BDV & PARTNERS

Divers


Dénomination : BDV & PARTNERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 552.791.518

Publication

21/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op 15 mei 2014

Zijn bijeengekomen:

1. Devoldere Bart, met rijksregisternummer 67.08.17-121-56, erkend boekhouder-fiscalist BIBF 205263, wonende te 9880 Aalter, Ganzeplas 7, als beherende vennoot

2. Devoldere Thibault, met rijksregisternummer 96.09.06-503-38, wonende te 9880 Aalter, Ganzeplas 7, als stille vennoot

3. Dendooven Ilse, met rijksregisternummer 84.05.01-278-36, erkend boekhouder BIBF 30119005, wonende te 8740 Pittem (Egem), Drogenbroodstraat 51, als beherende vennoot

1. OPRICHTING

De ondergetekenden zijn onder elkaar overeengekomen om een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming  bdv & partners en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te Sint-Janstraat 185, 8700 Tielt.

Devoldere Bart, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde of beherende vennoot. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Dendooven Ilse, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde of beherende vennoot. Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Devoldere Thibault, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als stille vennoot. Hij staat hoofdelijk aansprakelijk voor de ingebrachte liquiditeiten.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen met een fractiewaarde van 10,00 euro per aandeel.

Op deze aandelen is ingeschreven door de oprichters, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt:

Devoldere Bart, voornoemd, schrijft in op 84 aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 10,00 euro per aandeel, hetzij een globaal bedrag in geld van 840,00 euro;

Dendooven Ilse, voornoemd, schrijft in op 15 aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 10,00 euro per aandeel, hetzij een globaal bedrag in geld van 150,00 euro;

Devoldere Thibault, voornoemd, schrijft in op 1 aandeel, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 10,00 euro per aandeel, hetzij een globaal bedrag in geld van 10,00 euro;

Tussen de oprichtende vennoten wordt een intern reglement opgesteld dat één geheel vormt met de statuten. Dit intern reglement wordt als bijlage toegevoegd aan de statuten.

2. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt  bdv & partners .

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de melding

van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als  burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : bdv & partners

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Sint-Janstraat 185

*14304651*

Luik B

8700

België

0552791518

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Tielt

Griffie

Neergelegd

19-05-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

commanditaire vennootschap ofwel de afkorting  bv o.v.v.e. Comm. V .

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 185.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in het

Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest.

De zaakvoerder(s) dient/dienen aan de stille vennoten bij brief melding te maken over de zetelverplaatsing.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, vaste inrichtingen,

agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als burgerlijk doel :

- De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent.

- Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen.

- Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- Het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden.

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

- De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met gelijkaardig doel.

- De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 euro. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering, met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten. De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Oefenen bestaande vennoten hun recht van voorkeur niet of slechts ten dele uit, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan deze van vennoten die wel wensen in te tekenen. De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijven uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alléén onderschrijft, komen hem toe in volle eigendom. Het voorkeurrecht is onder geen beding verhandelbaar.

Artikel 6. Aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het aandelenregister.

Het aandelenregister wordt op de zetel van de vennootschap bewaard en is daar ten inzage van de vennoten en van eenieder die daartoe een rechtmatig belang kan doen gelden.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

De mede-eigenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap hiervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik en voor zover geen gemeenschappelijke gemachtigde aangeduid is, moet, behoudens betreffende het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het effect ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

In het intern reglement wordt de overdracht en overnameprijs van aandelen geregeld. De vrijwillige uittreding van vennoten wordt geregeld in artikel 3.1. van het intern reglement. De uittreding van vennoten naar aanleiding van pensionering wordt geregeld in artikel 3.2. van het intern reglement. De uittreding van vennoten naar aanleiding van overlijden wordt geregeld in artikel 3.3. van het intern reglement. De uittreding van vennoten naar aanleiding

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

van langdurige arbeidsongeschiktheid wordt geregeld in artikel 3.4. van het intern reglement.

Artikel 7. Vennoten

Gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

De commanditaire of stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot

beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een

volmacht.

De commanditaire of stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap.

Voor de toetreding van nieuwe vennoten is de unanieme goedkeuring nodig van beide oprichtende beherende

vennoten conform artikel 1.4. van het intern reglement.

Elke vennoot kan uittreden binnen de perken opgelegd door de wet, de statuten en het intern reglement.

Artikel 8. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet, gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelde van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Artikel 9. Controle

Indien niet alle onbeperkt aansprakelijke vennoten natuurlijke personen zijn, dan wordt de controle op de vennootschap uitgeoefend door één of meerdere commissarissen, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Is er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot, zowel gecommanditeerde of stille vennoot, individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich daarbij laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern accountant.

Artikel 10. Algemene vergadering van de vennoten

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om 10.00 uur. De bijzondere

of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de dag en het uur bepaald in de uitnodiging.

Artikel 11. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Artikel 12. Inventaris  Jaarrekening  Winstverdeling

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de

vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te

worden.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering in overeenstemming

met het intern reglement.

Artikel 13. Ontbinding  vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

3. VERKLARINGEN  OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Aanvang werkzaamheden  Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en zal afgesloten

worden op 30 juni 2015.

Overname verbintenissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoemingen-aanvaardingen

Worden benoemd tot zaakvoerder, voor een onbepaalde termijn:

Boekhoudkantoor Devoldere BV o.v.v.e. Comm. V, Ganzeplas 7, 9880 Aalter, met als vaste vertegenwoordiger Devoldere Bart, Ganzeplas 7, 9880 Aalter, erkend boekhouder-fiscalist BIBF nr. 205263 en Dendooven Consulting BV o.v.v.e. Comm. V, met als vaste vertegenwoordiger Dendooven Ilse, Drogenbroodstraat 51, 8740 Pittem, erkend boekhouder BIBF nr. 30119005.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/03/2015
ÿþr

Mod Ward 1 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cJaakte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 9 MRT 2015

Gent Pdfildeg Brugge

f-9riü air

Ondernemingsnr: 0552.791.518

Benaming

(voluit) : (verkort)

bdv & partners

Rechtsvorm : BV ovv Comm. V

Zetel : Sint Janstraat 185 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Op de bijzondere algemene vergadering dd, 05/01/2015 werden volgende beslissingen genomen:

1.De aandeelhouders beslissen met meerderheid van de aanwezige stemmen om het ontslag van BDV BV o.v.v.e. Comm,V, met als vaste vertegenwoordiger Bart Devoldere, en van Dendooven Consulting BV o.v.v.e. Comm.V, met als vaste vertegenwoordiger lise Dendooven, te aanvaarden. De aandeelhouders verlenen tevens kwijting voor het afgelopen mandaat van beide zaakvoerders.

2.De aandeelhouders beslissen met meerderheid van de aanwezige stemmen om de heer Bart Devoldere te benoemen als zaakvoerder vanaf heden en dit voor onbepaalde duur, De aandeelhouders beslissen met meerderheid van de aanwezige stemmen om mevrouw Ilse Dendooven te benoemen als zaakvoerder vanaf heden en dit tot en met 30 september 2015, datum waarop haar mandaat voor bepaalde duur een einde neemt.

Tielt, 05/01/2015

BDV BV o.v.v.e. Comm.V

vertegenwoordigd door Devoldere Bart

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2015
ÿþr

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111111,111111 um

Ondernemingsnr : 0552.791.518

Benaming

(voluit) : bdv & partners

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovve Comm. V

Zetel : Sint-Janstraat 185 8700 Tielt (volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar

Op de buitengewone algemene vergadering van 4 juni 2015 werden volgende beslissingen genomen:

1.De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om het huidige eerste boekjaar van de vennootschap te verlengen tot 30 september 2015.

2.De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen artikel 11 van de statuten te vervangen door de volgende tekst "het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar" en artikel 10 eerste alinea van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om 10.00 uur, De bijzondere of buitengewone algemene vergadering; wordt gehouden op de dag en het uur bepaald in de uitnodiging." Bijgevolg za! de eerstvolgende jaarvergadering plaats hebben op vier maart tweeduizend en zestien.

Tielt, 04/06/2015

BDV BV o.v.v.e. Comm.V

vertegenwoordigd door Devoldere Bart

zaakvoerder

br

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

16 JUN 2015

Griffie

t At:1ei+ B-rugge De griffier

Coordonnées
BDV & PARTNERS

Adresse
SINT-JANSTRAAT 185 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande