BARBARA KUBIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARBARA KUBIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.960.997

Publication

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 20.09.2013 13588-0114-008
24/11/2011
ÿþBELC

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NrrEuR

oinEcTioNsEL

aÎ~lERGELEGD

8

*1117]160"

'Li 7 2~~d

~

ISCH g ARTS

BESTU Llf

0 7. 11. 2011

TbANK KCJbpHAidâÉL

eeffiie

_

~ : " . o~~o . Q6 o !q~

4 , -,

: BARBARA KUBIS

ª% besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

:, Tulpenlaan 26, 8500 Kortrijk

" oprichting

UIT DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, notaris te Kortrijk, ondergetekend op zeven november

tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door:

Mevrouw Renate Barbara KUBIS, (gezegd Barbara) geboren te Jauer (toen Duitsland, thans Polen) op 9

januari 1945 (rijksregisternummer 45.01.09-258.36), wonend te Kortrijk, Tulpenlaan 26.

A. STATUTEN.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

XARTIKEL EEN. - De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de benaming "BARBARA KUBIS".

.c ARTIKEL TWEE. - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder, of door de algemene vergadering.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. Hij zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage tot het

sC Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen

gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de

ó exploitatiezetels.

N ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel:

- vertaaldiensten en tolken, lesgeven, informatie en consultatie over andere landen.

NDe vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van

cl andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of

hoe dan ook.

Zij kan voor derden borg staan, het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere

e vennootschappen en alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met

et

inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

el

cà KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 18.600,00 euro, vertegenwoordigd

door 186 aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk

recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, zo de vennootschap op dat

el

ogenblik meerdere aandeelhouders telt.

Indien het kapitaal niet volgestort is, zal de zaakvoerder de gehele of gedeeltelijke volstorting van de

sC aandelen kunnen eisen volgens de behoef-'ten van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet

et beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De aandeelhouder die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven, binnen de maand na het tijdstip in het aangetekend schrijven tot opvraging bepaald, zal een intrest gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden geschorst worden.

Bij gebrek aan betaling binnen de zes maanden na de aangetekende vraag tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan de zaakvoerder tot de verkoop van deze aandelen overgaan en de volstorting met intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder zal de betrokken aandeelhouder echter van deze

" .:._ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

verkoop één maand voor de tekoopstelling aangetekend verwittigen. Deze betekening houdt voor de zaakvoerder de mogelijkheid in de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende aandeelhouder in het aandelenboek te noteren.

De verkoopprijs zal bij de verkoop van aandelen bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de recht-'bank van koophandel van de zetel van de vennootschap en dat op aanvraag van de zaakvoerder.

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, of met vruchtgebruik bezwaard zijn, kunnen alle rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoerder.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

ARTIKEL ACHT. - De erfgenamen van een overleden vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennootschap alsook op de besluiten van de algemene vergadering.

ARTIKEL NEGEN. -De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is.

BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouder of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd of onbezoldigd worden uitgeoefend, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders of de oprichters.

ARTIKEL ELF. - ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen, in zijn betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN. - Een commissaris zal aangesteld warden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bij meerhoofdigheid van de vennootschap kunnen de vennoten zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het.vermeldt In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen', gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN. - Jaarlijks zal een algemene vergadering gehouden warden de derde zaterdag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering plaats hebben de volgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, te bepalen in de oproepingen, en kunnen opgeroepen worden door een zaakvoerder, telkens de belangen van de vennootschap dat vereisen of vennoten die samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, een algemene vergadering met een bepaalde agenda verlangen.

In dit laatste geval zal de vergadering samen geroepen worden binnen de maand na het verzoek ertoe. ARTIKEL ZEVENTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening.

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december.

ARTIKEL NEGENTIEN. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en de jaarrekening moeten opmaken en deze stukken ten minste één maand voor de jaarvergadering aan de vennoten overmaken.

In de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, décharge gegeven aan de zaakvoerders.

ARTIKEL TWINTIG. - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene onkosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het overschot van de winst besloten door de jaarvergadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal uitein-delijk onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun wederzijds aantal aandelen, in zover ze volgestort zijn.

DIVERSE BEPALINGEN.

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tut gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden;

Wanneer legaataflevering noodzakelijk is en tot op de dag van de legaataflevering met betrekking tot deze aandelen, worden de, aan deze aande-Ilen verbonden reéhten, uitgeoefend door de in het testament aangeduide legataris.

ARTIKEL ZES EN TWINTIG. - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal bestuurd worden door de bepalingen uit het wetboek van vennootschappen.

B. VOORBIJGAANDE SCHIKKINGEN.

2. Inschrijving. - Comparante verklaart in te schrijven op geheel het kapitaal.

3. Afbetaling. - Comparante heeft elk aandeel volgestort, tot beloop van twee/derde zodat de vennootschap

heden beschikt over een bedrag van 12.400,00 euro.

Deze som werd geplaatst op een bijzondere rekening op naam van de vennoot-schap in oprichting bij ING,

zetel Kortrijk.

Het attest van deze storting wordt aan de notaris ter bewaring overhandigd.

4. Vennootschapszetel. - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Kortrijk, Tulpenlaan 26.

5. Sluiting van het eerste boekjaar. - De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op 31 december

2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

7. Niet-statutaire zaakvoerders. - Onmiddellijk na de oprichting van deze vennootschap, verklaart

comparante als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap te benoemen:

- mevrouw Barbara Kubis, voornoemd.

Haar opdracht zal niet vergoed worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend notaris Bernard Boes, met standplaats te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte oprichting de dato zeven

november tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-~ -- !^-:c:, .:~~:~~ i;2um ~c `ioesi~Pi:Oüc1G " Ic.il 'Jch G: pcisc(c)r.(2n)

-..:.n2ItlTi

__. ,: : en han^to:rs;sian

Coordonnées
BARBARA KUBIS

Adresse
TULPENLAAN 26 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande