BALANCK


Dénomination : BALANCK
Forme juridique :
N° entreprise : 426.811.876

Publication

10/06/2014
ÿþMeed Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 8 HEL 2014

AfdalrgfÉRNE

Vc " 19119097

behc 511

aar

Belt

Staal

Ondernemingsnr : 0426.811.876 Benaming

(voluit) ; BALANCK

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8630 Veurne, Bedrijvenlaan 5

Onderwerp akte : 0426.811.876

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent Van Walieghem te Koksijde op 21 mei tweeduizend veertien, en dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd op het 1° registratiekantoor te Veume op 23 mei 2014 bladen ; vijf verzendingen: geen, Register 5 Boek 446 Blad 16 Vak 17. Ontvangen registratierechten vijftig euro. De ontvanger, Rudy Ryck, Adviseur", dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BALANCK, gevestigd te 8630 Veume, Bedrijvenlaan 5, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Opgericht onder de benaming "Balanck en Cie" ingevolge akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux, te Moes-kroen, op acht januari negentienhonderd vijfentachtig, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staats-blad van één februari daarna, onder nummer 850201-354.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Vincent Van Walieghem te Koksijde (Sint-ldesbald) op zes de-cember tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijla-gen tot het Belgisch Staatsblad van 31/12/2013 onder formaliteit 13197659;

EERSTE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato negen mei tweeduizend veertien waarbij werd vastgesteld dat de beschikbare reserves en/of overgedragen winst per 30106/2012 EEN MILJOEN DRIEHONDERD ZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD NEGENENDERTIG EURO ACHTENVIJFTIG CENT (1.370.339,58 EUR) en waarbij vervolgens werd beslist tot de uitkering van EEN MILJOEN TWEEHONDERDDUIZEND EURO bruto aan de aandeelhouders hetzij:

- met toepassing van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art. 537 WIB92) en dit met het oog op de onmiddellijke aanwending van de aldus verworven dividenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op NEGENENZEVENTIG DUIZEND VIJFHONDERD EUR (79.500,00 EUR) bruto, voor inhouding van de roerende voorheffing van tien procent, voor wat betreft de echtgenoten Christian Van Geyseghem-Balanck Martine, beiden voornoemd.

Ingevolge voormelde beslissing werd een netto-dividend toegekend van in totaal EENENZEVENTIGDUIZEND DUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EUR (71.550,00 EUR),

Om te voldoen aan de vereisten van art. 537 WIB92 beslist de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van inbreng in geld,

de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves met toepassing van het DBI-regime (bijgevolg dient er geen roerende voorheffing te worden afgehouden) en dit met het oog op de onmiddellijke aanwending van een gedeelte van de aldus verworven dividenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op DRIEHONDERD VEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EUR (340.500,00 EUR) bruto voor wat betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MC-SOLUTION", voornoemd.

Het netto uit te keren dividend bedraagt dan ook DRIEHONDERD VEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EUR (340.500,00 EUR).

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MC-SOLUTION" beslist echter om slechts DRIEHONDERD EN ZESDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EUR (306.450,00 EUR) aan te wenden voor de voorziene kapitaalverhoging. Dit teneinde de bestaande aandelenverhouding niet in het gedrang te brengen.

- de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves met toepassing van het DBI-regime (bijgevolg dient er geen roerende voorheffing te warden afgehouden) en dit met het oog op de onmiddellijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. Luik B - Vervolg

aan het -aanwending -van een gedeelte van de -aldus verworven dividenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Belgisch Het bedrag van de uitkering werd bepaald op ZEVENHONDERD TACHTIGDUIZEND EUR (780.000,0d EUR) bruto voor wat betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ""André Balanck'; voornoemd.

Staatsblad Het netto uit te keren dividend bedraagt dan ook ZEVENHONDERD TACHTIGDUIZEND EUR (780.000,0d EUR)

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "André Balanck" beslist echter om slechts ZEVENHONDERD EN TWEEDUIZEND EUR (702.000,00 EUR) aan te wenden voor de voorziend kapitaalverhoging. Dit teneinde de bestaande aandelenverhouding niet in het gedrang te brengen.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, te verhogen met EEN MILJOEN TACHTIGDUIZEND EUR (1.080.000,00 EUR) om het te brengen van TWEEENZESTIGDUIZEND EUR (62.000,00 EUR) op EEN MILJOEN HONDERD TWEEENVEERTIGDUIZEND EUR (1.142.000,00 EUR) zonder nieuwe aandelen te creëren, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door :

- inbreng van het ingevolge de eerste beslissing toegekende netto-dividend, ingevolge de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves na inhouding van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art.537 W11392) voor wat betreft de echtgenoten Christian Van Geyseghem-Balanck Martine, beiden voornoemd.

- inbreng van het ingevolge de eerste beslissing toegekende netto-dividend. De besloten vennootschap mei, beperkte aansprakelijkheid "MC-SOLUTION" beslist echter om slechts DRIEHONDERD EN ZESDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EUR (306.450,00 EUR) aan te wenden voor de voorziene kapitaalverhoging. Dit teneinde de bestaande aandelenverhouding niet in het gedrang te brengen.

- inbreng van het ingevolge de eerste beslissing toegekende netto-dividend. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "André Balanck" beslist echter om slechts ZEVENHONDERD EN TWEEDUIZEND EUR (702.000,00 EUR) aan te wenden voor de voorziene kapitaalverhoging. Dit teneinde de bestaande aandelenverhouding niet tn het gedrang te brengen.

Comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de verrichting.

Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

DERDE BESLISSING

Inschrijving en volstorting

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde aandeelhouders, zijnde 1) de echtgenoten Christian Van Geyseghem-Balanck Martine, beiden voornoemd, 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MC-SOLUTION", voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, en 3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "André Balanck", voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de volledige kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van art. 537 WiB92 en deze kapitaalverhoging te volstorten door inbreng in geld.

Overeenkomstig de wet, werd het totaal bedrag van de storting in geld, hetzij EEN MILJOEN TACHTIGDUIZEND EUR (1.080.000,00 EUR) gedeponeerd op een bijzondere rekening BE26 0017 2748 5629 op naam van de vennootschap bij de BNP Panbas Fortis, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 20/05/2014.

Dat door mij notaris in het dossier wordt bewaard.

ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

VIERDE BESLISSING

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te notuleren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd dat ze volledig werd volgestort door inbreng in geld zoals hierboven vermeld.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op EEN MILJOEN HONDERD `i VEEENVEERTiGDUIZEND EUR (1.142.000,00 EUR) en is verdeeld in ACHTHONDERD (800) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één achthonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN HON-DERD TWEEENVEERTIGDUIZEND EUR (1.142.000,00 EUR), en is verdeeld in achthonderd (800) gelijke aandelen zon-der aanduiding van nominale Waarde, die ieder een ge-lijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag.verhoogd of verminderd worden over-eenkomstig de bepalingen van de wet."











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behpuçen

aan h t

Belgisch Staatsblad

ZESDE BESLISSING

Opdrachten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaak-voerder tot uitvoering van het genomen besluit en

vol-macht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten,

' Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

-

coördinatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2014 : VE029001
31/12/2013 : VE029001
16/01/2013 : VE029001
27/06/2012 : VE029001
03/02/2012 : VE029001
13/01/2012 : VE029001
31/01/2011 : VE029001
04/02/2010 : VE029001
26/02/2009 : VE029001
04/03/2008 : VE029001
02/03/2007 : VE029001
03/02/2006 : VE029001
07/03/2005 : VE029001
05/04/2004 : VE029001
20/02/2003 : VE029001
10/02/2003 : VE029001
26/01/1999 : VE029001
01/01/1997 : VE29001
01/01/1996 : VE29001
13/01/1995 : VE29001
13/01/1995 : VE29001
01/01/1995 : VE29001
01/01/1993 : VE29001
01/01/1992 : VE29001
01/01/1990 : VE29001
01/01/1989 : VE29001
01/01/1988 : VE29001
01/02/1985 : VE29001
01/02/1985 : VE29001
19/07/2018 : VE029001

Coordonnées
BALANCK

Adresse
BEDRIJVENLAAN 5 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande