BELGIAN ASSOCIATION OF GENERAL EMERGENCY PRACTITIONERS, AFGEKORT : BAGEP

Divers


Dénomination : BELGIAN ASSOCIATION OF GENERAL EMERGENCY PRACTITIONERS, AFGEKORT : BAGEP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.555.714

Publication

27/06/2011
ÿþ M0D 0.6

riL,Pr~,,s In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad

bekend te maken kopie na indiening van de akte bij de

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie

III

*11095618*

V, beh. aar Bel Staa

III

ui

1H

Ondernemingsnr : 0 `1.3 C. 5'5 5. 7111

Benaming

(voluit) : Belgian Association of General Emergency Practitioners

Rechtsvorm : Beroepsvereniging

Onderwerp akte : Statuten

Hoofdstuk I: Benaming - Doelstelling - leden

Artikel 1

Bij het huidig document wordt door de ondergetekenden en al diegenen die er later lid zullen van worden

een beroepsVereniging opgericht, zoals voorzien in de wet van 31 maart 1898, en wordt deze benoemd als

BAGEP, afkorting van «Belgian Association of General Emergency Practitioners"».

De Vereniging heeft haar zetel te:

Munkelostraat 26

8750 Wingene

Artikel 2

De Vereniging heeft tot doel:

- de materiële en morele belangen van haar leden te bestuderen, voor te stellen en te verdedigen telkens

zij het nuttig of opportuun acht.

- zich in te spannen, en dit in samenwerking met andere medische organisaties, om de moeilijkheden te

effenen die zouden kunnen rijzen bij de uitoefening van hun beroep tussen de leden van deze organisaties en

de leden van de Vereniging.

- deel te nemen aan de technische, economische, juridische en sociale organisatie van de acute

geneeskunde.

Artikel 3

De Vereniging is samengesteld uit:

- effectieve leden

- geassocieerde leden

- ereleden

- corresponderende leden

A Om effectief lid te worden moet men:

1. drager zijn van een titel van Doctor in de Geneeskunde, heelkunde of verloskunde (tot 1994) of van een: diploma van arts (vanaf 1995), of nog van een Europees diploma door de Europese Unie erkend als gelijkwaardig, en gemachtigd zijn in België de geneeskunde uit te oefenen.

2. in regel zijn voor het uitoefenen van de geneeskunde.

3. a) ofwel de vorming bepaald door het ministerieel besluit van 12 november 1993 "vaststelling van de' bijzondere criteria voor de erkenning van geneesheren-specialisten houders van de bijzondere beroepstitel in" de urgentie geneeskunde alsook van de stagemeesters en stagediensten in de urgentiegeneeskunde", genoten' hebben en erin geslaagd zijn; de inhoud van deze vorming wordt bepaald door artikel 5, §2, 2b en wordt bestempeld als "brevet acute geneeskunde" onder artikel 5, §3, 2.

b) ofwel titularis zijn van een Europese of gelijkwaardig geachte vorming, indien de hogervermelde vorming; niet werd gevolgd of men er niet in geslaagd is.

c) ofwel erkend zijn als "Specialist Acute Geneeskunde" zoals bepaald in het Ministerieel Besluit van 14' februari 2005 tot vaststelling van de bijzondere criteria voor de erkenning van geneesheren-specialisten houders van de bijzondere beroepstitel in de urgentiegeneeskunde, van geneesheren-specialisten in de. urgentiegeneeskunde en van geneesheren-specialisten in de acute geneeskunde, alsook van de stagemeesters en stagediensten in deze disciplines.

4. actief en minstens halftijds de acute geneeskunde uitoefenen.

5. zich houden aan de inhoud van de statuten van de beroepsVereniging.

6. tot de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vereniging een toetredingsaanvraag hebben gericht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam van de perso(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varen " Naam an hanritakanina

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 0.6

B Om geassocieerd lid te worden, moet men:

1. drager zijn van een titel van Doctor in de geneeskunde, heelkunde of verloskunde (tot 1994) of van een diploma van geneesheer (vanaf 1995), of nog van een Europees diploma door de Europese Unie erkend als gelijkwaardig, en gemachtigd zijn in België de geneeskunde uit te oefenen.

2. minstens een vorming aan het volgen zijn zoals beschreven onder hogervermelde punten onder Artikel 3, A, 3. a),3. b) of 3.c).

3. actief de acute geneeskunde uitoefenen.

4. zich houden aan de inhoud van de statuten van de beroepsVereniging.

5. tot de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vereniging een toetredingsaanvraag hebben gericht. De geassocieerde leden mogen deelnemen aan de algemene vergaderingen maar hebben geen stemrecht.

C De ereleden:

Het erelid wordt verkozen door de Statutaire Algemene Vergadering op voorstel van de Raad van Bestuur, zonder toetredingsaanvraag van de belanghebbende, met inachtname van zijn uitmuntende hoedanigheden of als erkenning van de door hem aan de Vereniging bewezen diensten.

Ereleden mogen deelnemen aan de algemene vergaderingen maar hebben geen stemrecht. De Vereniging mag niet meer ereleden tellen dan één vierde van het aantal effectieve leden.

D Om corresponderend lid te worden, moet men:

1. de toelating hebben om de geneeskunde uit te oefenen in een andere staat.

2. het statuut hebben van Doctor Algemene Geneeskunde of zich in een toestand bevinden die door de Vereniging ais gelijkwaardig wordt geacht.

3. actief de acute geneeskunde uitoefenen.

4. bijzonder gemotiveerd zijn om bij te dragen tot de harmonisering van de Europese normen inzake vorming op het vlak van de acute geneeskunde.

5. zich houden aan de inhoud van de statuten van de beroepsVereniging.

6. tot de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vereniging een toetredingsaanvraag hebben gericht.

Artikel 4

De kandidaturen van de effectieve, geassocieerde en corresponderende leden worden voorgelegd aan de Raad van Bestuur, die zich vergewist van de ontvankelijkheid van de kandidatuur. De kandidaturen ais erelid worden door de Raad van Bestuur voorgesteld.

Na lezing van het rapport van de Raad van Bestuur, ter gelegenheid van de Statutaire Algemene Vergadering, spreekt deze laatste zich bij geheime stemming uit bij wijze van eenvoudige meerderheid van de aanwezige leden overeenkomstig Artikel 14.

In geval van niet toelating kan de kandidaat opnieuw een toetreding aanvragen onder de voorwaarden bepaald door de Raad van Bestuur.

Artikel 5

De hoedanigheid van effectief, geassocieerd en corresponderend lid van de Vereniging verdwijnt door:

1. ontslag ingediend d.m.v. een aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur van de Vereniging.

2. schrapping uitgesproken door de Algemene Vergadering in geval van niet betaling van twee eisbare bijdragen, na een aangetekende ingebrekestelling van de schatbewaarder.

De Algemene Vergadering neemt de beslissing bij eenvoudige meerderheid van de stemmen (de helft van de stemmen plus één) van de aanwezige leden, op voorstel van de Raad van Bestuur.

3. uitsluiting voorgesteld door de Raad van Bestuur en beslist door de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige leden, in geval van niet naleving van de voorwaarden vereist voor zijn aanvaarding onder artikel 3 en in geval van een zware fout begaan door het betrokken lid en/of van een gewichtige sanctie vanwege de Orde der Geneesheren. Elk lid gesanctioneerd door de Orde dient de Raad van Bestuur van de Vereniging hiervan op de hoogte te stellen d.m.v. een aangetekend schrijven.

Voor elke uitsluitingsprocedure van een lid dient de Raad van Bestuur het lid en in betreffend geval de aanklagers te aanhoren. De Raad van Bestuur kan hem een verwittiging sturen, hem een blaam opleggen of hem verzoeken zijn ontslag in te dienen. Indien het lid weigert zijn ontslag in te dienen, wordt het geval voorgelegd aan de Algemene Vergadering, die hiertoe speciaal wordt bijeengeroepen. De Algemene Vergadering beslist onder geheime stemming bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden over de al dan niet schrapping of uitsluiting, na het lid, eventueel vergezeld van een raadsman en in betreffend geval de aanklagers, te hebben aangehoord.

Tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist, worden aile sancties vermeld in het rapport, zoals voorzien in artikel 17.

Hoofdstuk II: Raad van Bestuur en Bureau

Artikel 6

De beroepsVereniging wordt geleid door een Raad van bestuur van vijf tot acht effectieve leden verkozen door de effectieve leden van de Vereniging tijdens een Statutaire Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur zal paritair samengesteld worden uit leden van de Nedertandstalige en de Franstalige rol, voor zover er voldoende kandidaten zijn. Er wordt eveneens gestreefd naar een paritaire verhouding Specialisten Acute Geneeskunde en Geneesheren houders van het Brevet Acute Geneeskunde, voor zover er voldoende kandidaten zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MDD 0.6

Enkel effectieve leden, die tot de Vereniging zijn toegelaten en in regel zijn met hun bijdrage, zijn verkiesbaar.

De Raad van Bestuur is samengesteld uit een voorzitter, een vice-voorzitter, een secretaris, een schatbewaarder en één tot vier andere leden.

De verkiezingen worden aangekondigd bij het begin van de maand december die de Statutaire Algemene Vergadering voorafgaat.

De kandidaturen worden schriftelijk gericht tot de voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vereniging ten laatste op vijftien januari van het burgertijk jaar gedurende hetwelk de vernieuwing van de Raad van Bestuur plaats grijpt, de stempel van de post geldend als bewijs.

Op gevaar van nietigheid worden de kandidaturen medeondertekend door vier effectieve leden. Zij vermelden het adres van de zetel van de ziekenhuisdienst, het instituut of de organisatie waarde kandidaat zijn hoofdactiviteit uitoefent.

De lijst van de kandidaten wordt vermeld op de oproepingsbrief voor de Statutaire Algemene Vergadering die naar alle leden wordt gestuurd.

De verkiezing van de leden van de Raad van Bestuur gebeurt bij geheime stemming en bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de leden aanwezig op de Statutaire Algemene Vergadering.

Artikel 7

De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor vier jaar en zijn herkiesbaar. De Raad van Bestuur kan beroep doen op de medewerking van raadgevers met raadgevende stem.

In het van overlijden, ontslag of uitsluiting van een lid van de Raad van Bestuur, kan de Raad van Bestuur een nieuwe beheerder, die het openstaande mandaat zal beëindigen, coöpteren onder de effectieve leden van de Vereniging.

Artikel 8

De effectieve leden van de Raad van Bestuur kiezen onder elkaar en bij eenvoudige meerderheid achtereenvolgens een voorzitter, een vice-voorzitter, een secretaris en een schatbewaarder, die samen het bureau vormen. De voorzitter en de vice-voorzitter zijn respectievelijk Nederlandstalig en Franstalig of omgekeerd, op voorwaarde dat er minstens één kandidaat van elke taalrol is voor deze functies. In geval van pariteit, krijgt diegene die het langst lid is van de Vereniging, voorrang.

Artikel 9

De Raad van Bestuur vergadert minstens drie maal per jaar en telkens het noodzakelijk is, op convocatie hetzij van de voorzitter, hetzij van drie van haar leden met een voorafgaande kennisgeving van minstens vier volledige dagen.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het beheer en het beleid van de Vereniging alsmede voor de verdeling van haar bezittingen. Hij kan namelijk onder controle van de Algemene Vergadering (zie Art. 16) zowel roerende als onroerende goederen verwerven of afstaan ten kosteloze of ten bezwarende titel, huren of verhuren, een juridische procedure inspannen in naam van de Vereniging, zowel als eiser als als verweerder, overeenkomsten afsluiten, personeel aanwerven en haar vergoeding vastleggen, zonder dat deze opsomming enige beperking inhoudt.

De Raad van Bestuur doet uitspraak bij absolute meerderheid van de stemmen. In geval van pariteit, is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Behalve in geval van hoogdringendheid zoals vermeld in de convocatie, kan de Raad van Bestuur delibereren of beslissen indien minstens de helft van de effectieve leden aanwezig is. Na een nieuwe convocatie, kan men overgaan tot de goedkeuring van de agenda, welke ook het aantal aanwezige leden van de Raad van Bestuur moge zijn.

Het bijwonen van de Raad van Bestuur is verplicht, behalve bij verantwoorde uitzondering. In geval van een verantwoorde afwezigheid kan het afwezige lid zich laten vertegenwoordigen door een aanwezig lid van de Raad van Bestuur en dit d.m.v. schriftelijke procuratie.

Als een lid minstens drie maal afwezig is zonder verwittiging, kan de Raad van Bestuur beslissen over het behoud van de aanstelling van dit lid.

Artikel 10

De voorzitter zit de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering voor. In geval van afwezigheid wordt hij vervangen door de vice-voorzitter of bij gebreke door de secretaris.

De voorzitter ziet toe op en verzekert de uitvoering van de statuten en van de speciale reglementen. Hij verzekert de orde gedurende de vergaderingen en neemt alle maatregelen ter uitvoering van de beslissingen van de Raad van Bestuur. Samen met de secretaris tekent hij alle besliste handelingen en deliberaties, en vertegenwoordigt de Vereniging in al haar relaties met de overheid en met derden. Hij geeft zijn bevelen voor de vergaderingen van de Raad van Bestuur en van Algemene Vergaderingen die hij voorzit.

De vice-voorzitter ondersteunt de voorzitter bij zijn opdracht. Indien nodig vervangt hij de voorzitter, die hem tijdelijk zijn bevoegdheden kan overdragen.

De secretaris is belast met alle geschriften van de beroepsVereniging. Hij houdt de lijst van de leden bij. Overeenkomstig artikel 9 van de wet van 31 maart 1898, houdt hij de archieven van de Vereniging bij. Hij stelt de verslagen van de vergaderingen van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergaderingen op op genummerde bladen en tekent ze samen met de voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 0.5

De schatbewaarder is de hoeder van de roerende goederen van de Vereniging waarvan hij de inventaris opstelt en bijhoudt. Hij is verantwoordelijk voor de kasvoorraad van de Vereniging.

Betalingen gebeuren op basis van een mandaat getekend door de voorzitter of door het lid van de Raad van Bestuur dat daartoe werd aangeduid. Hij zorgt ervoor dat de bijdragen en andere bedragen die aan de Vereniging verschuldigd zijn geïnd worden, en levert hiervoor de vereiste kwitanties. Hij verricht alle plaatsingen, overschrijvingen en afname van fondsen op basis van orders met vermelding van de te plaatsen, over te schrijven of af te halen bedragen en getekend door de voorzitter of door zijn vervanger.

Hoofdstuk III : Algemene Vergadering

Artikel 11

De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile effectieve, geassocieerde, corresponderende leden en ereleden van de Vereniging, die moeten geconvoceerd worden, die het woord mogen nemen en hun mening mogen uiten. Enkel de effectieve leden die hun bijdrage hebben betaald hebben echter stemrecht op de Algemene Vergadering.

De Statutaire Algemene Vergadering komt jaarlijks en van rechtswege samen gedurende het eerste trimester. De Raad van Bestuur of haar secretaris roept de leden op minstens veertien dagen voor de datum van de vergadering.

De Raad van Bestuur kan bovendien een gewone Algemene Vergadering bijeenroepen telkens zij het opportuun acht, met een voorafgaande kennisgeving van minimum veertien dagen behalve in het geval van een erkende hoogdringendheid.

De voorzitter van de Raad van Bestuur moet eveneens een Algemene Vergadering bijeenroepen wanneer één derde van de effectieve leden er schriftelijk om vragen en het voorwerp aanduiden dat zij op de agenda willen behandeld zien.

Artikel 12

De Algemene Vergaderingen zijn niet openbaar. De Raad van Bestuur kan er evenwel externe experts voor

advies op uitnodigen zonder dat zij echter over een stemrecht beschikken.

Artikel 13

De Algemene Vergadering heeft als bevoegdheden het verkiezen van de leden van de Raad van Bestuur, het stemmen van speciale reglementen, de wijzigingen aan de statuten, de ontbinding van de Vereniging, het nazicht van de rekeningen, en in het algemeen de bespreking van alle onderwerpen, die de Vereniging aanbelangen en die haar regelmatig worden voorgelegd.

De beslissingen van de Algemene Vergadering zijn bindend voor alle leden. De Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen voor de punten die expliciet op haar agenda zijn opgenomen. In geval van nood of hoogdringendheid kan zij echter voorlopige beslissingen treffen over andere punten, die dan officieel zullen opgenomen worden in de agenda van de eerstvolgende Algemene Vergadering.

Alle effectieve leden, met inbegrip van de leden van de Raad van Bestuur, hebben elk recht op één stem. In geval van pariteit van stemmen zal de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt doorslaggevend zijn.

De leden van de Raad van bestuur nemen geen deel aan de stemming voor hun eigen verkiezing en ontheffing.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij de meerderheid van de leden die stemrecht hebben, behalve in de gevallen bepaald in artikels 16 en 18.

De stemming gebeurt met een geheim stembriefje wanneer één of meerdere leden aanwezig op de Algemene Vergadering erom vragen.

De deliberaties van de Algemene Vergaderingen worden ingeschreven op genummerde bladen, getekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 14

Elk lid van de Algemene Vergadering die stemrecht heeft kan zich d.m.v. een geschreven procuratie op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid dat stemrecht heeft. Geen enkel lid kan echter drager zijn van meer van één procuratie.

Artikel 15

De Algemene Vergadering kan, op voorstel van de Raad van Bestuur, een huishoudelijk reglement goedkeuren dat de modaliteiten van uitvoering en van toepassing van de statuten vastlegt. Dit huishoudelijk reglement kan achteraf slechts gewijzigd worden gedurende een Statutaire Algemene Vergadering of een Buitengewone Algemene Vergadering.

Hoofdstuk IV: Patrimonium

Artikel 16

De bezittingen van de Vereniging bevatten alle mobiele en immobiele goederen door haar verworven ten

bezwarende en ten kosteloze titel en die de wet haar toelaat te bezitten. De fondsen van de Vereniging worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

gespijsd door de bijdragen van de leden, door schenkingen en legaten van privé personen alsmede door subsidies van de overheid en door elke andere winst waarvan de Vereniging wettelijk kan genieten.

De Algemene Vergadering beslist over het gebruik van de bezittingen en de middelen van de Vereniging zodat deze elke overeenkomst, aankoop en opdracht door de leden kan uitvoeren binnen de grenzen en onder de voorwaarden bepaald door de wet van 31 maart 1898.

De niet gebruikte fondsen van de Vereniging dienen geplaatst te worden op een bankrekening met staatswaarborg en op haar naam. In geen geval mag de Vereniging investeren in deelbewijzen of aandelen van commerciële bedrijven.

Andere beleggingswijzen kunnen slecht toegestaan worden door een Algemene Vergadering die hiervoor speciaal wordt samengeroepen en waarop minstens de helft van de stemgerechtigde leden aanwezig zijn. De beslissing zal genomen worden door een meerderheid van minimum drie vierden van de aanwezige leden.

Artikel 17

Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage zal jaarlijks vastgelegd worden door de Statutaire Algemene Vergadering.

De bijdrage voor het lopende jaar dient in haar geheel betaald te worden bij de toetreding. In geval van ontslag, schrapping of uitsluiting dient de bijdrage voor het lopende jaar eveneens betaald te worden alsmede de vervallen bijdrage indien zij nog niet betaald werd.

De rekeningen worden bijgehouden door de schatbewaarder en afgesloten op 31 december elk jaar. De rekeningen worden opgemaakt op de wijze die de overheid hiervoor voorziet. De schatbewaarder moet ervoor zorgen dat ze ter inzage van de leden beschikbaar zijn op de zetel van de Vereniging gedurende de veertien dagen die de eerstkomende Statutaire Algemene Vergadering voorafgaat.

Bij de Statutaire Algemene Vergadering stelt de Raad van Bestuur een rapport voor betreffende alle verrichtingen van het voorbije jaar. De goedgekeurde rekeningen, alsmede de andere documenten opgesomd in artikel 8 van de wet van 31 maart 1898, zullen door de goede zorgen van de Raad van Bestuur overgemaakt worden aan de bevoegde instanties, zoals de wet van 31 maart 1898 voorziet.

Hoofdstuk V: Wijziging van de statuten en ontbinding van de Vereniging

Artikel 18

De Vereniging kan enkel ontbonden worden of haar statuten gewijzigd worden op voorstel van de Raad van Bestuur. Deze laatste is echter gehouden de voorstellen tot ontbinding of tot wijziging van de statuten, die haar door ten minste één vierde van de effectieve leden werden betekend, binnen de drie maand voor te leggen aan de Algemene Vergadering.

De agenda van de Algemene Vergadering die uitspraak moet doen over de statutaire wijziging dient de tekst met de voorgestelde wijzigingen integraal te vermelden.

De ontbinding van de Vereniging of de wijzigingen aan de statuten kunnen slechts beslist worden bij een meerderheid van tenminste drie vierden van de uitgebrachte stemmen op de speciaal daartoe opgeroepen Algemene Vergadering, op dewelke minstens de helft van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien niet aan deze laatste voorwaarde voldaan is, zal een tweede algemene vergadering samengeroepen worden gedurende de maand daaropvolgend, met dezelfde agenda. De beslissing is geldig, onafhankelijk van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De Algemene Vergadering die eventueel uitspraak doet over de ontbinding van de Vereniging bepaalt het gebruik van de eigendommen en financiële rekeningen, en duidt één of meerdere vereffenaars aan, belast met de vereffening en waarvan zij de bevoegdheden vastleggen.

De akten van wijziging van de statuten of van de vrijwillige ontbinding van de Vereniging worden slechts van kracht wanneer zij neergelegd, gehomologeerd en gepubliceerd zijn overeenkomstig artikel 1 van het Regenten Besluit van 23 augustus 1948.

Hoofdstuk VI: Diversen

Artikel 19

Alle convocaties voor de Algemene Vergaderingen gebeuren per gewone brief. Voor convocaties tot Algemene Vergaderingen bestemd om uitspraak te doen over een wijziging van de statuten, een ontbinding van de Vereniging of de verkiezing een nieuwe Raad van Bestuur, zijn de effectieve leden verplicht een ontvangstbevestiging te sturen naar de secretaris van de Raad van Bestuur. Bij ontstentenis zal de secretaris hem per aangetekend schrijven een herinneringsbrief sturen voor de convocatie op de Algemene Vergadering.

Artikel 20

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 21

De Vereniging verbindt er zich toe eensgezind met de tegenpartij de mogelijkheid te zoeken om elk geschil

dat de Vereniging aanbelangt te regelen, hetzij door bemiddeling, hetzij door arbitrage.

Artikel 22

Hoon 0.6

" Voor- bëflbiider5-aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Bibeslissing van de Statutaire" Algemene Vergadering kan de Vereniging zich" aansluiten bij elke federati van medische beroepsVerenigingen, opgericht overeenkomstig artikel 18 van de wet van 31 maart 1898 alsmede bij elke federatie van wetenschappelijke Verenigingen.

Artikel 23

Elk geval dat in de huidige statuten niet werd bepaald, zal beslecht worden door de Raad van Bestuur die

hierover verslag zal uitbrengen bij de volgende Algemene Vergadering.

Naam van de persoon bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen:

Bjom Hardy

Munkelostraat 26

8750 Wingene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge







OP de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam van de perso(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden

te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELGIAN ASS. OF GENERAL EMERGENCY PRACTITION…

Adresse
MUNKELOSTRAAT 26 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande