BELGOFARM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGOFARM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.008.619

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 17.03.2014 14065-0139-014
05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 23.03.2013 13080-0466-013
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 02.04.2012 12076-0122-013
19/01/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle " ging ter griffie van de akte

MONIrEU

IÇ GE

r~F r~r~F-L~

ZO~~ BR RB t~ggE

~'i ~~rtiri-l~t~et

~r 11P,~V nOÛQY, , 

.GE (Afdeling r

e od Word 11. E

.1)1

E'LG1S '

@S~[~~T'ti,ï~~ e DEC.~nriffier.

Griff~

Voo behou aan I Belgi: Staats

hi

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0829.008.619 BELGOFARM

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8755 Ruiselede, Pannemeersstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overneming

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 29 december 2011, neergelegd vôôr registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGOFARM", gevestigd te 8755 Ruiselede,. Pannemeersstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondememingsnummer; 0829.008.619 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GING PUYPE", gevestigd te 8740; Pittem, Grootveldstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondernemingsnummer, 0476.344.135.

Met eenparigheid van stemmen hebben de algemene vergaderingen ondermeer het volgende beslist:

1. Onderzoek van de volgende stukken en verslagen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift, konden verkrijgen:

-het fusievoorstel opgemaakt door de zaakvoerder van respectievelijk de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "BELGOFARM" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "GINO PUYPE" op 31 oktober 2011 waarvan, voor wat betreft elke vennootschap, een afschrift op 14 november. 2011 werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge;

- het verslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "BELGOFARM" de dato 31 oktober 2011 en het verslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GINO PUYPE" de dato 31 oktober 2011, opgesteld overeenkomstig artikel 694 van_ het Wetboek van Vennootschappen, en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RONNY' VANOOTEGI-IEM", vertegenwoordigd door de heer Ronny Vanooteghem, kantoor houdend te 8500 Kortrijk,: Pater Damiaanstraat 44, opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen,: waarvan de besluiten als volgt luiden:

"Op basis van de vaststellingen beschreven in dit verslag, verricht conform de normen van het Instituut der' Bedrijfsrevisoren en na kennisname van de fusievoorstellen die ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Brugge op 14 november 2011 werden neergelegd, verklaren wij in het kader van de voorgenomen fusie door; overneming dat :

1) De ruilverhouding is vastgesteld op basis van de ondememingswaarde van de aandelen van de vennootschappen, bepaald volgens de gecorrigeerde boekhoudkundige waarde van het eigen vermogen en de

rendementswaarden op basis van de gemiddelde cashflow en gemiddelde nettowinst, steunend op de

balansen van de ondernemingen over de boekjaren 2008/09, 2009/10 en 2010/11.

2) Deze methode volledig past binnen het kader van de fusie door overneming van de BVBA GINO PUYPE' door de BVBA BELGOFARM.

3) Deze waardering er toe leidt dat de 370 aandelen van de BVBA GINO PUYPE op het moment van de: fusie zullen worden ingeruild tegen 100 nieuw uit te geven volledig volstorte aandelen met dezelfde rechten en; plichten als de bestaande aandelen van de BVBA BELGOFARM, mits een opleg in geld van 0,0725 euro per aandeel.

4) Bij de bepaling van de ondememingswaarde wordt het volledig gewicht toegekend aan de waardering op; basis van de gecorrigeerde boekhoudkundige waarde van het eigen vermogen daar de waarderingen op basis; van rendementswaarde een vertekend beeld geven van de reële waarde van beide vennootschappen.

5) De ruilverhouding, onder voorbehoud van de juistheid van de voorraden opgenomen in de jaarrekening: van de NV BELGOFARM (167.675,20 EUR), op redelijke wijze is vastgesteld op basis van passende; waarderingsmethoden beschreven in de respectieve fusieverslagen en die in onderhavig verslag werden: samengevat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge , r . Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden. Er werden waarderingsmethoden weerhouden die uitsluitend zinvol zijn in deze operatie (een reorganisatie van ondernemingen met gemeenschappelijke aandeelhouders) en dan ook niet aangewend kunnen worden als referentiepunt voor andere transacties."

2. Goedkeuring van het fusiebesluit, waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGOFARM" bij wijze van een fusie, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GINO PUYPE" overneemt volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel waarvan sprake in het eerste agendapunt hierboven.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a. Boekhoudkundige datum:

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 oktober 2011.

b. Datum voor de deelname in de winst:

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 oktober 2011.

c. Bijzondere rechten:

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen gecreëerd worden. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

d. Bijzondere voordelen:

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap,

noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

e. Ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking:

De ruilverhouding wordt als volgt vastgesteld:

Honderd (100) volgestorte aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGOFARM" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GINO PUYPE". Deze honderd aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

Zij zullen worden verdeeld door het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap onder haar aandeelhouders à rato van tien (10) aandelen van de overnemende vennootschap voor zevenendertig (37) aandelen van de overgenomen vennootschap, zonder afgifte van fracties.

Daarenboven zal het bedrag van de opleg, zijnde zeven komma vijfentwintig eurocent per aandeel (¬ 0,07251aandeel) worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De nieuw uitgegeven aandelen van de ovememende vennootschap zullen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden uitgereikt, als volgt:

binnen de twee weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, tekent de zaakvoerder van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan in het aandelenregister van de ovememende vennootschap:

- de identiteit van de aandeelhouders in de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

Ter gelegenheid van de ondertekening wordt aan de betrokken aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, tegen kwijting, een som overhandigd ten bedrage van zeven komma vijfentwintig eurocent (¬ 0,0725) per aandeel, uit hoofde van de naar aanleiding van de fusieverrichting door de overnemende vennootschap aan hem verschuldigde oplegsom. De zaakvoerder vernietigt in opdracht van de overnemende vennootschap het aandelenregister van de overgenomen vennootschap door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit. "omgeruild tegen ... (aantal) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGOFARM", met toevoeging van de datum van het fusiebesluit."

3. Boekhoudkundige verwerking van de fusie.

4. Kapitaalverhoging, naar aanleiding van de fusie, met negentien duizend euro (19.000,00 EUR) om het te brengen van veertig duizend euro (40.000,00 EUR) tot negenenvijftig duizend euro (59.000,00 EUR) door voormelde overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GINO PUYPE", mits uitgifte van honderd (100) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf 1 oktober 2011.

5.Wijziging van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGOFARM" aan voormelde beslissingen, als volgt:

"Hei kapitaal bedraagt NEGENENVIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 59.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd veertig (140) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

6. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

7. Vaststelling van de beëindiging van het zaakvoerdersmandaat in de overgenomen vennootschap en kwijting aan de statutaire zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

8. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGOFARM" naar 8740 Pittem, Grootveldstraat 8, met ingang vanaf heden.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notarisle,Zkyevezele.

o taris

,'L

rn

r 11

" ::- rn

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte fusie, verslag van de zaakvoerder, verslag van de revisor en gecoördineerde tekst der statuten

" "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2011
ÿþ Mod 2_,

Lie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III '11176956" I~

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

4 2411

Gri~è

~rif;fe.

Ondernemingsnr: 0829.008.619

Benaming

(voluit) : BELGOFARM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8755 Ruiselede, Pannemeersstraat 6

Onderwerp akte : mededeling neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel inzake fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGOFARM" (0829.008.619) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GING PUYPE" (0476.344.135).

" Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELGOFARM

Adresse
PANNEMEERSSTRAAT 6 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande