BASRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.725.174

Publication

27/02/2015
ÿþ Mod 2.9

l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



EUR BELGE

NEERGELEGD

10 FER. 2015

STAATSBLAIechtbank van KOOPHANDEL

Gene rief iCORTR1JK

MONIT

02- ;.,5

19-

BELGISCH

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar: 05gg, 125. -17

Benaming

(voluit) : BASRA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Rijselstraat 184

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Develter te Menen op drie februari

tweeduizend vijftien, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht door;

1. De heer HUSSAIN Shakeel Anwar, geboren te Muluchitt (Pakistan) op één mei negentienhonderd vierenzeventig, van Franse nationaliteit, document ter staving van duurzaam verblijf nummer B02-4208166, rijksregister nummer 740501 429 63, echtgenoot van mevrouw HUSSAIN Sobia Shakeel Anwar, wonende te 8900 Ieper, Maarschalk Fochlaan 4.

2. Mevrouw HUSSAIN Sobia Shakeel Anwar, geboren te Verowala (Pakistan) op vijfentwintig oktober negentienhonderd tweeëntachtig, van Belgische nationaliteit, identiteitskaartnummer 591-9611279-39, rijksregistemummer 82.10.25-462.95, echtgenote van de heer HUSSAIN Shakeel Anwar, wonende te 8900 leper, Maarschalk Fochlaan 4.

De echtgenoten Humain-Hussain verklaren gehuwd te zijn te Sialkot (Pakistan) op twaalf november tweeduizend en zes onder het wettelijk stelsel, niet gewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Onder de naam "BASRA" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op E 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt ingeschreven:

- door heer Hussain Shakeel, ten belope van vijfennegentig (95) aandelen ;

- door mevrouw Hussain Sobia, ten belope van vijf (5) aandelen ;

Totaal; honderd (100) aandelen.

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "BAS RA".

Artikel 2.- ZETEI-.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Rijselstraat 184.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel : verhuur van eigen onroerend goed; bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden; groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in machines, meubelen, geschenkartikelen, bouwmaterialen, voeding, parfums, cosmetica, juwelen, fantasieartikelen, speelgoed, plastiekmateriaal, sportartikelen, enzovoort; restaurants van het traditionele type, pizza's, fast foodzaken, snackbars, take away, frituren, en dergelijke; drankgelegenheden (alcoholisch en niet alcoholisch); vleeswaren, charcuterie, vis; hotels, industriële reiniging, schoonmaakbedrijf, car-wash; schilderwerken; verhuur van overige onroerende goederen; verhuur van overige roerende goederen; verhuur van videocassettes en  banden (videotheek); telefoonwinkel, intemetcafé, verkoop van prepaid kaarten; kleinhandel in elektrische huishoudapparaten en in audio- en videoapparatuur; de groot- en kleinhandel in elektronische apparaten zoals : hi-ft installaties, gsm's, TV's, DVD's, CD's, koelkasten,...; de uitbating van een algemene supermarkt alsook de handel, de verkoop in groothandel of in kleinhandel, de vertegenwoordiging, de distributie, de dienst, de verpakking, de import, de export, de makelarij, de vervaardiging van alle voedingswaren of levensmiddelen alsook alles wat betrekking heeft op de algemene voeding, waaronder ondermeer, en dit zonder limitatief te kunnen geïnterpreteerd te worden, producten van suikergoed, tabakswaren, koffie, thee, dranken, groenten en fruit, zuivelproducten, wild en gevogelte; de uitbating van een benzinestation; dag- en nachtwinkel, kapsalon; krantenwinkel; werken in onderaannemingen en verlenen van diensten aan bedrijven; schoenenwinkel; vervoersbemiddeling; logistiek management, expeditie, distributie en transport; nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg, zowel voor eigen rekening als voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

rekening voor derden; het opslaan en verhandelen van handelsgoederen en verpakkingsdiensten; het vervullen van alle administratieve formaliteiten inzake goederenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; koerierdiensten; transfer van geld; verhuur van vrachtwagens met chauffeur; bakker; renovatiewerken, elektriciteitswerken; groothandel en kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's. Import en export van nieuwe of tweedehandsvoertuigen en dit zowel voor de binnenlandse als voor de buitenlandse markt. Motobike en benodigdheden, carrosseriewerken. De aan- en verkoop van Ieder- en textielwaren (dames, heren, kinderen), handtassen; aan- en verkoop van allerlei machines bestemd voor de bakkerij en eventueel andere sectoren; de aan- en verkoop van bakkerijgrondstoffen in het algemeen; de groot- en kleinhandel in dranken; de aan- en verkoop van chirurgisch materiaal en benodigdheden (scharen, tangen, enzovoort); onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen voor het snijden en snoeien van bomen, groothandel in bloemen en planten, tuinbouwbedrijf, aannemer tuinwerk; kweekbedrijf voor wild en gevogelte. Zij mag aile brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan,

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (11100e) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12. - ZAAKVOERING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke persenen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13. -- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14, - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur,

Artikel 22. -- BOEKJAAR INVENTARIS  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 23.  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Artikel 24.  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde

+:

e

Luik B  Vervolg

ti.od

rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend,

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN

De vennoten bekrachtigen nu reeds alle handelingen die de zaakvoerders voor rekening van de vennootschap reeds hebben gesteld en zullen stellen vanaf heden totdat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en veertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur :

De heer HUSSAIN Shakeel Anwar, geboren te Muluchitt (Pakistan) op één mei negentienhonderd vierenzeventig, van Franse nationaliteit, document ter staving van duurzaam verblijf nummer 802-4208966, rijksregister nummer 740501 429 63, echtgenoot van mevrouw HUSSAIN Sobia Shakeel Anwar, wonende te 8900 leper, Maarschalk Fochlaan 4.

- Zljn opdracht is onbezoldigd, dit behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. VOLMACHT

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in de kruispuntbank voor ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, met name het Boekhoudkantoor Andre Soete, te 8840 Staden, leperstraat 33.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie akte statutenwijziging;

Meester Francis Develter, geassocieerd notaris te Menen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BASRA

Adresse
RIJSELSTRAAT 184 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande