BALCAEN & VAN MOSSEVELDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BALCAEN & VAN MOSSEVELDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.901.035

Publication

26/03/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marktstraat 49

8460 Oudenburg

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende,

vervangende notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg, belet op twaalf maart tweeduizend veertien, blijkt:

L UITTREKSEL STATUTEN

1. Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door :

1) De heer BALCAEN Koenraad André Marc, geboren te Izegem op eenentwintig april negentienhonderd negenenzeventig (RR 79.04.21-139.45), echtgenoot van mevrouw VAERNEWYCK Els Ancella Omer, geboren te Gent op drie februari negentienhonderdtweeëntachtig, wonende te Deinze (Petegem-aan-de-Leie), Kortrijksesteenweg 401.

2) De heer VAN MOSSEVELDE Bram Gerard, ongehuwd, geboren te Gent op veertien februari negentienhonderd negenenzeventig (RR 79.02.14-023.66), wonende te Ronce, Oude Vesten 41 bus 402,

2. Naam : "BALCAEN & VAN MOSSEVELDE".

3 Zetel : 8460 Oudenburg, Marktstraat49,

4. Doel :

De vennootschap, die een handelsvennootschap is, heeft tot doel :

Het optreden (bemiddelen en afsluiten van zaken), in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap ING BELGIE te Brussel als gevolmachtigd agent voor bank- en beleggingsdiensten, en als gevolmachtigd subagent voor verzekeringsdiensten.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking, de uitbreiding of het vergemakkelijken ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal, zowel in binnen- ais buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten

5. Duur : voor onbepaalde tijd.

6. Kapitaal : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Inbreng: Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld door:

- De heer Koenraad Balcaen voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) of drieënnegentig (93)

aandelen.

- De heer Bram Van Mossevelde voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) of drieënnegentig (93)

aandelen.

Samen achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) of honderdzesentachtig (186) aandelen.

Welke aandelen volledig volgestort werden.

Welk bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen véér de oprichting van de vennootschap

door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting,

geopend bij de ING BANK onder nurnmer BE51 3631 3210 4462.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de

zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vwergeteei ter set%) vin se eeohtbank van koophandel

Brugge  afdetia

°pf31401f

Ondememingsnr : ®5 je-1 D 35

Benaming (voluit) : Balcaen & Van Mossevelde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbiad

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder, is deze rechtspersoon verplicht een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden. De benoeming en de aanduiding worden dan door bestuurde vennootschap bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bezoldiging.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd.

Evenwel kan aan ieder zaakvoerder door de algemene vergadering als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

Interne bevoegdheid der zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel

Iedere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden ai of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid , van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

9. Winstverdeling : Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, noodzakelijke provisies en afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds, Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw indien het wettelijk reservefonds terug minder dan één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beschikt de algemene vergadering die onder meer kan besluiten dat de winst of althans een gedeelte daarvan wordt gereserveerd.

Bij gebrek aan akkoord wordt de helft van het saldo gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

10. Boekiaar ; van één januari tot éénendertig december.

11. Algemene vergadering : de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur worden op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf op de wettelijk voorgeschreven wijze verstuurd aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn of aan de oproeping verzaakt hebben kunnen de convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee unaniem akkoord gaan.

Il. OVERGANGSBEPALINGEN.

A. Eerste boekjaar - eerste iaarvergaderinq.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig decembertweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en zestien

B. Benoemingen.

Met éénparigheid van stemmen worden benoemd tot gewoon zaakvoerder met individuele

vertegenwoordigingsbevoegdheid, voor de duur van de vennootschap ;

1) OUD ZAND, gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 9800 Deinze (Petegem-aan-de-Leie), Kortrijksesteenweg 401, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder ondernemingsnummer 0547.679 321, met als vaste vertegenwoordiger de heer BALCAEN Koenraad, voornoemd.

2) B&B Invest & Consulting, gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 9600 Ronse, Oude Vesten 41 bus 402, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder ondernemingsnummer 0546.839.478, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN MOSSEVELDE Bram, voornoemd.

Die verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wordt er geen commissaris benoemd.

C, Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vóór de neeriegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

D. Bijzondere lastgeving,.

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebbers aan te stellen, elke met individuele bevoegdheid, teneinde alle formaliteiten te vervullen op het rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW inzake de inschrijving van de vennootschap, latere aan te brengen wijzigingen en de eventuele doorhaling

Vercruysse & Partners BVBA, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, vertegenwoordigd door Jan Vercruysse of Pascal Tourlemain.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

}

k

mod 11.1

f

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL. {Zt vert c{ vDaz ,GC i ~L~ a,G, t A»u,F /tr" f a e_ ~ d~ ~

~ Gea.r,~~ ,n~ VOL 2.4..e., ra air.f-,IwC iCJ~$ ~~ .~ de fez V~ 'tnao~Ff~ V " G,, . ssócieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe ~/' "

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0415-014

Coordonnées
BALCAEN & VAN MOSSEVELDE

Adresse
MARKTSTRAAT 49 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande