BCC

Divers


Dénomination : BCC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 870.028.137

Publication

30/12/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI

NEERGELEGD

_ ....~.

1 6. 12. 2013

RECHTBANtc eqNDEL

KOR iltt~~

Ondernemingsnr: 0870.028.137

Benaming

(voluit) : BCC (in vereffening)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wijdhagestraat 19 bus 3, 8530 Harelbeke

" Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd 31/01/2013 :

- Heeft met unanimiteit van stemmen beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren ;

- Heeft unaniem de besluiten van het verslag van de vereffenaar bijgetreden, en heeft zonder

uitzonderingen noch voorbehoud unaniem algehele kwijting gegeven aan de heer Christ Derycke voor het bestuur als vereffenaar van de vennootschap ;

- Heeft unaniem de door de vereffenaar vooropgestelde verdeling goedgekeurd, deze verdeling werd

voorafgaand voorgelegd en goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel ;

- Heeft de afrekening gestoten verklaard en vastgesteld dat de vennootschap op 31 januari 2013 definitief opgehouden heeft te bestaan ;

- Heeft unaniem beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende minstens vijf jaar bewaard worden op het privé-adres van de heer Christ Derycke, Wijdhagestraat 19 bus 3, 8530 Harelbeke, die dit op zich heeft genomen ;

- Heeft unaniem beslist om volmacht te verlenen aan Boekhoudkantoor Haerens BVBA, Beukenlaan 5, 8860 Lendelede (0418.108.008), vertegenwoordigd door de heer John Bouckenhooghe, om alle sluitingsformaliteiten voor de vennootschap te verrichten bij de BTW-administratie en bij de Kruispuntbank der Ondernemingen,

Getekend,

Chist Derycke,

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2013
ÿþMoa Wo,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONr-FUR BELGE

28 _12- 2012 NEERGELEGD

17. 12, 2012

REtirátifgi`rl1VK KOOF't-fAn,r" I_L KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0870.028.137

Benaming

(voluit) : BCC

(verkort) '

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Wijdhagestraat 19 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding

Uit de akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op 21 november 2012, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Kortrijk op 28 november 2012, twee bladen, geen renvooien, Boek 963, Blad 27 Vak 08, ontvangen vijfentwintig euro, Getekend Christelle De Graeve, e.a. Inspecteur a.i., en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende, beslissingen heeft genomen:

1. Bespreking van het voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het verslag van de zaakvoerder en de daarbij horende staat van activa en passiva de dato 30 september 2012. Bespreking van het verslag van dei bedrijfsrevisor, opgemaakt op 15 november 2012 overeenkomstig artikel 181, §1 van het Weboek van Vennootschappen door bedrijfsrevisorenkantoor Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & Co, vertegenwoordigd, door de Burg BVBA J. Degryse - bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, die luidt als volgt:

Overeenkomstig onze aanstelling, werden de activa en passiva bestanddelen van de CVOA BCC afgesloten per 30 september 2012, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

In analogie met de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, hebben de zaakvoerders van de CVOA BCC een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 72.570,04 EUR en een netto-actief van 63.361,40 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, getrouw en juist weergeeft, met uitzondering van de impact van de belastingen en de belastbaarheid van de investeringsreserve, en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s).

Gedaan te staden-Oostnieuwkerke,

Op 15 november 2012

2. Ontbinding van de vennootschap;

3, Décharge aan de zaakvoerder;

4. Aanstelling ais vereffenaar onder opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel, de heer Derijcke Christ, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend werd om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden, Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186, 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

5, Bijzondere volmacht werd verleend om deze wijziging te kunnen publiceren, aan de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAERENS A. &: C°, met zetel te 8860 Lendelede, Beukenlaan 5, met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

luillelgo1,11111111

b(

E si

BELGISCH S7AAiSBLAE

f

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Namens de vennootschap: Dirk Declerq, notaris te Zwevegem

tegelijk hiermee neergelegde stukken:

-eensluidend afschrift

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
BCC

Adresse
WIJDHAGESTRAAT 19, BUS 3 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande