BBV CONSULT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BBV CONSULT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.095.530

Publication

26/09/2013
ÿþMOtl WOed 11,1

~

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LIlLlII~~u~u~~~u1uu

1 146614

Ondernemingsnr - 0839.095.530

Benaming

(voluit) : BBV Consult

(verkort) .

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Veumedreef 13, 8020 Waardamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 20 augustus 2013 blijkt:

- dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met 40.000,00 euro om het van 150.000,00 euro te brengen naar 190.000,00 euro door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen;

- dat deze kapitaalverhoging volledig volgestort werd, elk naar evenredigheid van het aandelenbezit van de bestaande aandeelhouders;

- dat artikel 5 van de statuten aangepast werd en vervangen werd door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt hondemegentigduizend euro (190.000,00 EUR), vertegenwoordigd

door duizend vijfhonderd (1.500,00) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde."

Ela VANROOSE

Zaakvoerder

~...

NEFRGEL{CB-ter GRIFFIF dog RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Te BRUGGE (Afdajng Brugce)

'pn 17 SEP. 2813

Griffie

Op <le laatste btz van Luth B vermelden : Recto : Naam haedamgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de petso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

20/09/2011
ÿþ Mod 2.i

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

Illui111.1111111,11ij1111

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

OP: 0 7 SEP, züll

GPdSfie Do grifrrer,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Veumedreef 13, 8020 Waardamme

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op heden, 29 augustus 2011

Komen bijeen:

1.De heer Kris BERGHMAN, wonende te 8020 WAARDAMME, Veumedreef 13

2.Mevrouw Els VANROOSE , wonende te 8020 WAARDAMME, Veumedreef 13

De ondergetekenden zijn onder elkaar overeengekomen om een vennootschap onder firma op te richten met als benaming °BBV CONSULT waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8020 WAARDAMME, Veumedreef 13, en waarvan het kapitaal honderdvijftigduizend Euro (150.000,00 EUR) zat bedragen, vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen. Vervolgens verklaren de oprichters de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt:

Artikel 1  Naam

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming *BBV CONSULT".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 WAARDAMME, Veumedreef 13. De Zetel mag bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats.

Artikel 3  Doel

Het doei van de vennootschap is:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden: :

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium. In het kader hiervan kan de vennootschap aile verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en valorisatie en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag echter onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondememingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen op om het even welke wijze.

De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op terbeschikkingstelling ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling. De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschaprecht.

'Optreden als syndicus van gebouwen

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan particulieren en/of vennootschappen, onder om het even welke vorm ook. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiele operaties in dit verband verrichten, behalve deze die wettelijke zijn voorbehouden aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08 3 9 9 á 5 3 0

BBV Consult

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

+let beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden, fondsen en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut;

" Het verhuren of ter beschikkingstellen van roerende goederen in de meeste ruime zin.

" Het leveren van diensten in de meest ruime zin. Het uitvoeren van eender welke studie of analyse, het realiseren van technische studies, het bijstaan van de bedrijfsleiding, het uitvoeren van technische ontwerpen ("engineering") en adviesverlening van diverse aard zoals daar is, zonder beperking, de administratieve, technische, organisatorische, commerciële, administratieve, financiële, fiscale, sociale of juridische dienstverlening.

" Net verlenen van managementdiensten en adviezen onder welke vorm ook. Consultancy aan en management voor vennootschappen, verenigingen, overheid en ondernemingen in het algemeen.

" Net verlenen van advies, bijstand en vertegenwoordiging, het leveren van diverse administratieve prestaties, computerdienstverlening (waaronder het verlenen van probleem- en systeemanalyses, standaardpakketten, softwareprogramma's op maat...), secretariaatswerk, het verlenen van dienstprestaties van socio-economische aard en aile overige activiteiten in verband met administratie.

" Bijstaan, vertegenwoordigen van personen en instellingen.

" Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten of functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen en bedrijven;

" Het uitoefenen van de functie van vereffenaar van vennootschappen en verenigingen.

" Het bemiddelen tussen ondernemingen met het oog op het afsluiten van contracten of het verhandelen van deelnemingen

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in 't kort tussenpersonen in de handel.

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen alsook het aanvragen en beheren van octrooien en patenten hieromtrent.

" Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten of kennis.

11.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doei hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

Artikel 5  Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijftigduizend Euro (150.000,00 EUR), vertegenwoordigd

door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het aandelenregister. Alle overdrachten van aandelen

worden tevens ingeschreven in het aandelenregister.

Artikel 6  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, zaakvoerder-vennoot genoemd.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd voor de ganse duur van de vennootschap,

-De heer Kris BERGHMAN, wonende te 8020 WAARDAMME, Veumedreef 13

-Mevrouw Els VANROOSE, wonende te 8020 WAARDAMME, Veumedreef 13

Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot de bezoldiging van de zaakvoerders wordt het volgende bepaald :

Hun mandaat is uitdrukkelijk onbezoldigd.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 8  Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medebeherende vennoot of aan een derde, na vooraf aan aile vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien verscheidene medebeherende vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredig held van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der medebeherende vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de vennoten en door de zaakvoerder(s).

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9  Overlijden

Bij het overlijden van een vennoot zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn wettige

erfgenamen of deze aangeduid via diens testament of laatste wilsbeschikking.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10  Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar,

Ieder jaar op 30 juni zal / zullen de zaakvoerder(s) de nodige boekhoudkundige stukken opmaken

overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van de boekhoudwetgeving.

Artikel 11  Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. indien overgaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12  Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de 3de zaterdag van de maand september om 10.00 uur ten

maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen vóár

de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of door de oudste der zaakvoerders.

Zij zat gehouden worden ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats aangeduid in de

oproepingsbrief.

Iedere vennoot beschikt over evenveel stemmen als dat hij aandelen bezit.

Een beslissing vereist de meerderheid der stemmen, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot moet zijn.

Artikel 13  ontbinding  vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/ zijn de zaakvoeder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie islzijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Ill. overgangsbepalingen

Aanvang werkzaamheden  Eerste boekjaar

De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 30 juni

2013.

, 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand september van het jaar 2013.

Woonstkeuze

Voor de uitvoering dezer verklaren de ondergetekenden keuze van woonplaats te doen op hun respectieve

. woonplaats.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Waarvan deze oprichtingsakte in onderhandse vorm is opgesteld, in acht exemplaren, ieder partij erkennen één exemplaar ontvangen te hebben, de overige exemplaren dienende voor afgifte aan de bevoegde instanties.

Na voorlezing hebben de oprichters deze akte getekend te Waardamme op de datum als vermeld.

De oprichters,

Kris BERGHMAN Els VANROOSE

Op de laatste biz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
BBV CONSULT

Adresse
VEUMEDREEF 13 8020 WAARDAMME

Code postal : 8020
Localité : Waardamme
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande