BEEL - DESMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEEL - DESMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.971.191

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

18-12-2014

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14313237*

0506971191

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Beel - Desmet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 15/12/2014, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, opgericht onder de naam Beel - Desmet met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 36.

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 36.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4. Vennoten - Oprichters.

1. De heer BEEL Jelle, geboren te Waregem op achtentwintig januari negentienhonderd eenentachtig, wonende te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 36.

2. De heer DE SMET Lieven, geboren te Brugge op twaalf juli negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 36.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Ondermeer wat volgt:

Rechtsvorm :

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : Beel - Desmet.

(verkort) :

Doorniksesteenweg 36 8580 Avelgem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, ieder 1/100ste deel van het kapitaal

vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volstort ten belope van 18.600,00 euro, in

speciën.

6. Boekjaar.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december van dat jaar. Het eerste boekjaar zal lopen van de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gestelkkd van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden

door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te

stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke

persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de

bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen

herroepen worden.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Worden als niet-statutair zaakvoerder benoemd:

De heren Jelle Beel en Lieven De Smet, beiden voornoemd, welke aanvaarden en dit zonder

beperking van duur.

Overeenkomstig de statuten die voorafgaan, vertegenwoordigt de zaakvoerder de vennootschap in

en buiten rechte.

Hun mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden, tot een andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap. Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De activiteiten van verpleegkundige, medische en klinische psychologie, neuropsychologisch onderzoek, psychodiagnostisch onderzoek; activiteiten die gericht zijn op de verbetering van het persoonlijk welzijn, het opzetten, implementeren en coachen van programma s welke tot doel hebben om personen vaardigheden aan te leren die ze nodig hebben om activiteiten in het dagelijks leven (ADL) zelfstandig te kunnen uitoefenen en om te kunnen deelnemen aan het sociale leven (waaronder alfabetiseringsprogramma s); activiteiten op het vlak van geestelijke gezondheidszorg, op het gebied van psychologie, psychotherapie, psycho-analyse zowel individueel als in groep; activiteiten van centra voor geestelijke gezondheidszorg; activiteiten van gezins- en bejaardenzorg aan huis welke onder meer bestaat uit persoonsverzorging, huishoudelijke hulp, alsook de daarmee verband houdende algemene psychosociale en pedagogische ondersteuning en begeleiding; activiteiten van dag- en dienstencentra voor ouderen; maatschappelijke dienstverlening voor ouderen, personen met beperking, inclusief de hulp aan families met gezinslid met beperking en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

omscholing en ondersteuning van personen met beperking; andere vormen van maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting zoals advies in verband met de besteding van huishoudgeld, advies bij relatie- en gezinsproblemen, welzijnshulp, begeleiding van personen met middelenmisbruik; activiteiten rond behandeling van emotionele en relationele problemen, obsessionele stoornissen, verslavingsproblemen, psychosomatische klachten, gedrags- en ontwikkelingsstoornissen, opvoedingsproblemen; de organisatie van buurtdiensten; activiteiten van individueel of collectief beschut wonen voor personen met psychiatrische problemen; activiteiten van extramurale revalidatiecentra; activiteiten van personal coach/trainer, inclusief ondersteunende diensten bij sportbeoefening; expertises en rapportering, inclusief voor gerechtelijke diensten; partner- en relatietherapie, gesprekstherapie, mindfullness; revalidatie, ziektepreventie en gezondheidsbevordering; manicure, pedicure, inclusief medische pedicure; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden inzake ziekenhuisbeleid evenals op sociaal, operationeel, organisatorisch, technisch, commercieel, administratief en financieel vlak, in de meest ruime zin; het verlenen van bijstand en ondersteunende diensten, zonder enige beperking, aan personen, ziekenhuizen, medische centra, bedrijven en de overheid, rechtstreeks of onrechtstreeks, op vlak van administratie, informatica, marketing, verkoop, promotie, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin; adviesbureau bedrijfsvoering; algemene audit-activiteiten en overige dienstverlenende activiteiten op vlak van informatie; activiteiten voor brandpreventie;

3. Het verlenen van assistentie op gebied van administratie, management, engineering en consulting in het algemeen; het begeleiden en adviseren inzake crisismanagement, strategie, public relations en communicatie; het ontwikkelen en participeren in nieuwe business-ideeën en  concepten; het ontwerpen van webportalen en websites; auditing en compliance management; sourcing en outsourcing; business proces outsourcing;

4. Ziekenvervoer, huur en verhuring van voertuigen, inclusief mobilhomes;

5. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuring van hardware en software inclusief het aanbieden van software(pakketten) onder licentie evenals van mobiele informatica-systemen, netwerken, mobiele telefonie; Software-as-a-Service; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuring, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke medische apparatuur, goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel; handelsbemiddeling, gespecialiseerd in overige goederen, al dan niet via gebruik van webshop; overige zakelijke dienstverlening;

6. Het organiseren, promoten en geven van seminaries, trainingen en voordrachten; het publiceren van artikels en vakliteratuur, evenals het verkopen van boeken, cursussen en andere inhoud; het inrichten en organiseren van congressen, huisconcerten, tentoonstellingen, events, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de uitvoering van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden; assertiviteitstrainingen; overige vormen van onderwijs;

7. de groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in kledij, schoenen, fantasieartikelen, juwelen, uurwerken en accessoires, handtassen; schoonheidsverzorging; manicure en pedicure; advies in schoonheidszorgen en aanverwante activiteiten; verzorgen en aanbrengen van alle soorten gel- en kunstnagels; alle activiteiten van nagelstylist;

8. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, interim-management, alsook het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, inclusief de uitoefening van het mandaat van vereffenaar van andere vennootschappen.

9. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen.

10. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (blote eigendom, tréfonds, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, vastgoedontwikkeling en  promotie, bouwcoördinatie, projectmanagement, gedelegeerd bouwheerschap, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bevorderen; hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook (blote eigendom, vruchtgebruik, ....), zoals het verwerven door inbreng, inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, certificaten van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden in de meest ruime zin, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven of in het algemeen door haar onroerende goederen en/of enig recht of belang in roerende en/of onroerende goederen te bezwaren, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming van de doeleinden is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin voor zover de verrichtingen verenigbaar zijn met de plichtenleer die geldt voor de medische beroepen.

Bovendien, inzake de verpleging, de medische- en paramedische handelingen zal het beroep enkel mogen uitgeoefend worden door iemand met de vereiste kwalificaties. De vennootschap zorgt voor de inning van de erelonen.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede maandag

van juni om 19 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 13 juni 2016.

Overgangsmaatregel.

Alle handelingen door de vennoten-oprichters gesteld vanaf 1 december 2014 tot heden, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

VOLMACHT

Wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR FILIP FILIEUX", met zetel te 8540 Deerlijk, Oudenaardse heerweg 11, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 15/12/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

~ SI

11I1 111 1'1 111 i11 fl1 ll1 1'1 fl1 1I

*15123851*

B

IVIONITE[I R BELGE

NEERGELEGD

30 JULI 2015

ELGISCH STAATSBIIAR&chtbank va9AreHANDEL

Gent, atd. KORTRIJK

Z 1 .-08

- 2015

Ondernemingsnr : 0506971191

K. ENGELS-

Benaming

(voluit) : BEEL-DESMET

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doorniksesteenwe 36 - 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI - INBRENGEN

Neerlegging van de revisorale verslagen m.b.t. quasi-inbrengen, en bijzonder verslag van de zaakvoerder in

toepassing van art. 220 W.Venn,

De Smet Lieven

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BEEL - DESMET

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 36 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande