BELGIAN DYNAMICS COMMUNITY, AFGEKORT : BDC

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGIAN DYNAMICS COMMUNITY, AFGEKORT : BDC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 806.219.161

Publication

09/10/2013
ÿþit_ r t

(nn

tu10P.2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEER LCCD tor C^hrTI Gei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdoling Brtlete)

)p:

3 0 SWZ013

t..

Griffie .~. "

~

Ondememingsnr : 0806.219.161

Benaming

(voluit) : Belgian Dynamics Community

(verkort) : BDC

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Magdalena Huysstraat 6, 8700 Tielt

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Uittreksel uit de statuten:

De algemene vergadering van 2810612013, geldig samengeroepen en beschikkénd over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten als volgt te wijzigen:

ARTIKEL 2 wordt gewijzigd als volgt;

De zetel van de vereniging is gevestigd te Deken Darraslaan 94 Bus 1, 8700 Tielt en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

In ARTIKEL 5 worden volgende bepalingen geschrapt:

(...) en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten, De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. (...)

Aldus opgemaakt op de algemene vergadering van 28/06/2013,

Te Tielt,

Dion Rodrigue Juvyns Kurt

Voorzitter Secretaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/03/2015
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter " - ' -



i w11~i~~~nmu~imm~n~~ii

*15099089

ZEPGCLcGt:1

Griffie Hechtbank Koophandel

12 MRT 2015

Gent ii lig Brugge

Do gr-ie#Fer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Belgian Dynamics Community

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Deken Darraslaan 94 bus 1, 8700 Tielt

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de leden van 23 december 2014 1.De leden beslissen unaniem om de vereniging te ontbinden en te vereffenen.

2.0p basis van de staat van actief en passief per 18 december 2014 stellen de leden vast dat alle schulden van de vereniging vereffend zijn.

3.Rekening houdend met het vorig agendapunt stellen de leden vast dat alle schulden werden voldaan zodanig dat onmiddellijk kan worden overgegaan tot afsluiting van de vereffening zonder aanduiding van een vereffenaar.

4.De leden beslissen unaniem om het resterend netto-actief van de vereniging over te dragen aan de vereniging met belangeloze doelstelling "Een Hart voor Als" VZW, met maatschappelijke zetel te Meerskant 2A, 9270 Laarne, met ondernemingsnummer 0848.331.118, en dit in overeenstemming met artikel 35 van de statuten.

5.De leden verklaren unaniem dat de vereffening is afgesloten op heden, zijnde 23 december 2014. De vereniging heeft aldus opgehouden te bestaan.

6.De leden beslissen unaniem om kwijting te verlenen aan de bestuurders van de vereniging voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

7.De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende een periode van 5 jaar op het volgende adres bewaard worden: Deken Darraslaan 94 bus 1, 8700 Tielt.

8.De leden geven unaniem volmacht aan mevrouw Julie Vanermen, advocaat, gevestigd te Coupure 64 F, 9000 Gent, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten te vervullen die met de ontbinding, vereffening en afsluiting van de vereffening van de vereniging gepaard gaan.

Door het plaatsen van hun handtekening verklaren de leden zich akkoord met bovenvermelde besluiten.

De ondertekenaars zijn slechts gehouden door hun schriftelijke stem in de mate dat alle voerstellen unaniem worden goedgekeurd door alle leden.

Opgemaakt op 23 december 2014.

Julie Vanermen

Gevolmachtigde

0806.219.161

Coordonnées
BELGIAN DYNAMICS COMMUNITY, AFGEKORT : BDC

Adresse
DEKEN DARRASLAAN 94, BUS 1 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande