BEAUTYZONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAUTYZONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.488.631

Publication

02/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van deze 100 aandelen een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro werd gestort, welk bedrag vóór de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Vergoeding - aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, als gedeeltelijk volgestort, toegekend als volgt: -vijftig (50) aandelen worden toegekend aan de heer Guillaume Lefever, voornoemd, die aanvaardt; -vijftig (50) aandelen worden toegekend aan mevrouw Femke Rys, voornoemd, die aanvaardt.

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is, alsook dat op ieder aandeel ten minste één/vijfde gestort is.

7-Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

De vennootschap begint te werken vanaf heden.

De oprichters verklaren dat huidige vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbintenissen, handelingen, prestaties en transacties overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting werden aangegaan door de voornoemde oprichters en dit vanaf 1 januari 2014, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De door de vennootschap overgenomen verbintenissen, handelingen, prestaties en overeenkomsten zullen blijken uit de boeken van de vennootschap, en ingevolge de overname zullen ze geacht worden van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar beginnen vanaf heden en eindigen op 31 december 2015.

8-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot :

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9-Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatst mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van de bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

De zaakvoerder statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

-de heer Guillaume Lefever, voornoemd;

-mevrouw Femke Rys, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

Bezoldiging zaakvoerders

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Overgangsregeling zaakvoerders

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

Bestuursbevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Bijzondere volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

10-Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen en/of bijstaan door een accountant.

11-Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1. Het uitbaten van een kapsalon, alsmede kleinhandel in schoonheidsproducten en toebehoren, alsook accessoires;

2. Het uitbaten van een fitness- en danscentrum met inbegrip van personal coaching met cafetaria en verbruiksruimte;

3. Het uitbaten van een of meerdere centra voor het uitoefenen en/of begeleiden en opvolgen aangaande elke mogelijke discipline in sport, ontspanning, lichaamsverzorging, training, opleiding, begeleiding ,dans, ritmiek, turnen en aanverwante activiteiten, alles in de meeste ruime zin van de betekenis;

4. Het uitbaten van een schoonheidsinstituut met inbegrip van een welnessruimte, massages en voedingsconsulent;

5. Het geven van seminaries, workshops, lessen, ... en het organiseren van events;

6. Het verlenen van adviezen en hulp, ondersteuning op het gebied van voornoemde activiteiten

7. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen;

8. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

9. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

10. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. Voor eigen rekening

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

12-Jaarvergadering :

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand mei om 9 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van

bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in mei 2016.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

13-Aanstelling vaste vertegenwoordiger

De oprichters en de voornoemde zaakvoerders besluiten om de heer Guillaume Lefever, voornoemd, te benoemen als vaste vertegenwoordiger

ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen, onder de opschortende voorwaarde van de aanstelling tot bestuurder of zaakvoerder van de andere vennootschap, opmerkende dat zijn benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst de oprichters en de zaakvoerder erop dat op het ogenblik dat de bij deze opgerichte vennootschap wordt aangesteld als bestuurder of zaakvoerder in een andere vennootschap, de aanstelling van de vaste vertegenwoordiger nog uitdrukkelijk moet bevestigd worden en gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad.

14-Volmacht ondernemingsloket en administraties.

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, besluiten de comparanten om bijzondere volmacht te verlenen aan Alaska Kortrijk  Ieper CVBA met zetel te 8510 Kortrijk, Engelse Wandeling 76, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0448.680.725 en met BTW-nummer BE 0448.680.725 bevoegd om alleen te handelen en met recht van indeplaatsstelling teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de BTW-administratie enzovoort.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte stichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Notaris Michaël MERTENS

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

20/02/2015
ÿþ Mal Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!UV i VV

Ondernemingsnr : 0553.488.631 Benaming

(voluit) : Beauty Zone (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Professor Dewulfstraat 39 - 8970 Poperirtge (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent Afdeling leper:

1, Bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 26.06.2014 inzake de geplande quasi-inbreng;

2. Verslag mbt de quasi-inbreng d.d. 14.07.2014, opgemaakt door de heer Nicolas ROUSERE, met kantoor gevestigd te 8870 Emelgem te Baronstraat 88,

De heer Guillaume Lefever

Zaakvoerder

Op de laatste buz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BEAUTYZONE

Adresse
PROFESSOR DEWULFSTRAAT 39 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande