BBCN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BBCN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 527.985.450

Publication

07/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

*1307 357*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

7\IEERCELEGD

24, 04, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL, KORTRIJK

Griffie

II

na neerlegging ter griffie van de a

Ondernemingsnr : 519 985 SQ

Benaming

(voluit) : BBCN

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 8780 Oostrozebeke, Halewijnstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1.De heer DEPREZ Carl Peter, geboren te Roeselare op 18 september 1961, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 61.09.18.393.23, echtgenoot van mevrouw Greta Van Moerkercke, wonende te 8840 Staden, Provinciebaan 76.

2.De heer PARMENTIER Bernard Jozef, geboren te Waregem op 7 maart 1966, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 66.03.07.053.77, echtgenoot van mevrouw Dina Desmet, wonende te 8780 Oostrozebeke, Veldstraat 22.

3. De heer RAGOLLE Beni Gentiel, geboren te Waregem op 12 maart 1947, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 47.03.12.377.77, echtgenoot van mevrouw Annie Laissuy, wonende te 8710 Ooigem, Oostrozebeeksestraat 27/1.

4.De heer VERLINDE Nico Johny, geboren te Tielt op 12 december 1970, van Belgische nationaliteit, met nationaal nummer 70.12.12.421.94, feitelijk samenwonend met mevrouw Patricia Demeyere, wonende te 8780 Oostrozebeke, Halewijnstraat 37.

wordt op heden een vennootschap onder firma opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1: Naam

Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "BBCN".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de: vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vemelding `vennootschap* onder firma' of afgekort'VOF'.

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Halewijnstraat 37.

De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits naleving van de taalwetgeving,'

bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden

bekendgemaakt.

Artikel 3: Doel

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of:

rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de

nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, voor het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van

de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de

vennootschap als doel:

-De organisatie van loterijen, lotto's, pronostieken, weddingschappen enz.

-Het aannemen van weddenschappen via mobiele kansspelinrichtingen klasse IV.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel, ongeacht de sector en de producten. Het optreden als

handelsagentuur in de meest ruime zin van het woord.

-Onderneming in het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe aile mogelijke

vergoedingen en commissies ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies,

-Het maken van kosten en/of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verlovingspakket, zowel in geld ais in natura.

-Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, opschikken, uitrusten, herstellen en verbouwen, enzovoort, van alle onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen en verder te verkopen,

-Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

-Commissies ontvangen in verband met commerciële, publicitaire dienstvertrekking, marketing, tussenkomsten en vertegenwoordiging in alle mogelijke handelsaangelegenheden alsook de ter beschikking stelling van personeel.

-De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen,

-De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

-De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten van een statutenwijziging.

Artikel 5: Kapitaal en inbreng

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vierduizend euro (¬ 4.000,-) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door veertig aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder één

veertigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Door de heer Carl Deprez voornoemd een bedrag van duizend euro, waarvoor hij tien aandelen verkrijgt. Door de heer Bernard Parmentier voornoemd een bedrag van duizend euro, waarvoor hij tien aandelen verkrijgt.

Door de heer Beni Ragolle voornoemd een bedrag van duizend euro, waarvoor hij tien aandelen verkrijgt. Door de heer Nico Verlinde voornoemd een bedrag van duizend euro, waarvoor hij tien aandelen verkrijgt. Alle aandelen zijn volledig volstort.

Elk aandeel heeft recht op één stem bij de algemene vergadering. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. Indien de rechten op de aandelen worden opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, zullen aile eraan verbonden stemrechten worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 6: Aandelen  overdracht

De aandelen kunnen niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met eenparige goedkeuring van de vennoten, Deze goedkeuring is evenwel niet vereist voor de verwerving van de aandelen van de mede-oprichters. De vennootschap wordt niet van rechtwege ontbonden door het overlijden of faillissement van een vennoot.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het aantal aandelen, de gedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandelenbezit, De eigendom van het aandeel wordt bewezen door de inschrijving in dit register en gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: Bestuur

Iedere zaakvoerder, zelfs alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

Ieder zaakvoerder, zelfs alleen handelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van duizend euro overschrijdt alsmede voor deelneming in andere ondernemingen, voor de verkoop en aankoop van onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen, is het akkoord van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden. De zaakvoerders kunnen mekaar in dit kader specifieke onderhandse volmacht geven. Het voormelde bedrag van duizend euro wordt automatisch jaarlijks geïndexeerd op 1 januari op basis van het gezondheidsindexcijfer van december van het voorgaande jaar. Basisindexcijfer is het gezondheidsindexcijfer van maand december 2012.

De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen; dit mag via een onderhands document.

Artikel 8

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9: Boekjaar W bestemming van resultaat.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Artikel 10: Winst

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 11

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 12

De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. Zij komt minstens eenmaal per jaar bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om 16 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Hij dient de wettelijke verplichtingen daaromtrent te volgen,

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Nico Verlinde of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maabschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerder-'heid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 13

De vennootschap" wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een gerechtelijke beslissing of ingevolge besluit van de algemene vergadering. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder of door een of meerdere vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. Zij mogen de daden vermeld in artikel 181 en 182 van de vennootschappenwet stellen zonder de voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap zal het vermogen onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aandelen. Het eventueel netto verlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten,

Artikel 14

Bij overlijden zullen de aandelen toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle vennoten hierme hun akkoord betuigen.

Indien zij niet ais vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

behouden ,aan het Belgisch Staatsblad

,. Voor

In geen geval, op geen enkel tijdstipen om geen enkele reden, zullen de weduwe of erf-'genomen van een

vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de

vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Artikel 15

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de

algemene vergadering beslissen dat hij za! ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in

zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd,

Artikel 16

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens hun inbreng.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Verkrijging van rechtpersoonlijkheid -- verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting -- volledige overname van activiteit

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Overgangsbepalingen

De heer Carl Deprez voornoemd, de heer Bernard Parmentier, de heer Beni Ragolle en de heer Nico Verlinde worden tot zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur, ingaande op heden, en worden gelast met het bestuur van de vennootschap, Zij hebben hun mandaat aanvaard, Hun mandaat is bezoldigd. De algemene vergadering kan hiervan afwijken.

Het eerste boekjaar loopt vanaf dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2015 om 16 uur,

Aldus opgesteld te Oostrozebeke op 11 april 2013 in vijf exemplaren. Elk van de vennoten erkent een origineel exemplaar ontvangen te hebben.

Bijlage : oprichtingsakte

De heer Carl Deprez

De heer Beni Ragolle

In hun hoedanigheid van oprichters - zaakvoerders De heer Bernard Parmentier

De heer Nic d Verlinde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BBCN

Adresse
HALEWIJNSTRAAT 37 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande