BART VERBRUGGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART VERBRUGGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.623.170

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-12-2014

Griffie

*14313188*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507623170

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BART VERBRUGGHE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 22 december 2014, is opgericht door de heer VERBRUGGHE Bart Hubertine Richard, geboren te Brugge op 2 december 1978, wonende te 8000 Brugge, Groenestraat 56, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BART VERBRUGGHE, met zetel te Brugge, Groenestraat 56, voor onbepaalde duur en met als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle commerciële, financiële, roerende of onroerende prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het aannemen van algemene schilderwerken, zowel binnen-als buitenschilderwerken, decoratiewerken, zowel binnenshuis als buitenshuis, omvattende zowel de aankoop als verkoop, groot- en kleinhandel hiermee verband houdende.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap heeft verder tot doel:

- het uitvoeren van de functies van bestuurder, dagelijks bestuurder, commissaris, lid van het directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

Onderwerp akte :

Groenestraat 56 8000 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van twee/derden, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer Bart VERBRUGGHE van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 16 december 2014 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Werd aangesteld als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Bart VERBRUGGHE, geboren te Brugge op 2 december 1978, wonende te 8000 Brugge, Groenestraat 56.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op dertig juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Pelle & Company  Consultants , met kantoor te 8200 Brugge, Betferkerklaan 141, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten. Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Dit uittreksel is afgeleverd vóór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Staatsblad

17/08/2015
ÿþ Mol Word 11.1

'~,:` i ~j Î - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~r...._.



- De griffier ..

i i IIIIINIY~~~IMIII N

*15116505*

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

66 AUG 2015

ent Afde %rugge

Ondememingsnr: 0507.623.170

Benaming

(voluit) : BART VERBRUGGHE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROENESTRAAT 56 - 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen, verklaringen en attestatie in het kader van de quasi-inbreng

Neerlegging van de verslagen, verklaringen en attestatie in toepassing van de artikel 222, &1 en 222, §2 van het Wetboek van vennootschappen (quasi-inbreng)

De heer Bart Verbrugghe

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van ,Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verjo : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BART VERBRUGGHE

Adresse
GROENESTRAAT 56 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande