BEDRIJVENKANTOOR JONCKHEERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEDRIJVENKANTOOR JONCKHEERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.335.978

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.08.2013, NGL 30.08.2013 13506-0125-017
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 02.07.2012 12232-0280-017
01/08/2011
ÿþOndernemingsnr : 0448.335.978

Benaming : BEDRIJVENKARTOOR JORICKHEERE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 134/5

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - coördinatie van statuten

. Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vier juli tweeduizend en elf waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging;; op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd;; gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BEDRTJVENKANTOOR,i JONCKHEERE » te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 134/5, waarbij volgendel. beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

1. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderdzesenzestigduizend zeshonderdzevenenzestig euro achtenzestig cent (¬ 366.667,68}; om het te brengen van driehonderdvijfentwintigduizend tachtig euro (¬ 325.080,00) op,; zeshonderdeenennegentigduizend zevenhonderdzevenenveertig euro achtenzestig cent (¬ ; 691.747,68) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van duizend negentig (1.090) nieuwe;! aandelen, uit te geven, namelijk vijfhonderdvijfenveertig nieuwe aandelen Klasse A en vijfhonderd, vijfenveertig nieuwe aandelen Klasse B.

Deze duizend negentig (1.090) aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

2. Onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening;; van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het; wetboek van vennootschappen.

Alle vennoten hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële'; toestand van de vennootschap.

:; Met unanimiteit van stemmen wordt besloten dat de kapitaalverhoging uitvoering geeft aan een:: onderling akkoord tussen alle vennoten, zonder dat het principe van het voorkeurrecht, zoals bedoeld in artikel 309, eerste lid van het wetboek van vennootschappen gerespecteerd wordt. De kapitaalverhoging gebeurt dus niet evenredig tot het aandelenbezit van elke vennoot v66r de ; kapitaalverhoging.

INSCHRI]VING

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de vennoten, die verklaren in te schrijven op alle duizend negentig (1.090) aandelen, welke zij volledig volstorten door inbreng; van een globaal bedrag van driehonderdzesenzestigduizend zeshonderdzevenenzestig komma l achtenzestig (366.667,68) en dit als volgt:

-De heer JONCKHEERE Pol Karel Maurits, geboren te Varsenare op zes mei negentienhonderd ; negenenvijftig, (wonend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutse Steenweg 491, de som van honderdzeventigduizend euro nul cent (¬ 170.000,00) in speciën, waarvoor hij vijfhonderd en vijf,; (505) nieuwe aandelen Klasse A krijgt;

!, -De heer Jonckheere Koen Pol Michiel, geboren te Brugge op twaalf januari negentienhonderd! zeventig, wonend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Pad Zevenbergen 2, de som van;; honderdzeventigduizend euro nul cent (¬ 170.000,00) in speciën, waarvoor hij vijfhonderd en vijf;. (505) nieuwe aandelen Klasse B krijgt;

-De Heer JONCKHEERE Amand Alfons Adhemar, geboren te Eernegem op vijf juni negentienhonderd;; eenendertig, echtgenoot van Mevrouw CLAEYS Christiana, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries),; Torhoutse Steenweg 378, de som van zesentwintigduizend zeshonderdzevenenzestig euro's

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 2.1

iu

111111111111111111

*11118540*

Vc behc aar Betc Staal

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

1 8 JULI2011

De griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 2.1

achtenzestig cent (C 26.667,68) in speciën, waarvoor hij veertig (40) nieuwe aandelen Klasse A' en veertig (40) nieuwe aandelen Klasse B krijgt;

BEWIJS VAN DEPONERING

Deze bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat er hem een bankattest de dato zeventien mei tweeduizend en elf werd overhandigd waaruit blijkt dat deze bedragen gedeponeerd of overgeschreven werden op de voornoemde bijzondere rekening.

3. De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat

het kapitaal van de vennootschap thans zeshonderdeenennegentigduizend

zevenhonderdzevenenveertig euro achtenzestig cent (C 691.747,68) bedraagt, vertegenwoordigd

duizend negenhonderddertig (1.930) aandelen.

De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap ingevolge de kapitaalverhoging

als volgt verdeeld zijn:

1/ De heer JONCKHEERE Pol Karel Maurits, voornoemd, niet-statutair zaakvoerder;

Titularis volgens verklaring van vierhonderd vijftien (920) aandelen Klasse A.

2/ De heer JONCKHEERE Koen Pol Michiel, voornoemd, niet-statutair zaakvoerder.

Titularis volgens verklaring van vierhonderd vijftien (920) aandelen Klasse B.

3/ De Heer JONCKHEERE Amand Alfons Adhemar, voornoemd,

Titularis volgens verklaring van vijfenveertig (45) aandelen Klasse A en vijfenveertig (45)

aandelen Klasse B.

VENNOTEN ná KAPITAALVERHOGINGEN Aantal aandelen

JONCKHEERE Pol 920 aandelen Klasse A

JONCKHEERE Koen 920 aandelen Klasse B

JONCKHEERE Amand 45 aandelen Klasse A

45 aandelen Klasse B

Totaal van de aanwezige aandelen : Totaal 1930 aandelen :

965 aandelen Klasse A

965 aandelen Klasse B

4. De vergadering besloot tot de coördinatie van de statuten van de vennootschap om voortaan te luiden als volgt :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "BEDRIJVENKANTOOR JONCKHEERE".

2. De zetel is gevestigd te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 134/5

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdeenennegentigduizend

zevenhonderdzevenenveertig euro achtenzestig cent (C 691.747,68).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderddertig (1.930) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendnegenhonderddertigste (1/1930ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan negenhonderdvijfenzestig (965) aandelen Klasse A en negenhonderdvijfenzestig (965) aandelen Klasse B.

Elke overdracht van aandelen van een bepaalde Klasse aan een vennoot van de andere Klasse zal van rechtswege de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van de Klasse waartoe de overnemer behoort. Bij elke andere overdracht of bij overgang veranderen de aandelen niet van Klasse.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten hebben alle aandelen dezelfde rechten. Waar de statuten bepaalde rechten verlenen aan een bepaalde Klasse, wordt, indien er geen overeenstemming kan bereikt worden tussen de vennoten van de betreffende Klasse, het desbetreffend recht uitgeoefend overeenkomstig de instructies van de vennoten met het meeste aantal aandelen binnen die bepaalde Klasse.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

" De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de' vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan ' niet vennoten: één zaakvoerder wordt voorgedragen op voorstel van de Klasse A vennoot en één zaakvoerder wordt voorgedragen op voorstel van de Klasse B vennoot.

" In geval van beëindiging van het mandaat van zaakvoerder, heeft de overblijvende zaakvoerder het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe zaakvoerder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. Deze benoeming dient te gebeuren op voordracht van de Klasse van vennoten waartoe de ontslagnemende zaakvoerder behoorde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

" De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

" De twee zaakvoerders zullen gezamenlijk het bestuur voeren.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere overeenkomst toevertrouwen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Twee zaakvoerders gezamenlijk optredend vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

" goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

' II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN A. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

' B. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

C. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

" onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

" De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 26 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde ; van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moa 2.1

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet Artikel 26 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een ; volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met ; inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen

dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. "

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt

" uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

; Voor ontledend uittreksel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 06.07.2011 11269-0054-020
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 01.06.2010 10136-0239-018
16/06/2009 : BG076611
02/06/2008 : BG076611
19/06/2007 : BG076611
21/06/2005 : BG076611
08/07/2004 : BG076611
30/06/2003 : BG076611
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.08.2015, NGL 31.08.2015 15504-0272-017
16/06/2001 : BG076611
04/11/1999 : BG076611
01/09/1998 : BG76611
23/10/1992 : BG76611

Coordonnées
BEDRIJVENKANTOOR JONCKHEERE

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 134, BUS 5 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande