BEAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.709.786

Publication

23/07/2014
ÿþ3 mod 11.1

(Dn

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsar : 0894.709.786

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

11 JULI 2014

Griffie

Afdeling VEURNE

Benaming (voluit) : Beas

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fazantenpad 6

8670 Koksijde

Onderwerp akte :BVBA: WIJZIGING DOEL  VERLENGING BOEKJAAR  AANPASSING

DATUM ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEAS", waarvan de zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 6 juni 2014, welk proces-verbaal werd geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Veurne, drie bladen, geen verzendingen op 11 juni 2014, register 6, boek 446, blad 30, vak 6, Ontvangen registratierechten; vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) Rudy Rycx, Adviseur dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden :

Eerste beslissing

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op twee juni tweeduizend veertien, betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van actief en passief gevoegd is die niet ouder is dan drie maanden, aangezien de vennoot erkent een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het hiervoor vermelde bijzonder verslag van de zaakvoerder en voormelde staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

Vervolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om artikel drie van de statuten, dat handelt over het doel van de vennootschap, uit te breiden met de in de agenda opgenomen activiteiten, waardoor artikel drie van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

`De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

- Het organiseren van aangelegenheden, het begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en de aanwerving van personeel, alsook de opleiding ervan.

Het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van management, financieel beheer, informaticatechnologie, alsmede het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit domein.

- Het organiseren van seminaries, workshops, meetings, incentives, promotionele activiteiten in kader van voorschreven activiteiten, alsmede het ter beschikking stellen van alle bijhorende uitrusting en faciliteiten.

_- De-fijdelijke.,tewerks.telling-van uitzendkrachten-bij-derden: _ _- : _- : __ : _ --

Op de laatste blz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





- Het waarnemen in andere vennootschappen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitvoeren en waarnemen van managements-activiteiten in de ruimste zin van het woord

- Het uitvoeren van studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, prospectie en marketing.

- Het samenstellen en uitgeven van publicaties, geschriften, boeken, websites in zijn meest ruime betekenis.

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in handel,

- Rekrutering, selectie, opleiding, training en begeleiding van arbeidskrachten en meer bepaald elke vorm van algemene private arbeidsbemiddeling.

- Alle activiteiten die in het kader van de dienstencheques kunnen worden uigeoefend, zonder dat de opsomming limitatief zou zijn, het schoonmaken van woningen (met inbegrip van ramen wassen), strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden en verdelen van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder-mobiele of bejaarde personen, enzovoort.

- Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uibeten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Groot- en kleinhandel in kleding in de ruimste zin van het woord (vrijet j ds- , sport-, onderen bovenkledij, enzovoort, bontvaren, kleding accessoires, zoals handschoenen, dassen, centuren, hoeden, paraplu's, enzovoort.

- Groot- en kleinhandel in schoeisel, lederwaren en reisartikelen.

- Markt en straathandel in kledij, schoenen, wandel- en fietsbenodigdheden, en aansluitend mobiele verkoop van versnaperingen en dranken.

- Het inrichten, het coachen, het begeleiden van wandel- en fietsevenementen, en alles die daar aanvullend een meerwaarde kan aan geven, zoals het verkopen van toebehoren aan deze sporten, het organiseren van meerdaagse wandel- en fietstochten, met aanvullend B&B, overnachtingen, enzovoort, kortom het aanbieden van een totaal concept in deze wandel- of fietshappening.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enig wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke rechten verlenen ten voordele van de vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Het doel kan te allen tijde gewijzigd worden."

Tweede beslissing

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het boekjaar van de vennootschap te wijzigen.

Het boekjaar zal voortaan aanvangen op één oktober en zal eindigen op dertig september. Als gevolg van voormelde beslissing zal het huidige boekjaar afsluiten op dertig september tweeduizend vijftien.

Derde beslissing





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 99.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de datum van de' jaarvergadering te wijzigen naar de laatste vrijdag van de maand maart om veertien uur. Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering dienen te gebeuren op de laatste vrijdag van de maand maart tweeduizend zestien om veertien uur.

Vierde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen voormeld artikel van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissing, Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ctifses,A) t1,10w.,, ~ Su,. \szew....,

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecobrdineerde statuten

- eijzonder verslag van de zaakvoerder

- Staat van activa en passiva

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Beigisch

Staatsblad

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.06.2013 13244-0334-012
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.11.2012 12653-0493-012
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.08.2011 11526-0206-012
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 31.08.2010 10521-0305-012
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 31.08.2009 09724-0258-012
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0161-015

Coordonnées
BEAS

Adresse
FAZANTENPAD 6 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande