BAP MEDICAL BELGIE

Divers


Dénomination : BAP MEDICAL BELGIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 885.405.013

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 18.06.2014 14200-0291-015
13/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van KOOPHANDEL

LGISCH STAAF A IGeteriffe KORTRIJK

AONITEUR BELGE NEERGELEGD

85 -fr- 2014 ï 9 SEP. 2014

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbia

Ondernemingsnr : 0885.405.013

Benaming

(voluit) : BAP MEDICAL BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bornstraat 6 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAP MEDICAL BELGIË", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Bornstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling te Kortrijk, met ondernemingsnummer 0885.405.013, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 11 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLISSING - DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De algemene vergadering geeft ontslag aan de voorzitter van het lezen van:

a) Het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato één juli tweeduizend veertien, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op dertig juni tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Het verslag de dato negen september tweeduizend veertien van de bedrijfsrevisor, zijnde de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.426.860, vertegenwoordigd door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Piet Dujardin", met maatschappelijke zetel te 8560 Weveigem, Kortrijkstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0833.496.947, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, waarvan sprake hiervoor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"5.BESLUIT

Door het bestuursorgaan van de BVBA BAP MEDICAL BELGIË werd, in het kader van de voorgenomen ontbinding van de vennootschap, een staat van actief en passief per 30 juni 2014 opgesteld met een balanstotaal van 3.294,96 EUR en een netto-passief van 4.349,73 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

De artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits BAP MEDICAL BV bereid is om haar vordering op de vennootschap niet op te vorderen.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ik dien tevens een voorbehoud te formuleren nopens de inbaarheid van de vordering in rekening-courant op de BVBA Marketmaker ad 1.051,99 EUR, gezien deze vennootschap blijkens de laatst neergelegde jaarrekening verliezen lijdt.

Ik dien tot slot een principieel voorbehoud te formuleren inzake de niet-tegenstelbaarheid van de overdracht van de betalingsverplichting m.b.t. de vereffeningskosten ten belope van 6.494,04 EUR aan de verbonden vennootschap die titularis is van de rekening-courant, gezien de overdracht van deze schuld aan de verbonden vennootschap via de rekening-courant op 30/06/2014 niet tegenstelbaar werd gemaakt aan de betrokken schuldeisers.

Wevelgem, 9 september 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor'.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen kennis te hebben genomen van de twee voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, om er voorafgaand aan deze een afschrift van te hebben ontvangen.

Beide verslagen, waarvan hiervóór sprake, zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen. De vergadering sluit zich bijgevolg aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLISSING - VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING  ONTSLAG VAN BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voornoemde vennoten en zaakvoerders van de vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen te zijn ingelicht door ondergetekende notaris over de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat ingeval geen vereffenaars worden benoemd, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

Dit besluit wordt genomen na kennis te hebben genomen:

-van voormelde staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

-van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Daar de vennootschap reeds geruime tijd geen activiteiten meer heeft uitgeoefend, komt de vergadering tot de vaststelling dat het aanstellen van een vereffenaar geen zin heeft, daar de vennootschap elke activiteit gestaakt heeft, er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, en alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, zoals hierna verder uiteengezet.

VIERDE BESLISSING - ONTSLAG ZAAKVOERDERS EN KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerders, allen voornoemd, beëindigd wordt.

De algemene vergadering neemt bijgevolg kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van:

1/De heer VIAENE Dominiek Noël, geboren te Roeselare op vijf oktober negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8800 Roeselare, Bornstraat 6;

2/De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Nederlands recht "BAP Medical B.V.", ingeschreven in het Handelsregister onder het beheer van de Kamer van Koophandel Oost Nederland (Nederland) op vijfentwintig september tweeduizend en zes, met KvK-nummer 08149584, Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer (RSIN) 817080077 en vestigingsnummer 000019972555, gevestigd te 7324BT Apeldoorn (Nederland), Laan van de Maagd 119, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VIAENE Dominiek, voornoemd;

als zaakvoerders van de vennootschap.

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel 'voorafgaandelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij aan voormelde zaakvoerders eveneens onmiddellijk, zonder enige voorbehoud, volledige en onvoorwaardelijke kwijting voor het door hen uitgeoefende mandaat verleent.

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA  SCHULDEN TEN AANZIEN VAN DERDEN

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering vast dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris bevestigen de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, voor zoveel ais nodig, dat zij zullen instaan voor de eventueel onbetaalde schulden van de vennootschap die zouden overblijven na de vereffening, reden waarom de eventueel nog openstaande schulden per dertig juni tweeduizend veertien en de geraamde kosten voor de sluiting van de vereffening, onder andere het ereloon voor de notaris, de bedrijfsrevisor en de accountant, in voormelde staat van actief en passief reeds aangezuiverd werden.

De voornoemde vennoten en zaakvoerders van de vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, verklaren en bevestigen dat op heden deze schulden ook effectief werden betaald of dat de nodige

gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, zodat thans alle schulden ten aanzien van derden van de vennootschap terugbetaald zijn of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De voornoemde vennoten en zaakvoerders van de vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, leggen het bewijs van betaling van voormelde schulden of het bewijs van de consignatie van de nodige gelden om deze schulden te voldoen ter nazicht en bevestiging voor.

Bijgevolg kan de staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien eveneens gebruikt worden als staat van vereffening welke door de vergadering wordt goedgekeurd.

De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf. De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, verklaren, gezien zij alle rechten kunnen uitoefenen verbonden aan de eigendom van de hen toebehorende aandelen, aile activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen. Zoals voormeld zullen, indien er na de vereffening nog onbetaalde schulden van de vennootschap zouden overblijven, deze eveneens worden toebedeeld aan de vennoten.

Voor wat betreft de eventueel nog openstaande schulden aan derden, verklaren de voormelde vennoten, hier aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, uitdrukkelijk zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

ZESDE BESLISSING - VASTSTELLING DAT DE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE KAN PLAATSVINDEN

De vergadering stelt bijgevolg vast dat aan de voorwaarden van artikel 484 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen om de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden is voldaan, vermits: 1° er geen vereffenaar is aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING  GOEDKEURING JAARREKENING

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel 'voorafgaandelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij de jaarrekening voor het lopend (verkort) boekjaar heeft goedgekeurd.

ACHTSTE BESLISSING - SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privé-vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gesloten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de besloten vennoctschap met beperkte aansprakelijkheid "BAP MEDICAL BELGIË", voormeld, hierdoor gesloten is en dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

NEGENDE BESLISSING - BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op de maatschappelijke zetel van de thans ontbonden vennootschap, eveneens het adres van de heer VIAENE Dominiek, voornoemd, te 8800 Roeselare, Bornstraat 6.

De vergadering stelt vast dat er geen verdere maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

TIENDE BESLISSING - VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADFISC", met maatschappelijke zetel te 8860 Lendelede, Winkelsestraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling te Kortrijk, met ondernemingsnummer 0466.264.449, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer PANNIER Bart, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 20e, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen en om in alle nodige handelingen te ondernemen en alle stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in het ondernemingsioket, Belasting over de Toegevoegde Waarde en de sociale zekerheid en het verrichten van andere administratieve formaliteiten die vereist zijn als gevolg van onderhavige akte.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift proces-verbaal dd. 11109/2014, Inhoudende volmacht, verslag van de

zaakvoerders met daaraan gehechte staat van actief en passief en verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden laan het , Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.09.2013, NGL 07.10.2013 13627-0169-014
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 24.07.2012 12324-0434-013
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 27.06.2011 11198-0579-016
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 05.07.2010 10272-0085-016
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.08.2009, NGL 26.08.2009 09651-0260-016
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.08.2008, NGL 22.08.2008 08631-0247-015

Coordonnées
BAP MEDICAL BELGIE

Adresse
Zetel : Bornstraat 6 te 8800 Roeselare

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande