BENCARO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENCARO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.314.161

Publication

02/10/2014
ÿþmod 11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

25 -

BELGISCHS7AATSBLAp SEP

2014

MONIT:ztJ

09-

P BELGJEERGELEGD Griffie Rechtbank Koophandel

2014

Gent Afdeliergifigge

t-

*191 77

De-griffier

Ondernemingsnr : 0819. 314.161

Benaming (voluit) : BENCARO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Thems 37

8490 Jabbeke

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, te Jabbeke, lid. van de maatschap « Van Hoestenberghe, Dewagtere & Dewagtere », op 12.09.2014, dat de buitengewone, algemene vergadering volgende besluiten letterlijk heeft genomen :

« EERSTE BESLUIT  ONTBINDINF

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van deí

vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van haar werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen:

-Verslag van bestuursorgaan;

-Verslag van de bedrijfsrevisor Parmentier Guy, 2900 Schoten, Valkenlaan 31;

-Staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 31 juli',

2014.

b) Bevestiging externe wettigheid

de optredende notaris bevestig, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de: rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van: Vennootschappen is gehouden.

c) Besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te

ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de extern accountant luiden als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in,

uitvoering van art. 181 W.Venn, ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid " BENCARO " kan ik verklaren dat

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de'i toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de;, solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of,; voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op', datum van 31 juli 2014.

.De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 juli 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 138.239,58 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de, controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,' hebben wij vastgesteld dat alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige geiden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.5

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 14.671,07 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Schoten, 8 september 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

TWEEDE BESLUIT

De zaakvoerder verklaart dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en heden, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen. De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat er geen passiva meer zijn.

DERDE BESLUIT - VEREFFENING

De vergadering stelt met eenparigheid van de stemmen vast overeenkomstig artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen geen vereffenaar te benoemen en over te gaan tot de onmiddellijke vereffening van de vennootschap.

De vergadering besluit om over te gaan tot toebedeling aan de enige twee vennoten van de nog resterende activa, welke zich nog in het patrimonium van de vennootschap bevinden.

VIERDE BESLUIT- Kwijting zaakvoerder

Ingevolge de ontbinding en vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat het kapitaal werd volgestort ten belope van het geheel.

De vergadering stelt vast dat gans het vaststaand passief van de vennootschap aangezuiverd is en dat er een provisie, indien nodig, werd aangelegd voor voldoening van eventueel nog te vestigen vennootschapsbelasting en BTW.

De vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de laatste zaakvoerder van de vennootschap, die zich met de bewaring ervan gelast,

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name : accountantskantoor Bekaert te Oudenaarde." VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de revisor

P, Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 ' Voor-

-( behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.01.2014, NGL 13.02.2014 14035-0534-009
15/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.01.2013, NGL 12.02.2013 13032-0535-009
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.01.2012, NGL 14.02.2012 12034-0221-009

Coordonnées
BENCARO

Adresse
GROTE THEMS 37 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande