BELGISCHE KINDERKLEDINGGROOTHANDEL, AFGEKORT : B.K.G.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGISCHE KINDERKLEDINGGROOTHANDEL, AFGEKORT : B.K.G.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.668.639

Publication

04/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

v, beh aa Bel Staa

01111

*1914 131

24 JUL 2014

Griffie

Gent Afdeling Oo te

Ondernemingsnr: 0891668639 Benaming

(voluit) : AFRICAN GARDEN ~I (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Tarwestraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging naam - Verplaatsing zetel - Uitbreiding doel -

Kapitaalvermindering - Bestuur - Aanpassing, herziening en coördinatie statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Henri Baeke, te Oostende op 1 juli 2014, geregistreerd te Oostende 1 op 14 juli 2014 twaalf bladen geen verzendingen Register 5 boek 768 blad 36 vak 19 Ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De Adviseur (get) H. Gryson, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "African Garden", met zetel te 8400 Oostende, Tarwestraat 52, de volgende beslissingen heeft genomen:

1. de vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "BELGISCHE KINDERKLEDINGGROOTHANDEL" afgekort "B.K.G.".

2. de vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar het adres: 8500 Kortrijk, Meensesteenweg 89,

3. de vergadering beslist het doel van de vennoot-'schap uit te breiden door vervanging van de bestaande

tekst van het artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. ALGEMEEN

1, De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van meubelen.

2. De aan- en verkoop, import en export van juwelen, Kleinoden, goud- en zilverwerk, edelstenen, penningen, munten, kettingen, hangers en ringen, fantasiejuwelen, tapijten, antieke en handgeknoopte of machinale, dit alles in de meest ruime zin.

3. De aan- en verkoop van kristal, luchters, zilver- en koperwerk, geschenkartikelen, porselein, schilderijen, bronzen en marmeren beelden, tapisserie, kunstvoorwerpen, antiquiteiten, grondstoffen, edelstenen.

4. De exploitatie van kunstveilingen.

5. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en del verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen; het organiseren van allerlei evenementen en feestelijkheden, zoals daar zijn : concerten, seminaries, workshops en dergelijke meer, dit in de meest ruime zin van het woord.

6. De groot- en kleinhandel van allerlei consumptieartikelen.

7. Alle mogelijke advies en- of dienstenfuncties, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand, het;

geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven,

de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon,

Deze opsomming is enkel beschrijvend en niet limitatief.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen; of ondernemingen.

3, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

8. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doet verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

4. de vergadering beslist het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van vijfduizend zeshonderd euro (¬ 5.600,00), teneinde het te brengen van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) op vierendertigduizend vierhonderd euro (¬ 34.400,00) en zonder vernietiging van aandelen,

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidige aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vijfduizend zeshonderd euro (¬ 5.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierendertig duizend vierhonderd euro (¬ 34.400,00).

5. de vergadering beslist achtereenvolgens wat volgt:

a. het ontslag van de heer LOUIS, Jan, wonende te 8480 Ichtegem, Aartrijkestraat 158, ais niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 1 juli 2014 te aanvaarden;

b. de uitgetreden zaakvoerder, binnen de perken van het artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, kwijting te verlenen omtrent de uitoefening van dat mandaat tot en met 1 juli 2014 er aan toevoegend dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar meteen kwijting voor de uitoefening van dat mandaat zal inhouden;

c. het ontslag van de heer TISSIER Gérard Marcel Jacques, geboren te Paris, derde arrondissement, (Frankrijk) op 11 april 1950, wonende te 8400 Oostende, Derbylaan 5, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 1 juli 2014 te aanvaarden;

d, de uitgetreden zaakvoerder, binnen de perken van het artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, kwijting te verlenen omtrent de uitoefening van dat mandaat tot en met 1 juli 2014 er aan toevoegend dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar meteen kwijting voor de uitoefening van dat mandaat zal inhouden;

e. tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van heden voor onbepaalde duur, te benoemen: de heer KREIJKAMP, Bertus, geboren te Nijmegen (Nederland) op 21 februari 1973, van Nederlandse nationaliteit,

Voor-

bettoudè4 pan het Eielgisch

Staatsblad

wonende te 8400 Qostende, Van lseghemlaan 98101, die verklaart mandaat te aanvaarden en de daartoe ;

door de wet voorgeschreven hoedanigheden te bezitten.

6. de vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de dwingende

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, ze te wijzigen en te coördineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie akte-statutenwijziging, Gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 19.09.2012 12568-0425-014
16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 04.09.2011 11540-0556-014
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 09.09.2010 10540-0079-014
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 31.08.2009 09696-0241-009
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 26.07.2016 16358-0033-014

Coordonnées
BELGISCHE KINDERKLEDINGGROOTHANDEL, AFGEKORT…

Adresse
MEENSESTEENWEG 89 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande