BALLOOON

Association sans but lucratif


Dénomination : BALLOOON
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 848.432.670

Publication

10/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0848.432.670

Benaming

(voluit) : Bail000n

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 8680 Koekelare, Eikendreef 2

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding met onmiddellijke sluiting van de vereffening

Je bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk BALI-000N met maatschappelijke zetel te 8680 Koekelare, Eikendreef 2, op 18/11/2013 om 19 uur,

De vergadering gaat over tot de bespreking van de dagorde en neemt de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen:

vergadering keurt de rekeningen goed;

2.De bestuurders dienen hun ontslag in, mondeling en met onmiddellijke ingang, aan de bestuurders wordt kwijting voor hun opdracht verleent;

3.Omwille van de zeer geringe activiteit besluit de algemene vergadering dat de vereniging zonder winstoogmerk BALLOOON gevestigd te 8680 Koekelare, Eikendreef 2, met ondernemingsnummer 0848.432.670 voortijdig en vrijwillig ontbonden wordt;

4.De vergadering gaat over tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening gelet op het feit dat uit de staat van activa en passiva dd. 15111 (zoals aangehecht aan deze akte) blijkt dat er geen passiva zijn in de vereniging zonder winstoogmerk, er geen vereffenaar is aangesteld en dat alle leden aanwezig zijn. De resterende activa worden aangewend voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad. Alle leden staan verder evenredig in voor de kosten voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad die de activa overschrijden.

Alle activa zijn bijgevolg uitgeput zodat een overdracht aan een soortgelijke vereniging zonder winstoogmerk zonder oorzaak blijft;

6.De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vereniging beëindigd is en dat de vereniging opgehouden heeft te bestaan;

6.De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer Miguel Lesy voornoemd, te Klokkeputstraat 56, 8800 Roeselare;

getekend de leden : Thijs Wostyn, Miguel Lesy, Wostyn Filip, Dupont Christophe 18/11/2013

Op_ de.iaatste blz._van Luik vermeld en:_Reoáa2_Naarren.hoedanigben vaardeinstrumenierendenotaris, hetzij _van sfe_pesso(o)n(en)-: bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

kopie

II :; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken

Vo beho aart Belg Staat

*131850 A

2 8 NOV, 2013

\rG~~f~~l~

na neerlegging van de akte ter ariffie

~a~?~';..'~q.~i::~.è'. "~`l't, s,~' ~a',"" :" ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 3. De vereniging heeft tot doel het bevorderen en ondersteunen van regionale en nationale sport via allerlei activiteiten, hetzij producten of diensten.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Algemene Vergadering

Art. 8. De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921.

Art. 9. De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

Alle werkende leden moeten schriftelijk opgeroepen worden ten minste acht dagen voor de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Ballooon

Onderwerp akte::

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

*12304560*

Luik B

Zetel : Eikendreef 2

8680 Koekelare (Koekelare)

België

0848432670

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Griffie

Neergelegd

04-09-2012

IDEM ALS LUIK A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

agenda.

Art. 10. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens

afwezigheid, door de secretaris, of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur afwezig is. De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel zowel van de voorzitter als van de gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 11. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Art. 12. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

Art. 13. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 3 bestuurders, die lid zijn van de vereniging. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

De bestuurders worden benoemd onbepaalde duur. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Iedere bestuurder kan ook te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden, maar enkel op basis van gegronde redenen en waarbij een voorafgaande duidelijke motie van wantrouwen of vermoeden van wanbeheer voorgedragen wordt.

Bestuur

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

Art. 14. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken, ...

De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 15. De raad benoemt een gedelegeerd bestuurder, die zijn mandaat kan overdragen aan een andere bestuurder, en die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

Art. 16. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Als bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur:

1.

WOSTYN, Thijs

2.

LESY, Miguel

3.

DUPONT, Christophe

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder.

De opdracht van de gedelegeerd bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. De gedelegeerd bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kan eveneens te allen tijde door de raad van bestuur ontslagen worden.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht. De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van de stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist een stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

De bestuurders, hierna in de raad van bestuur verenigd, hebben benoemd:

Tot voorzitter: WOSTYN, Thijs voormeld.

Tot secretaris/penningmeester: LESY, Miguel voormeld.

Coordonnées
BALLOOON

Adresse
EIKENDREEF 2 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande