het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort,', zonder dat deze opsomming beperkend weze.

6.1-let optreden als tussenpersoon in de handel.

7.Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en: uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

8.1-let verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

9.1-let verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

10.Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

11.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van' alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

12.Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden: ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen; ervan; dit alles in de ruimste zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de gnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~..t.

-5,~.

MONITEUR BEL<"...,' DIR JCTION

3 1 F08- 2011

ELGISCH STAATSBLAD BESTUUR

r--r~=,l ~G

,7

D

III

" iiisssaa"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

13.1-let beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

14.1-let verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

15.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

16.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volgestort in geld. Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij ING Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Voor volgende handeling is echter de instemming van alle zaakvoerders vereist:

-het aangaan of verstrekken van kredieten en borgstellingen;

-de aan- en verkoop van participaties;

-de aan- en verkoop van onroerende goederen;

-het geven van voorschotten of leningen aan aandeelhouders of zaakvoerders van de vennootschap of met hen verbonden ondernemingen of verwanten.

Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Voor volgende handeling is echter de handtekening van alle zaakvoerders vereist:

-het aangaan of verstrekken van kredieten en borgstellingen;

-de aan- en verkoop van participaties;

-de aan- en verkoop van onroerende goederen;

-het geven van voorschotten of leningen aan aandeelhouders of zaakvoerders van de vennootschap of met hen verbonden ondernemingen of verwanten.

Deze kwalitatieve bevoegdheidsbeperking heeft louter een interne werking en is niet tegenstelbaar aan derden.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste werkdag van de maand augustus om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal

onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot hei pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1.Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 maart 2013.

2.0e eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

3.De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4.De oprichters verklaren in overeenstemming mei artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1.De voornoemde vennootschap "ARCHAEOPTERYX", vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder DE STEENOVEN, die vertegenwoordigd wordt door vaste vertegenwoordiger Katleen Spriet, wonende te Staden, Steenovendreef 1.

2.De voornoemde vennootschap "H&D", vertegenwoordigd door haar gedelegeerde gecommanditeerde zaakvoerder Godelieva Depuydt, wonende te Roeselare, Oekensestraat 120.

3.De voornoemde vennootschap "VABILIA", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder GROEP IMFIRO, die vertegenwoordigd wordt door vaste vertegenwoordiger Vincent Titeca, wonende te Ledegem, Rollegembosstraat 21. Volgens notulen van de zaakvoerders de dato 30 juni 2011 wordt de Meer Vincent Titeca benoemd als vaste vertegenwoor-diger voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat in de voornoemde vennootschap "BAETEKRUISHOF".

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 8 juli 2011.

0p oe laaiste bIZ Vd . L'J~x_i? t:eGtL .:;.3r-7 nîPlÿ",ig ;:.d van GE If g,. F ','er. 1"_ f F .,' 3! JE P~í`n~ r ^f

t" "

`,ferJo

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 30.09.2015 15640-0253-009

Coordonnées
BAETEKRUISHOF

Adresse
WESTLAAN 466 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande