BENOIT KORNEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENOIT KORNEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.330.643

Publication

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 08.08.2013 13409-0163-010
16/02/2015
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT:UR BELGE

0 6 -02- 2015

BELGiSCI1 STAATSBLA

Ondernemingsar : 0835330643 ,

Benaming

(voluit) : BENOIT KORNEEL

(verkort) :

NEERGELEGD

1 6 Mil. 2015

Rechtbank ven KOOletiANDEL

O fed. KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 7, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2014 blijkt dat volgende beslissing genomen wordt:

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt overgeplaatst van Stationsstraat 7, 8560 Wevelgem naar Witte Molenstraat 260, 8560 Moorsele vanaf 1 november 2014.

Benoit Korneel,

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/04/2011
ÿþ Mae 2.0

In de bijlagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

G 8. LU. 2011

REOh i L,z;.KGri#fi&ANDEL

KORTRIJK

1l1 lill 11111111111110 ll1 11111111111111 ll

" 11060566*

V beh aa Be! Sta

Ondernemingsnr : '3Ç 33o 6Ç3

Benaming

(voluit) : BENOIT KORNEEL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 7 - 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor het ambt van Meester Johanna De Witte, notaris met standplaats te Ieper op 5 april 2011, momenteel ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te leper, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "BENOIT KORNEEL", met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste deel (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1.rechtsvorm en naam: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "BENOIT KORNEEL".

2. zetel: De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8560 Wevelgem, Stationsstraat 7.

3.duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

4. identiteit van de oprichters:

a/ De Heer BENOIT Hendrik Pierre, nationaal nummer 55.05.10-237.71, geboren te Kortrijk op 10 mei 1955, Belg, wonende te 8560 Wevelgem, Jules Deconinckstraat 11

gehuwd met Mevrouw BUYSSENS Anne-Marie te Kortrijk op 25 februari 1977 onder het gemeenschapsstelsel ingevolge hun huwelijks-contract verleden voor Meester Carlos VLEGELS, destijds notaris te Ingelmunster, op 15 februari 1977, hetwelk stelsel werd aangevuld met een keuzebeding ingevolge akte wijziging huwelijkscontract verleden voor Meester Yves TYTGAT, notaris te Gent, op 26 januari 2006, sedertdien niet meer gewijzigd, aldus verklaard.

b/ De Heer BENOIT Komeel Marcel, nationaal nummer 82.09.30-289.14, geboren te Kortrijk op 30 september 1982, Belg, ongehuwd, wonende te 8560 Wevelgem, Stationsstraat 7.

5.-6. : kapitaal  samenstelling  volstorting - bankattest

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder met één/honderdste deel (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers bij de oprichting zijn de Heren BENOIT 1/ Hendrik en 2/ Komeel, beide voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De inschrijvers verklaren en erkennen dat op alle honderd (100) kapitaalsaandelen door hen in geld wordt ingeschreven, in persoonlijke naam, als volgt:

- de Heer BENOIT Hendrik, voormeld, ten belope van tien (10) aandelen

- de Heer BENOIT Komeel, voormeld, ten belope van negentig (90) aandelen

totaal: honderd (100) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, thans als gedeeltelijk volstort dient te worden beschouwd en wel als volgt:

- door de Heer BENOIT Hendrik, voornoemd, voor een bedrag van zeshonderd twintig euro (E 620,00), en

- door de Heer BENOIT Komeel, voornoemd, voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (E 5.580,00).

Het kapitaal van de vennootschap is derhalve thans gedeeltelijk volstort. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld werd ingeschreven, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op tijdstippen die hem passend voorkomen.

Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek Vennootschappen, gedeponeerd op de bijzondere rekening met nummer 731-0169898-26 geopend bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde fmanciele instelling op 23 maart 2011 afgeleverd bankattest, dat aan de instrumenterende notaris werd afgeleverd.

7.begin en einde boekjaar: Het boekjaar begint op één (1) januari van elk jaar en eindigt op éénendertig (31) december van datzelfde jaar.

8.aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo :

-)Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van bet opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

-)Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zullen de vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort, totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9.Bestuur:

-)De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd.

-) Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, met uitzondering van hetgeen hierna bepaald in het kader der externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

-)Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden in en buiten rechte. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

1 0.Controle:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien door het Wetboek van

Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

11. Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout;

- montage van serres, veranda's enzovoort, in hout of kunststof;

- installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout en kunststof;

- installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort in hout of kunststof;

- installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds enzovoort in hout of kunststof;

- montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting-en, enzovoort;

- schrijnwerk;

- aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- vervaardiging van houten doodskisten;

- vervaardiging van tuin- en terrasmeubelen;

- vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen, keukenmeubelen, kantoor- en winkelmeubelen;

- vervaardiging van houten beeldjes en andere siervoorwerpen, inlegwerk;

- vervaardiging van andere artikelen van hout;

- vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk;

- zagen en schaven van hout;

- plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

- toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort);

- gespecialiseerde kleinhandel in geschenken met betrekking tot de woninginrichting;

- kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk;

- kleinhandel in meubels;

- bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen;

- groothandel in hout;

- handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

- aan- en verkoop, bouwen en verbouwen van (eigen) onroerende goederen;

- overige zakelijke dienstverlening;

- leiden van belangrijke herstellingswerkzaam-heden aan gebouwen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- het uitoefenen van functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen; de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt; Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bovenvermelde opsomming is geenszins limitatief.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die, op welke wijze dan ook, bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

12.Jaarvergadering:

-De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien (17) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhou dersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

- De oproepingen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

-Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

-Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

-Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

-Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

-Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegeteld.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt het artikel dienaangaande van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

KAPITAALVERHOGING VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

ZAAKVOERDER BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

CONTROLE.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

TITEL III. SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen overneemt en bekrachtigt.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan in haar naam en bekrachtigt deze. BENOEMING VAN MET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de Heer Komeel BENOIT, voormeld, die verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap er niet toe verplicht is. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johanna DE WITTE

Gelijktijdig neergelegd:

- een expeditie van de oprichtingsakte dd. 5 april 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 15.09.2015 15587-0460-014

Coordonnées
BENOIT KORNEEL

Adresse
WITTE MOLENSTRAAT 260 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande