BCI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BCI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.587.416

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 25.02.2014 14054-0287-012
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 15.02.2013 13038-0152-013
29/09/2011
ÿþ rn Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011 Annexes du Moniteur belge

I II n I IIIII IIII II

*11146932*

bel

BF

Sta

n

NÉËRCÉLUM t.70%r:'7: er ReCHYBAI`SK VAN KO:.teriAN!DirL 7E BR>;:j6GL (Mie-tg Brucge) Q~e

19 SIS ni!

Griffie

Ondernemingsnr :0876.587.416

Benaming

(voluit) : BC1

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8020 Oostkamp (Hertsberge), Struikheidestraat 4 Onderwerp akte : verlenging boekjaar - wijziging doel - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op veertien september tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft om terstond :

1/ Verlenging van het huidige boekjaar tot dertig juni tweeduizend en twaalf. Aanpassing van artikel 24 van de statuten.

2/ Wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de eerste zaterdag van december om tien uur. Aanpassing van artikel 11 van de statuten.

3/ Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen verslag van de zaakvoerder met verantwoording van het voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf.

4/ Uitbreiding van het doel van de vennootschap door vervanging van de tekst die de zaakvoerder voorstelt in zijn verslag en die luidt als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van alle. roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van: plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van: schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn.

2. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met: het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2.

4. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het optreden als portefeuillemaatschappij.

5. Verhuur van machines en werktuigen zonder bedieningspersoneel en van overige roerende goederen.

6. Verhuur van auto's en overige transportmiddelen.

7. Het uitbaten van gastenkamers,

8. Het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten

9. Het uitbaten van een bed and breakfast.

10. Het uitbaten van een horecazaak en het serveren van kleine snacks.

11. Het uitbaten van een restaurant.

12. De vennootschap kan optreden voor de volgende verrichtingen:

a. Uitvoeren van allerlei administratieve handelingen voor derden;

b. uitvoeren van commerciële en administratieve taken in opdracht van derden, zowel voor beperkte als onbeperkte duur;

c. het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen of participaties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

te richten vennootschappen, haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en ontwikkelen, deze waarden verkopen onder welke vorm dan ook;

cl. aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de discontobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitafisatieondernemingen; studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, technische, commerciële of administratieve aangelegenheden in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e. het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, optreden als commissaris en/of vereffenaar.

13. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord.

14. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

15. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

16. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

17. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

18. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

19. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

20. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

21. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in hei voordeel van derden.

22. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, hei tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

23. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

24. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

25. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

5/ Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

6/ Schrapping van de verwijzingen naar de artikelnummers van het Wetboek van Vennootschappen in het artikel 8 en 23 van de statuten en vervanging ervan door de woorden 'volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen'.

7/ De schriftelijke algemene vergadering te voorzien in de statuten, door toevoeging van de artikelen l i bis in de statuten

8/ Aanpassing van artikel 27 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving.

9/ Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en de coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken:

- eensluidend afschrift;

- eensluidend ontledend uittreksel, afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor de bekendmaking in

de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

- coördinatie van de statuten

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordgen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 29.04.2011 11092-0564-013
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 23.04.2010 10096-0144-012
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 27.03.2009 09088-0384-012
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 31.03.2008 08084-0299-011
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.03.2007, NGL 07.03.2007 07068-1056-012
20/07/2015
ÿþOndernemingsnr : 0876.587.416

Benaming

(voluit) : BC1

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Struikheidestraat 4.

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op 15 juni 2015, Geregistreerd op het registratiekantoor Kortrijk 1-AA, op vijfentwintig juni tweeduizend en vijftien, drie bladen, geen verzending, register 5, boek 000, blad 000, vak 7599, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (50,00 E), De Ontvanger, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van het boekjaar dat voortaan zal beginnen op één april om te eindigen op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar. Het lopend boekjaar zal uitzonderlijk lopen tot en met éénendertig maart tweeduizend en zestien.

De vergadering besluit de eerste zin van artikel 24 van de statuten te vervangen door navolgende tekst

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op de éénendertig maart van het daaropvolgende jaar?

TWEEDE BESLUIT.

Aansluitend op voormelde wijziging van het boekjaar wordt de datum van de jaarvergadering verplaatst naar

de eerste zaterdag van de maand september om tien uur.

Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand

september van het jaar tweeduizend en zestien.

' De vergadering besluit de eerste zin van artikel 11 van de statuten te schrappen en te vervangen door

navolgende tekst :

'De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de eerste zaterdag van de maand september om tien

uur?

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten

en de coördinatie der statuten met recht van indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[~~ B

In de bijsagen bij het Belgi na neerlegging ter griffie

SE

20

e

Mod Word 11.1

ch Sta«stet: e~téiid;te~rn n kopie

crdà~}~~htbank ~~~

Kr~t,.~~iart~~l

O. JUL 2015

Qont »Ming ®fuge

g1'I##ie

LGISCH STJATSBLAD Griffie

11111 111

>1510a 6*

SE

V10NlTEUR

13 -07-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BCI

Adresse
STRUIKHEIDESTRAAT 4 8020 HERTSBERGE

Code postal : 8020
Localité : Hertsberge
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande