BEI BIANCA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BEI BIANCA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 809.355.429

Publication

25/09/2013
ÿþ rood Weid 11.1

! lLef`e, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

{ai elFl~iE?1~~

?EcKTéANK VAN KOOPIHefeB

raep? 4itit

Griffie

III 1 IIlIIl II LII

<13196116*

II

i

Voorbehouder

aan het

Belgisct Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809355429

Benaming

(voluit) : BEI BIANCA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grotestraat 1 B2, 8420 De Haan

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

VERVROEGDE ONTBINDING -- BENOEMING VEREFFENAAR

Op 12 maart 2013 werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de VOF Bei Bianca met zetel te Grotestraat 1 bus 2, 8420 De Haan opgericht bij onderhandse akte van 01 januari 2009, (Bijlagen Belgisch Staatsblad van 22-01-2009), gewijzigd bij onderhandse akte van 27 september 2010, (Bijlagen Belgisch Staatsblad van 04-10-2010), 8420 De Haan, BTW BE 0809.355.429

De vergadering wordt geopend om 20:03 in tegenwoordigheid van:

Mevrouw Blanca Klingenschmidt, wonende Grotestreat 2 bus 3 te 8420 De Haan

Mejuffrouw Jane Veverka, wonende Sint Elooistraat 3 te 8800 Roeselare

samen zijnde het volledig kapitaal. De aanwezigen worden verzocht de aanwezigheidslijst te tekenen.

Als voorzitter wordt mevrouw Blanca Klingenschmidt gekozen, die mejuffrouw Jane Veverka als secretaris-stemopnemer aanduidt. De voorzitter stelt vast dat het volledig kapitaal vertegenwoordigd is. De vergadering kan aldus geldig beslissen, Zij verklaart zich akkoord met de datum en de wijze van oproeping en met volgende dag orde:

1)Voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap met ingang van heden.

2)Benoeming van één of meer vereffenaars.

3)Beslissing omtrent de machten van de vereffenaars evenals hun vergoedingen.

Nadat het voorgaande juist bevonden werd door de algemene vergadering, gaat de vergadering over tot de afhandeling van de agenda en neemt zij, na beraadslaging, achtereenvolgens de volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT

Na het mondeling verslag van de zaakvoerder en nazicht van de staat van actief en passief opgemaakt per 31/12/2012 besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap met ingang van heden.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen als vereffenaar aan te stellen: Blanca Klingenschmidt, Grotestraat 2 bus 3, 8420 De Haan met rijksregisternummer 640827-586.04, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

DERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Lee vereffenaar zal alle handelingen mogen verrichten voorzien in artikel 187 van zelfde wet, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij mag verder, en zonder dat deze opsomming beperkend is, de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar mag tevens alle onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen, verpanden en met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, in één woord alle welkdanige daden van beheer en van beschikking stellen betreffende de onroerende goederen van de vennootschap; verder het maatschappelijk bezit in andere vennootschappen inbrengen, leningen aangaan ter betaling van de schulden van de vennootschap, dit alles zonder dat zij hiertoe de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

De vereffenaar wordt tevens gemachtigd aile formaliteiten te vervullen, stukken te tekenen en verrichtingen te doen zonder uitzondering bij de diensten van het KBO, fiscale en andere besturen, het bestuur der postchecks en alle andere financiële instellingen,

Zij wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten dat zijlhij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering moet doen blijken.

De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening vast te stellen.

Tevens wordt zij gemachtigd een eenzijdig verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank van koophandel niet het oog op het verkrijgen van haar bevestiging benoeming vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is volledig onbezoldigd.

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen,

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven om 20:43.

De aanwezigen worden verzocht het verslag te ondertekenen.

Bianca Klingenschmidt, Jane Veverka,

~

yoor-

ii behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEI BIANCA

Adresse
GROTESTRAAT 1, BUS 2 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande