BELREUNIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELREUNIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.719.567

Publication

07/01/2013
ÿþ Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR QE LCE

NEERGELEGD

2- 2012 10" 12, 2012

.TAATS'aE.AD

GOMtTSANK KOOPHANDFL

KnRTRI.IK

11111

*13004006*

MONfTE

2 8 -1 ELGISCH

be a B1 stk.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

O502, Belreunien

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Hyacintstraat 6

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 13 december 2012 (neergelegd v(Dôr registratie), blijkt de volgende oprichting:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

_ De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Belreunien".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Hyacintstraat 6.

3. De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

De heer VAN HEUVERSWYN Johny Arthur Charles, wonende te 8930 Menen, Hyacintstraat 6.

Mevrouw DUMORTIER Charlotte Jeannine, wonende te 8930 Menen, Hyacintstraat 6.

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.529.000,00 ¬ vertegenwoordigd door 1.529 aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven als volgt:

- de heer Johny Van Heuverswyn heeft ingetekend op 773 aandelen voor 773.000,00 ¬ , welk bedrag vogestort is ten belope van 773.000,00 ¬ door een inbreng in natura.

- mevrouw Charlotte Dumortier heeft ingetekend op 756 aandelen voor 756.000,00 ¬ , welk bedrag volgestort is ten belope van 756.000,00 ¬ door een inbreng in natura.

Het verslag van de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en aangeduid werd door de oprichters, betreffende de inbreng in natura besluit met de volgende woorden:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting niet inbreng in natura van de BVBA BELREUNIEN door de inbreng van een pakket aandelen, bestaande uit een aantal aandelen van de BVBA RUEL RECYCLING, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen,

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de weerhouden methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen niet het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten van bodemsanering naar aanleiding van bodemvervuiling op het aanwezige perceel grond bij de BVBA RUEL RECYCLING aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.529 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap en wordt toegekend aan voormelde in-brengers a rato van hun inbreng.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 5 december 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN

De heer Johny Van Heuverswyn tekent in voor 773 aandelen, en dit via inbreng in natura van de volle eigendom van de volgende goederen: 93 aandelen op naam van de 186 aandelen op naam van de BVBA "Ruer Recycling", met zeter in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, Hyacintstraat 6, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0827.615.876.

Mevrouw Charlotte Dumortier tekent in voor 756 aandelen, en dit via inbreng in natura van de volle eigendom van de volgende goederen: 91 aandelen op naam van de 186 aandelen op naam van de BVBA "Ruel Recycling", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, Hyacintstraat 6, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0827.615.876.

De BVBA "Ruel Recylcing" is opgericht bij akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 25 juni 2010, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2010, onder nummer 10106498. De statuten zijn sindsdien niet gewijzigd.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE INBRENG

1. De inbrengers bevestigen dat zij de enige eigenaar zijn van de ingebrachte aandelen, dat zij er geen zakelijke rechten op hebben verleend ten voordele van derden, noch overeenkomsten met derden heeft gesloten die hun beschikkingsbevoegdheid beperken of uitsluiten, noch onderworpen zijn aan enige wettelijke of statutaire bepaling die op deze beschikkingsbevoegd-heid invloed kunnen hebben. Zij kunnen dus vrij over deze goederen beschikken, zodat het zuiver en onbezwaard eigendomsrecht van de geschonken zaken op de vennootschap over-gaat, overeenkomstig artikel 938 van het Burgerlijk Wetboek.

Elke inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen volledig volgestort zijn.

De inbrengers geven elkaar wederzijds de toestemming om de aandelen over te dragen naar aanleiding van huidige inbreng in natura.

2. De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte aandelen verwerven evenals het daarmee verbonden genot vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven. De vennootschap zal de eigendomsverkrijging melden aan de BVBA "Ruel Recylcing", zodat de overdracht kan worden overgeboekt in het aandelenregister.

3. De vennootschap zal vanaf de dag waarop zij eigenaar zal zijn alle belastingen (en kosten) die de ingebrachte aandelen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze aandelen, ten laste nemen.

4. De inbrengers waarborgen dat alle wettelijke verplichtingen werden nageleefd tot op heden inzake de oprichting van de BVBA "Ruel Recylcing", eventuele statutenwijzigingen en in het bijzonder het notulenboek met de processen-verbaal van de algemene vergadering alsook in voorkomend geval, het aandelenregister.

5. De inbrengers bevestigen dat de BVBA "Ruel Recylcing" als werkgever tijdig aile door de sociale wetgeving vereiste verklaringen, aangiften en documenten ingediend heeft. Alle verplichtingen die voortvloeien uit de tewerkstelling van het personeel, zowel jegens het personeel als jegens de overheid met inbegrip van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en de Administratie der Directe Belastingen, werden door de BVBA "Ruel Recylcing" als werkgever vervuld en zijn als dusdanig geboekt.

6. De inbrengers bevestigen dat de BVBA "Ruel Recylcing" volledig getrouw de wetgeving inzake de belastingen eerbiedigt. De inbrengers bevestigen dat alle aangiften vereist door deze wetgeving tijdig ingediend werden en de belastingen verschuldigd tot de datum van heden tijdig betaald werden voor zover opeisbaar vóór de datum van die overeenkomst, of dat adequate provisies ervoor aangelegd werden.

7. De inbrengers verklaren dat de BVBA "Ruel Recylcing" in België of in het buitenland geen partij is tot enige burgerlijke, strafrechtelijke, administratieve of andere procedures, waaronder arbitrages, die een belangrijk negatief impact kunnen hebben op de activa of op de activiteiten van de vennootschap, en dat dergelijke procedures ook niet worden verwacht.

8. De inbrengers verbinden zich er toe alle registers, boekhoudingsstukken, notariële akten, huurcontracten en documenten van de BVBA "Ruel Recylcing" te overhandigen aan de ven-nootschap uiterlijk tien dagen na datum van huidige akte.

9. De inbrengers waarborgen dat de financiële situatie niet gekenmerkt is door een negatieve evolutie en dat alleen normale exploitatielasten ten raste van de BVBA "Ruel Recylcing" zijn gevallen.

De recentste balans van de BVBA "Ruer Recylcing" geeft een getrouw en volledig beeld van de activa en passiva van de BVBA "Ruel Recylcing" op de datum waarop deze balans werd opgesteld.

De BVBA "Ruel Recylcing" heeft geen schulden van welke aard ook, al dan niet zeker en opeisbaar, voorwaardelijk en onvoorwaardelijk, andere dan deze opgenomen in de balans, en de schulden die sedert het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

opmaken van voormelde balans ontstaan zijn in het kader van de normale bedrijfsactiviteiten van de vennootschap.

10. De inbrengers verklaren dat alle goederen alsook de risico's eigen aan de activiteiten van de BVBA "Ruel Recylcing" behoorlijk verzekerd zijn onder de gebruikelijke voorwaarden.

11. De inbrengers verklaren dat de BVBA 'Rue] Recylcing" geen samenwerkingsovereenkomsten met andere ondernemingen in de ruime zin heeft gesloten en bijgevolg geheel onafhankelijk staat. Zij verklaren dat de BVBA "Ruel Recylcing" niet gebonden is aan enig niet-concurrentiebeding en geen exclusieve alleenverkoopovereenkomsten of agentuurovereen-komsten met derden heeft gesloten.

12. De vennootschap verbindt zich ertoe om de aandelen noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks, noch geheel, noch gedeeltelijk over te dragen aan een rechtspersoon met voornaamste inrichting of zetel van bestuur of beheer niet is gevestigd in een lidstaat van de Europese Eco-nomische Ruimte, en tevens om deze verbintenis op te leggen aan aile personen aan wie het geheel van de aandelen zou worden overgedragen binnen 1 jaar na de datum van huidige overdracht.

De vennootschap vrijwaart de inbrengers tegen alle kosten en belastingen voortvloeiende uit de toepassing van artikel 90, 9e en 94 WIB als gevolg van de niet-eerbiediging door de vennootschap van de hierboven gestelde verbintenis.

13. Ingevolge bovenvernoemde inbreng, valt de vennootschap niet onder artikelen 627, 631 en 632 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Het begin en het einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2014.

7. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het gebeurlijk saldo zal gelijk over al de aandelen verdeeld worden.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, het-zij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

iedere zaakvoerder kan alle handelingen van extern of intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerders kunnen voor de gedeeltelijke uitoefening van hun bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten alle zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven.

Wordt benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor een onbepaalde duur: de heer VAN HEUVERSWYN Johny, wonende te 8930 Menen, Hyacinststraat 6.

Dit mandaat is onbezoldigd.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhu-ren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies niet betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

6. Het voorzien in de tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten, de verzorging van tijdelijke arbeid in de zin van de wet van 28 juni 1976, namelijk de activiteit die op grond van een arbeidsovereenkomst wordt uitgeoefend en ten doel heeft in de vervanging van een vaste weeknemer te voorzien oi te beantwoorden aan een buitengewone vermeerdering van werk dan wel te zorgen voor de uitvoering van een uitzonderlijk werk.

Volgens de bewoording van de wet wordt een onderneming als uitzendbureau bedoeld, een onderneming waarvan de activiteit erin bestaat uitzendkrachten, die zij in dienst heeft genomen ter beschikking te stellen met het oog op de uitvoering van een bij of krachtens deze wet toegelaten tijdelijke arbeid te verrichten bij een gebruiker.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeelte-lijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderwar-pen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering zal gehouwen worden op de eerste vrijdag van de maand februari om 14u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al of niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht vedr de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

"

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst,

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van huidige oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 december 2012 en de ondertekening van huidige oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.

13. Volmacht formaliteiten:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de CVBA 'Zakenkantoor Deprez, Verschaeve & C°" (ondernemingsnummer 0435913545) en de heer Eddy Verschaeve, wonende te 8930 Menen, Gustaaf Delafontainestraat 14, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Opgemaakt te Menen op 13 december 2012. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

- revisoraal verslag en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Bijlagen bij liet Belgisch Stá t'sbIâd = 07/0I/2OI3 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 05.02.2016, NGL 22.02.2016 16048-0493-010

Coordonnées
BELREUNIEN

Adresse
HYACINTSTRAAT 6 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande