BECELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BECELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.634.536

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.02.2014, NGL 25.03.2014 14078-0218-009
10/03/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INGEs?.*<33VLEN TEE

RECHTl3AKK VAN ïXClOPÎiAN,i:}DL

2 7 FEB. 2014

Griffie

Vrittnereel

Ill11m1M~~w~Muu~

Ondernemingsnr : 0843.634.536 Benaming

(voluit) : BECELUX (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 16 bus 0106

(volledig adres)

Onderwerp aide : Fusie - overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guitiemyn te Menen (Lauwe) op 20 februari 2014 dat in de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders het volgende beslist werd:

De comparanten verklaren dat:

1.Op 10 december 2013 een fusievoorstel werd opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschappen DIBELLA, VERDITEX en BECELUX.

2.Het fusievoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koop-handel van de zetel van de fuserende vennootschappen neergelegd voor wat betreft BECELUX op de griffie van de rechtbank van koophandel te Veurne op 23 december 2013 en voor wat betreft DIBELLA en VERDITEX op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 19 december 2013.

3.De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt voor wat BECELUX betreft in° de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2014 onder nummer 14005001 en voor wat DIBELLA en VERDITEX betreft in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2014 onder nummers 14002090 en 14002091.

4.De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen hebben een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

5.De BVBA bedrijfsrevisoren, J. Vande Moortel & Co, te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, heeft op ver-zoek van de fuserende vennootschappen, voor de vennootschappen een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen,

6.De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen lagen in de zetel van de vennootschap ter inzage en comparanten verklaren alhier uitdrukkelijk voldoende tijdig kennis te hebben kunnen nemen van deze stukken en hieromtrent tijdig en voldoende te zijn geïnformeerd,

7.Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

§ 4. Verslagen

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten

1.Het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van 15 januari 2014.

2.Het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld voor de vennootschappen overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door de BVBA bedrijfsrevisoren, J, Vande Moortel & Co, te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, in datum van 4 februari 2014.

B. Het besluit van de verslaggeving van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Wij zijn van oordeel dat, op basis van de controles uitgevoerd in het kader van de fusie door overneming van de vennootschappen VERDITEX BVBA en BECELUX BVBA door de vennootschap DIBELLA BVBA, de ruilverhouding van de gefuseerde vennootschappen redelijk is en in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

Tot conclusie vermelden wij dat;

1. De door de bestuursorganen voorgestelde ruilverhouding van aandelen, met het oog op de fusie door overneming van de vennootschappen VERDITEX BVBA en BECELUX BVBA door de vennootschap DIBELLA BVBA, rechtmatig en billijk is;

2. De gegevens zoals deze zijn opgenomen in de financiële staten van de drie vennootschappen volledig,; getrouw en juist de financiële positie weergeven van alle in de fusie betrokken vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B veemelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Het betrekkelijk gewicht, dat door de bestuursorganen aan de gebruikte waarderingsmethoden is gegeven, passend is;

4. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en in het betrokken geval

passend zijn;

5. De vennootschappen VERDITEX BVBA en BECELUX BVBA ophouden te bestaan door de overneming

door de vennootschap DIBELLA BVBA;

Wij verklaren deze opdracht ter goeder trouw te hebben vervuld.

Oudenaarde, 4 februari 2014

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door:

Bert De Clercq."

C. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de

inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij

instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen zullen ter griffie worden neergelegd en door ondergetekende notaris in het dossier

worden bewaard.

ll. BESLUITEN INZAKE DE FUSIE

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaan de onderscheiden algemene vergaderingen over tot de

behandeling van de agenda's op volgende wijze :

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderschei-?den

vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ 1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed.

Zij besluiten aldus dat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIBELLA, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid VERDITEX en BECELUX, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voomoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer

a.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt

-190 volstorte nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIBELLA worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap VERDITEX, hetzij één aandeel van de vennootschap VERDITEX wordt geruild tegen één aandeel van de vennootschap DIBELLA,

-190 volstorte nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DiBELLA worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap BECELUX, hetzij één aandeel van de vennootschap BECELUX wordt geruild tegen één aandeel van de vennootschap DIBELLA,

b.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap DIBELLA wordt vastgesteld op 1 oktober 2013.

Alle verrichtingen sinds 1 oktober 2013 door de over te nemen vennootschappen gedaan, komen voor 'rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 oktober 2013.

d.De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register, worden cerficaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

§ 2. Kapitaalverhoging

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIBELLA verhoogd wordt met achtendertigduizend euro (38.000,00 EUR) om het aldus te brengen van negentienduizend euro (19.000,00 EUR) op zevenenvijftigduizend euro (57.000,00 EUR) door uitgifte van 380 nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de vennootschappen BECELUX en VERDITEX op de wijze als hierboven gezegd.

De vergadering stelt vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuurorganen van enerzijds de overnemende venootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap,

§ 3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid VERDITEX en BECELUX, ten algemene titel over op de overnemende vennootschap DIBELLA.

Het vermogen van de vennootschappen is beschreven in voormeld verslag opgemaakt door BVBA bedrijfsrevisoren, J. Vande Moortel & Co, te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, dat ter griffie zal worden neergelegd en door ondergetekende notaris zal worden bewaard.

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de vennootschappen VERDITEX en BECELUX, op de overnemende vennootschap DIBELLA geschiedt onder de vol-gende lasten en voorwaarden

1.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op aile goederen en tegen om het even welke de-+biteuren,

4.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennoot-schap deze te bewaren,

5.AIle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

§ 5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap in het kader van voormelde fusie

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie de statuten van de overnemende

vennootschap als volgt te wijzigen.

1/Wijziging van artikel 5 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met het genomen besluit

inzake kapitaalverhoging, Artikel 5 luidt voortaan ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenvijftigduizend euro (57.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd zeventig (570) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder éénhrijfhonderdzeventigste (11570ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

2IWijziging van de naam van de vennootschap van DIBELLA naar CEBETEX. Dienvolgens beslissen de

vergaderingen om artikel 1 van de statuten aan te passen door vervanging van de laatste zin door volgende zin:

"Zij draagt de benaming CEBETEX".

§ 6. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen.

III. SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda inzake de fusie afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid VERDITEX en BECELUX door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIBELLA verwezenlijkt is, en dat de vennootschappen VERDITEX en BECELUX opgehouden hebben te bestaan en dat de naam van de BVBA DIBELLA gewijzigd werd naar CEBETEX.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

IV. VOLMACHTEN

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Bo.Fi.Ba te 9700 Oudenaarde, Kantoor Stationsstraat 26, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgigch Staatsblad

de."

J ~

03/01/2014
ÿþVoor behouc

aan hi Belgist Staatsb

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L99--qq~~/~:f~i:::~x3~.~l,~ÿ',,.:, ~~Tr~.~-,~e,, . ,4 '-,:.~f ;"~i41Fá

iti :3%~ld~it+ff;,4 irl;~.:i;f a. .1~..;r~~:,+.E~aï~.'.~~.11~J

2 3 BEC, 2013 I

17-StiffiDr2



Ondernemingsnr : 0843.634.536

Benaming

(voluit) : BECELUX

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert 1 Laan 16 bus 0106, 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Neerlegging van een fusievoorstel

Op 10 december 2013 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vernielde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

" 1400501

Artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte

een fusievoorstel op. In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke

bijzondere regeling betreffende dit recht;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende

vennootschap;

6° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te

nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van

andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de

externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te

fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de

algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden

neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling

overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website,"

Artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"§1.1n elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld hetzij

door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe;

accountant, die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant moet inzonderheid verklaren of de

ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

in deze verklaring moet ten minste worden aangegeven:

1° volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

2° of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt;

tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijke gewicht dat bij de vaststelling van de in

aanmerking genomen waarde aan deze methoden is gehecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bij de waardering zijn geweest.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant kan ter plaatse inzage nemen van alle documenten die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak, Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn, te verlangen dat hun alle ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt. Zij zijn tevens gerechtigd alle controles te verrichten die zij nodig achten.

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing."

§2. indien een verslag werd opgesteld overeenkomstig §1, zijn de artikelen 313, 423 of 602 niet van toepassing op een overnemende vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een Europese vennootschap, van een Europese coöperatieve vennootschap of van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voerwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de Buitengewone Algemene Vergadering van de betrokken vennootschappen.

I. Motivering:

Juridische en bedrijfseconomische motivering :

Door de fusie zullen de drie vennootschappen die economisch rechtstreeks met elkaar verwant zijn, samengebracht worden in één vennootschap. De drie gelieerde vennootschappen zullen herleid worden naar één vennootschap. De aandeelhouders van beide vennootschappen zijn dezelfde natuurlijke personen.

Dit zal een kostenbesparend effect geven. De administratiekosten eigen aan de groepsstructuur vallen door de fusie weg, evenals de kosten eigen aan een vennootschap, hetzij de kosten voortvloeiend uit de fiscale en vennootschapswetgeving.

Bovendien zal de fusie leiden tot een betere transparantie naar derden zoals er zijn: de aandeelhouders, werknemers, leveranciers, klanten, kredietinstellingen, kredietverzekeraars en andere stakeholders.

Op termijn moet dit leiden tot een efficiëntere en meer gerichte aanwending van de beschikbare middelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de te fuseren vennootschappen.

ll. De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DIBELLA BVBA met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Mekeirleweg 17,

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor Meester Vincent Guillemyn te Menen-Lauwe op 14 februari 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari 2007 onder nr. 07032966.

De statuten werden nadien niet meer gewijzigd,

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 8570 Anzegem, Mekeirleweg 17.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0887.334.818.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- optreden als tussenpersoon in de handel

- het ontwerpen van modeartikelen, met inbegrip van de fabricatie, her veredelen, het aan- en verkopen van textielwaren, lederwaren en complementaire producten binnen voormeld verband,

- het presteren van aile mogelijke diensten die verband houden met wat voormeld wordt, alles in de ruimste zin van het woord.

- het organiseren van logistieke diensten met optimalisaties welke hierbinnen kaderen. - het optreden als koerierdienst.

- het uitvoeren in regie dan wel voor eigen rekening van welomschreven opdrachten in uitvoering ervan, - het waarnemen van mandaten en bestuursfuncties in vennootschappen.

- alle daden, zelfs deze welke eenmalig worden gesteld, welke eenvoudig bevorderend dan wel nuttig zijn, nuttig zouden kunnen zijn, dan welke nuttig kunnen worden om het doel der vennootschap eenvoudiger te realiseren, voor zover de gestelde daden niet strijdig zijn met wettelijke beschikkingen.

Het omschreven doel is derhalve indicatief en numeratief, maar geenszins limitatief noch beperkend te interpreteren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De zaakvoerder van deze vennootschap is op heden de heer Didier Verleyen.

Zij wordt in dit voorstel ook de: "overnemende vennootschap" of "DIBELLA" genoemd.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VERDI-EX BVBA met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Mekeirieweg 17.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij akte verleden voor Meester Vincent Guillemyn te Menen-Lauwe op 8 januari 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2013 onder nr, 13300236.

De statuten van de vennootschap zijn nog niet gewijzigd.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 8570 Anzegem, Mekeirleweg 17.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0502.292.427.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van de statuten de volgende doelomschrijving:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1/optreden als tussenpersoon in de handel.

2/het ontwerpen van mode artikelen, met inbegrip van de fabricatie, het veredelen, het aan en verkopen van textielwaren, lederwaren en complementaire producten binnen voormeld verband, hetzij in het binnenland, hetzij in het buitenland.

3/het presteren van alle mogelijke diensten die verband houden met wat voormeld wordt, ailes in de ruimste zin van het woord.

4/het organiseren van logistieke diensten met optimalisaties welke hierbinnen kaderen, 5/ het optreden als koerierdienst,

61 het uitvoeren in regie dan wel voor eigen rekening van welomschreven opdrachten in uitvoering ervan.

7/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten en functies in andere vennootschappen en ondernemingen, al of niet bezoldigd.

8/ aile daden, zelfs deze welke eenmalig worden gesteld, welke eenvoudig bevorderend dan wel nuttig zijn, nuttig zouden kunnen zijn, dan wel nuttig kunnen worden om het doel der vennootschap eenvoudiger te realiseren, voor zover de gestelde daden niet strijdig zijn met de wettelijke beschikkingen.

Het omschreven doel is derhalve indicatief en enumeratief, maar geenszins limitatief noch beperkend te interpreteren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De zaakvoerder van deze vennootschap is op heden de heer Didier Verleyen

Zij wordt in dit voorstel de "over te nemen vennootschap" of "VERDITEX " genoemd.

3.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BECELUX BVBA met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert 1 Laan 16 bus 106.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij akte verleden voor Meester Vincent Guillemyn te Menen-Lauwe op 13 februari 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2012 onder nr. 12301090.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders voor Meester Vincent Guillemyn te Menen-Lauwe op 18 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 mei 2012.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 16 bus 106.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne met ondernemingsnummer 0843.634.536.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van de statuten de volgende doelomschrijving:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1/tussenpersoon in de handel,

2/de fabricatie, ontwerpen, de groot-en kleinhandel, de in- en uitvoer van, verlenen van allerhande diensten in verband met: a)alle textielwaren in de ruimste betekenis van het woord ;b) lederwaren en maroquinerie ; c)bijouterie, fantasie- en andere geschenkartikelen ; d)lingerie en literie ; e)mercerieartikelen; f)parfurmerie ; g)sportartikelen. alsmede alle aanverwante of complementaire producten betreffende alle voorgaande.

3/ organiseren van logistieke diensten met optimalisaties welke hierbinnen kaderen.

4/de groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in allerhande goederen en diensten, in allerhande kledingswaren en toebehoren,

5/ het optreden als koerierdienst.

61 verhuur van roerende goederen, machines, materialen, meubilair, rollen materieel, leasingactiviteiten.

7/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten en functies in andere vennootschappen en ondernemingen, al of niet bezoldigd.

8f het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en ultbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

9/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

10/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen; Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De zaakvoerder van deze vennootschap is op heden de heer Didier Verleyen

Zij wordt in dit voorstel ook cie "over te nemen vennootschap" of "BECELUX " genoemd.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen voor dat BVBA DIBELLA, in haar hoedanigheid van overnemende vennootschap, het gehele vermogen zal verkrijgen van de over te nemen vennootschappen, BVBA VERDITEX en BVBA BECELUX, naar aanleiding van de fusie door overneming zoals bedoeld in artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

111. Toelichting bij de fusie:

A, Vergoeding van aandelen:

Voor de 190 aandelen van de overgenomen vennootschap VERDITEX BVBA worden in vergoeding voor deze overneming 190 aandelen op naam en zonder nominale waarde uitgereikt van de overnemende vennootschap BVBA DIBELLA en wordt geen oplegsom toegekend.

Voor de 190 aandelen van de overgenomen vennootschap BECELUX BVBA worden in vergoeding voor deze overneming 190 aandelen op naam en zonder nominale waarde uitgereikt van de overnemende vennootschap BVBA Dl BELLA en wordt geen oplegsom toegekend.

BVBA DIBELLA bezit geen aandelen in VERDITEX BVBA en VERDITEX BVBA bezit geen aandelen in BVBA DIBELLA.

BVBA DIBELLA bezit geen aandelen in BECELUX BVBA en BECELUX BVBA bezit geen aandelen in BVBA DIBELLA,

B. Ruiling van de aandelen:

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen worden toegekend, worden als volgt uitgereikt: binnen de twee maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zullen de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen uitgenodigd worden om hun aandelen binnen deze vennootschap om te ruilen tegen aandelen van de overnemende vennootschap door inschrijving in het aandeelhoudersregister van BVBA DIBELLA.

C. Rechten van de nieuwe aandelen:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen voor dat de nieuw uitgegeven aandelen deelnemen in de winst vanaf 1 oktober 2013.

D. Boekhoudkundige verwerking:

De bestuursorganen stellen voor dat vanaf 1 oktober 2013 de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

E. Bevoorrechte aandelen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

F, Verslag over het fusievoorstel:

Aan de Burgerlijke BVBA J. Vande Mooitel & Co, Bedrijfsrevisoren ingeschreven bij het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer B00348, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27 en vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, wordt door de overnemende en de over te nemen vennootschappen opdracht gegeven om voor elke vennootschap het verslag op te maken, waarvan sprake in de tweede paragraaf van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt 3.500,00 euro (excl. BTW),

G. Zaakvoerder:

Aan de zaakvoerders van de over te nemen vennootschappen worden geen bijzonder voordeel toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

H. Afspraken:

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

Artikel 697 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

" § 1. In elke vennootschap worden het fusievoorstel en de verslagen bedoeld in de artikelen 694 en 695, alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om de genoemde stukken kosteloos te verkrijgen, vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het fusievoorstel moet uitspreken.

Aan de houders van aandelen op naam wordt uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Wanneer het evenwel gaat om een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, moeten het voorstel en de verslagen bedoeld in het eerste lid, niet aan de vennoten worden overgezonden overeenkomstig het tweede en het derde lid.

In dat geval heeft iedere vennoot overeenkomstig § 2 het recht om uiterlijk een maand vóór de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap van voornoemde stukken kennis te nemen en kan hij overeenkomstig § 3 binnen dezelfde termijn een afschrift ervan verkrijgen.

§ 2. Iedere vennoot heeft tevens het recht uiterlijk een maand voor de datum van de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken:

1° het fusievoorstel;

2° de in de artikelen 694 en 695 bedoelde verslagen;

3° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

4° wat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheidpen betreft, de commanditaire vennootschappen op aandelen, de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de Europese vennootschappen, de Europese coöperatieve vennootschappen en de cooperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de verslagen van de bestuurders, van de leden van de directieraad, van de leden van de raad van toezicht of van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

5° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.

Deze tussentijdse cijfers worden opgemaakt volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling als de laatste jaarrekening.

Een nieuwe inventaris moet echter niet worden opgemaakt.

De wijzigingen van de in de laatste balans voorkomende waarderingen kunnen beperkt zijn tot de wijzigingen die voortvloeien uit de verrichte boekingen. Rekening moet echter worden gehouden met tussentijdse afschrijvingen en voorzieningen, alsmede met belangrijke wijzigingen van de waarden die niet uit de boeken blijken.

§ 3. Iedere vennoot kan op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in § 2 bedoelde stukken, met uitzondering van die welke hem overeenkomstig § 1 zijn toegezonden."

Artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

in elke vennootschap stelt het bestuursorgaan een omstandig schriftelijk verslag op waarin de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding."

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

,, .

Voorbehouden eamhet Belgisch Staatsblad

"

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden Algemene Vergaderingen is eind februari 2014,

Alle kosten in verband met het fusievoorstel zijn uitsluitend ten laste van de overnemende vennootschap, tenzij het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd. Alsdan zijn ze ten laste van iedere vennootschap elk voor een derde. Elke vennootschap staat in voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadgevers.

Net bovenstaand fusievoorstel wordt neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap bij de respectievelijke Griffies van de Rechtbank van Koophandel uiterlijk op 31 december 2013,

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens de zaakvoerder van BVBA DIBELLA, de zaakvoerder van VERDITEX BVBA en de zaakvoerder van BECELUX BVBA getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

De overige exemplaren zijn bestemd voor:

- de notaris die de authentieke akte zal verlijden,

- de aangestelde bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Anzegem in 6 exemplaren op 10 december 2013.

BVBA BECELUX

Didier Verleyen

Zaakvoerder

Ter gelijk hierbij werd het fusievoorstel neergelegd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.02.2013, NGL 11.04.2013 13090-0367-009
04/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Beigisch

°°,°°" ° " iaoas3ss"

Ondernemingsnr : 0843.634.536

Benaming

(voluit) : BECELUX

(verkort)

-

Rechtsvorm : besloten vennootschap vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert-1-Laan 16 bus 0106

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging eerste boekjaar - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 18 april 2012, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- om het eerste boekjaar te wijzigen zodat het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2012 ln plaats van 30 september 2013.

De vergadering beslist dat de eerste jaarvergadering bijgevolg zal gehouden worden in 2013.

- om aan de notaris opdracht te geven tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, en om alle machten aan de zaakvoering te geven tot uitvoering van de genomen besluiten.

- De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA BO.FI.BA, te Oudenaarde, Stationsstraat 26,evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en wijziging inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(g et.) Notaris Vincent Guillemyn

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

-

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): BECELUX

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 16 bus 0106

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 13

februari 2012:

- De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en met de naam "BECELUX".

- De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Albert-I-Laan 16

bus 0106

- Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt negentienduizend euro

(19.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 190 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdnegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer Didier Verleyen, voornoemd, ten belope van 95 aandelen

- door Mevrouw Isabel Busschaert, voornoemd, ten belope van 95 aandelen

totaal: 190 aandelen

- De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224

van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC

bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 februari 2012 afgeleverd

bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd

ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van negentienduizend euro.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van

heden.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  BECELUX".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing

van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1/tussenpersoon in de handel.

Ondernemingsnr :

ZIJN VERSCHENEN

De Heer VERLEYEN Didier Marcel Valère, geboren te Waregem op 29 april 1972 en zijn echtgenote Mevrouw BUSSCHAERT Isabel Gaby Denise, geboren te Zwevegem op 16 augustus 1972, samenwonende te 8570 VICHTE, Mekeirleweg 17.

Die ons, ondergetekende notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

TITEL I: OPRICHTING.

*12301090*

0843634536

TITEL II  STATUTEN (bij uittreksel)

Griffie

Neergelegd

13-02-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

2/de fabricatie, ontwerpen, de groot-en kleinhandel, de in- en uitvoer van, verlenen van allerhande diensten in verband met: a)alle textielwaren in de ruimste betekenis van het woord ;b) lederwaren en maroquinerie ; c)bijouterie, fantasie- en andere geschenkartikelen ; d)lingerie en literie ; e)mercerie-artikelen ; f)parfurmerie ; g)sportartikelen.

alsmede alle aanverwante of complementaire producten betreffende alle voorgaande.

3/ organiseren van logistieke diensten met optimalisaties welke hierbinnen kaderen.

4/de groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in allerhande goederen en diensten, in allerhande kledingswaren en toebehoren.

5/ het optreden als koerierdienst.

6/ verhuur van roerende goederen, machines, materialen, meubilair, rollen materieel, leasingactiviteiten.

7/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten en functies in andere vennootschappen en ondernemingen, al of niet bezoldigd.

8/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

9/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

10/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 19.000,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 190 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdnegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand februari om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende vrijdag plaats.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten,

de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen

krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de

andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan

niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt

uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of

"verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap

gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van

vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de

som van vijftigduizend euro overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee

zaakvoerders vereist indien er meerdere zaakvoerders werden benoemd. Deze beperking van

bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgend jaar.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%)

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van

zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de

bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de

algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie van bevestiging door de

Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig

artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder

bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten

allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering

anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars

het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke

betalingen te doen.

TITEL III.- SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire,

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Heer Didier VERLEYEN, voornoemd, die alhier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

aanwezig verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2013.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BO.FI.BA, te Oudenaarde, Stationsstraat 26, ondernemingsnummer 0439.350.909., evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds één januari 2012.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- Afschrift akte

Coordonnées
BECELUX

Adresse
ALBERT I LAAN 16, BUS 0106 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande