BENICAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENICAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.719.401

Publication

13/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0440719401

Benaming

(vokliu : BEN1CAL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8900 leper, 01-londtstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN SLUITING IN EEN AKTE

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Meester Tom DEGRYSE, geassocieerd notaris met standplaats te leper, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Johanna DE WITTE, geassocieerd notaris met standplaats te leper, wettelijk belet, op negenentwintig september tweeduizend en veertien, momenteel ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te laper, blijkt dat volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen:

EERSTE BESLUIT VERSLAGEN

a) voorafgaande verklaring:

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoot werden gesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen:

-verslag van de zaakvoerders;

-verslag van de extern-accountant, met name de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D'Hondt-Blondeau & Partners", met zetel te 8630 Veurne, Koksijdestraat 25 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0895523301 vertegenwoordigd door de Heer Frederic Florizoone, vaste vertegenwoordiger voor de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUTINO", extern-accountant, aangesteld door het bestuursorgaan;

-staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) bevestiging externe wettigheid:

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

De zaakvoerders, waarvan één alhier aanwezig is en in gezegde hoedanigheid verklaart aan de notaris dat er geen bijzondere overeenkomsten bestaan waaraan de vennootschap zich dient te houden bij haar ontbinding.

c) Besluit:

De besluiten van het verslag van de aangestelde externe-accountant, met name burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D'Hondt-Blondeau & Partners", met zetel te 8630 Veurne, Koksijdestraat 25 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0895523301 vertegenwoordigd door de Heer Frederic Florizoone, vaste vertegenwoordiger voor de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUTINO", aangesteld door het bestuursorgaan, luidende als volgt:

"11. Besluit

De steak van activa en passiva van de BVBA BENICAL, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8900 IEPER, D'Hondtstraat 21 dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerders van de vennootschap, afgesloten per 13/09/2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op 13/09/2014 van 171.560,65 euro en een gecorrigeerd resultaat van het boekjaar van 39.538,25 euro. Het netto actief bedraagt 171.027,17 euro.

Blijkens de staat van activa en passiva, opgemaakt overeenkomstig artikel 181,par. 1, W. Venn., zijn er. geen schulden ten aanzien van derden.

Wij nemen kennis van het feit dat de ontbinding en de sluiting van de vereffening in 1 akte zullen gebeuren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111R111111j111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij maken melding van de verklaring van de Heer TALPE Filip en de Heer TALPE Alexander dat zij zich

hoofdelijk borg stellen voor aile schulden van de vennootschap na datum van de akte van vereffening.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist

weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes zullen gerealiseerd worden door

diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Veurne, 24 september 2014,

(getekend)

Extern accountant I.A.B.

FLORIZOONE Frederic, vertegenwoordiger van BV o.v.v.e BVBA Lutin°

Zaakvoerder

BV o.v.v.e. BVBA d'Flondt-Blondeau & Partners,"

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING IN EEN AKTE

Na lezing van voormelde verslagen, besluit van de vergadering om de vennootschap te ontbinden en haar in

vereffening te stellen, met ingang van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk om te verzaken aan de termijnen en formaliteiten voorzien

door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke

afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van

Vennootschappen.

De vergadering verklaart dat het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een ontbinding en vereffening

in één akte slechts mogelijk is indien cumulatief voldaan is aan volgende voorwaarden:

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd;

-aile aandeelhouders of vennoten moeten aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering

en beslissen met éénparigheid van stemmen;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf;

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten

-de vergadering besluit om geen vereffenaar aan te dulden;

-de vergadering besluit - na kennisname van het controleverslag en de erin opgenomen conclusie uitgaande van de aangestelde externe-accountant, met name burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D'Hondt-Blondeau & Partners", met zetel te 8630 Veurne, Koksijdestraat 25 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0895523301 vertegenwoordigd door de Heer Frederic Florizoone, vaste vertegenwoordiger voor de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vomi van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUTINO" - dat alle schulden ten aanzien van derden integraal zijn terugbetaald danwel dat de nodige gelden om deze schulden te voldoen werden geconsigneerd;

-de vergadering stelt vast dat aile vennoten thans aanwezig zijn op onderhavige vergadering en uitdrukkelijk verklaren te wensen dat de vennootschap ontbonden en vereffend wordt in één akte;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de beide vennoten dit in verhouding tot hun huidig aandelenbezit in de vennootschap, zoals blijkt uit het derde besluit hierna;

De vergadering besluit vervolgens verder te gaan met sluiting van de vereffening. De alhier aanwezige zaakvoerder van de vennootschap, neemt hiervan kennis.

DERDE BESLUIT GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO-VERDELINGSSALDO EN OVERNAME VAN DE RESTERENDE ACTIVA BESTANDDELEN

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van actief en passief de dato dertien september tweeduizend en veertien (13/09/2014), na afhouding van de liquidatiebelasting en de voorziene liquidatiekosten, het resterend actief van de vennootschap uit te keren aan de beide vennoten, dit in verhouding tot hun huidig aandelenbezit in de vennootschap.

De beide aandeelhouders verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT VASTSTELLING BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDERS

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de belde zaakvoerders beëindigd is ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de sluiting van haar vereffening.

De vergadering besluit om de beide zaakvoerders algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat en dit zonder enig voorbehoud.

VIJFDE BESLUIT SLUITING VEREFFENING

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en de documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 208.

De vergadering besluit dat alle tegoeden dewelke in te toekomst uit hoofde van, en/of in de nasleep van huidige vereffening eventueel nog zouden toekomen aan de beide vennoten uit hoofde van handelingen destijds gesteld door de bij onderhavig proces-verbaal ontbonden vennootschap, zullen dienen te worden gestort vanaf en/of op het rekeningnummer BE22 2850 4228 4147,

De vergadering stelt vast dat aile op heden beschikbare gelden en waarden van de vennootschap thans verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas,

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle punten van de agenda afgehandeld zijnde, wordt deze vergadering gesloten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Tom DEGRYSE

GELIJKTIJDIG NEERGELEGDu

- een expeditie, afgeleverd vex5r registratie, van het proces-verbaal dd. 29 september 2014;

- verslag van de zaakvoerder;

- een staat van actief en passief (vervat in het verslag van de bedrijfsrevisor);

- het verslag van de bedesrevisor;

,. a b.y.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.10.2013 13620-0298-013
11/07/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Ondernemingsnr : 0440.719.401

Benaming

(voluit) : Benical

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : D'Hondtstraat 21, 8900 leper

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 1/6/2012

Met algemeenheid van stemmen wordt Talpe Alexander benoemd tot zaakvoerder.

Zijn mandaat ging in op 1 januari 2012 en is bezoldigd.

Getekend,

Talpe Filip,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso._ Naam en handtekening.

r,l ,

;'~l;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2011 : IE032885
28/06/2010 : IE032885
25/06/2009 : IE032885
25/07/2008 : IE032885
21/04/2008 : IE032885
13/06/2007 : IE032885
06/09/2006 : IE032885
06/06/2005 : IE032885
22/12/2004 : IE032885
13/08/2003 : IE032885
20/09/2002 : IE032885
24/07/2001 : IE032885
01/10/1999 : IE032885
08/06/1990 : IE32885

Coordonnées
BENICAL

Adresse
D'HONDTSTRAAT 21 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande