BE CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : BE CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 549.824.506

Publication

10/04/2014
ÿþ_nn Mal MAI 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlen

Verso: Naam en handtekening.

111111 ij



*14077973*

Ondememingsnr 091 W-t " PDG

Benaming

(voluit) Be Consult

(verkort):

Vo( behot aan Belgi Staats

tteergielegd W zi MI Cie

Ve1

titdegiliQ ifil

CIP

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel: Manitobalaan 19 bus 4, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Verschijning van de partijen:

-De heer Illeghems Guido, raadgever in juridische en financiële aangelegenheden, geboren te Sint-Niklaas op 30 augustus 1946, nationaal nummer 46.08.30-039-83, wonende te 8400 Oostende, Manitobalaan 19, bus 4.

-De heer Illeghems Nikolaas, bedrijfsmanager, geboren te Temse op 22 november 1979, nationaal nummer 79.11.22-195-08, wonende te 2800 Mechelen, Hoogstraatje 2A.

De partijen richten hierbij, bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap op, onder de naam 'Be Consult", met maatschappelijke zetel gevestigd te 8400 Oostende, Manitobalaan 19 bus 4.

Samenstelling van het kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000,00 EUR,

Het kapitaal wordt als volgt ingebracht:

- De heer Guido lileghems: 18.000,00 EUR

- De heer Nikolaas Illeghems: 2.000,00 EUR

Totaal: 20.000,00 EUR

Als vergoeding voor hun inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

- De heer Guida Illeghems 180 aandelen

- De heer Nikolaas Meghems 20 aandelen

Totaal: 200 aandelen

Beherende-stille vennoot

De heer Guido Illeghems neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap.

De heer Nikolaas Illeghems neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

Overname verbintenissen

De partijen verklaren bij artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 maart 2014.

STATUTEN

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK I: Naam-Duur-Zetel-Doel

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "Be Consult".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf I maart 2014.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Manitobalaan 19 bus 4.

Artikel 4 Doel

De vennootschap heeft als doel, in binnen-en buitenland, voor eigen rekening:

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoekswerkzaamheden, het verlenen van adviezen en

raadgevingen, het verlenen van consulfing in alle mogelijke domeinen zijnde, zonder dat deze opsomming limitatief is, het vennootschappenrecht, het burgerlijk recht, het fiscaal recht, de boekhoudwetgeving, het financieel recht, successiewetgeving, registratiewetgeving, het huwelijksvermogensrecht en het management en de organisatie van bedrijven;

- Het verlenen van adviezen en cons uiting inzake logistiek, distributie, magazijnbeheer, productiemanagement en sociaal overleg voor ondernemingen.

Het optimaliseren van wereldwijde supply chains inclusief fiscale optimalisatie.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. - Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden, het verwerven te gelde maken,

inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover wettelijk toegelaten.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorencl doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zouden zijn er de verwezenlijken van te bevorderen of uit te breiden.

Al het voorgaande in de mate dat de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beieggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdende met de bepaling van het vennootschapsrecht.

HOOFDSTUK II: Vermogen van de vennootschap

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 20.000,00 EUR. Het kapitaal is verdeeld In 200 aandelen zonde nominale waarde. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een aandelenregister dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst

aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand een

voorkoop recht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is het

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

eenparig goedvinden vereist van de beherende vennoten of gewone meerderheid van stille vennoten,

HOOFDSTUK III: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot is. Tot zaakvoerder en beherend vennoot wordt benoemd de heer Guido Illeghems. Hij aanvaardt deze opdracht.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de Algemene vergadering is bevoegd.

De werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn aansprakelijk tot hun persoonlijke inbreng,

HOOFDSTUK IV: Toezicht

Elke vennoot heeft recht op onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, brieven, de notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V: Algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, de jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerate vrijdag van de maand december om 19 u.

Te elle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap. De oproepingen gebeuren per brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering. Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met één parigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht. De algemene vergadering beslist met een gewone meerderheid van stemrechten.

HOOFDSTUK VI: Jaarrekening  boekjaar- verliezen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

Als overgangsbepaling start het eerste boekjaar op één maart 2014 en eindigt op dertig juni 2015, De eventuele verliezen zullen gedragen warden door de beherende vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De stille vennoten slechts ten belope van hun inbreng,

HOOFDSTUK VII: Ontbinding  vereffening

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden worden. De vennootschap zal voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voortkomend geval met de erfgenamen.

HOOFDSTUK VIII: Bijzondere lastgeving

De oprichters verklaren tot bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen:

De naamloze vennootschap "Fiscaal Buro Ghesquièren (ondernemingsnummer 0432.861.312) te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, vertegenwoordigd door de heer Filip Ghesquière of één van haar aangestelden.

Teneinde de vennootschap in te schrijven bij de kruispuntbank der ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze en desgevallend bij de BTVI, administratie. En eveneens aile wijzigingen die noodzakelijk zijn in de toekomst.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











Guido llieghems

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BE CONSULT

Adresse
MANITOBALAAN 19, BUS 4 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande