BERT ANNICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERT ANNICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.952.603

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 29.08.2014 14564-0349-014
25/02/2013
ÿþT

~,SDd Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

ttIl!In11

i

In

8 -02- z

BELGISCH STA.f>T 2' n

NEERGELEGD

-- a, 02. 213

EGI-tiBANPC I(Ô(}13HAND>=L

r , rre _ Ijciep(rui

Ondememingsnr Benaming o 5DL S. . g03

(voluit) : (verkort) : Bert Annick

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8511 Kortrijk (Aalbeke), Bergstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Stan Devos te Zwevegem op 4 februari 2013 ter registratie dat:

de heer Bert Annick Albert, geboren te Kortrijk op 22 oktober 1967, gehuwd met Moeykens Catherine Caroline Anne-Marie geboren te Kortrijk op 19 april 1965, wonende te 8540 Deerlijk, Rootiand 16, die verklaart: gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel, ongewijzigd.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met-beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Bert Annick", met maatschappelijke zetel te 8511' Kortrijk (Aalbeke), Bergstraat 10

waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop hij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (186¬ ) per aandeel, volgestort ten belope; van twee/derden, en bijgevolg voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ).

Dat de inschrijving volgestort is ten belope van twee/derden zodat de vennootschap bijgevolg en van nu af; aan een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ) ter beschikking heeft;

Dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vôôr de oprichting van de vennootschap: werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij Argenta: BE96 9730 8204 9405.

Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven. Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Bert Annick'.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Bergstraat 10.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig-landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

1)het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de Wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

2)Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

3)Beleggingen en beheer onroerend goed, aanschaf, afstand doen, ruil, verwerving of aankoop van; zakelijke rechten(zoals ondermeer eigendom, vruchtgebruik, erfpacht, opstal, medeëigendom, erfdienstbaarheid, recht van gebruik, recht van natrekking) op onroerend goed en bezwaren met zakelijke: rechten (zoals ondermeer hypotheek en pand) op onroerend goed

.in het kader van de bedrijvigheid of het doel van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

) e " om het al dan niet ter (vrije) beschikking te stellen aan de leden van het bestuursorgaan of de bedrijfsleider of (andere) derden onder meer onder vormen van alternatieve beloningsvorm, en/of bruikleen, pacht, verhuring, allerhande leasingsoperatie, vervreemding, waarvoor al dan niet een vergoeding, tegenprestatie of huurprijs kan gevraagd worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge " zowel intern binnenin de vennootschap(sorganen) als extern met of aan derden

" gebouwen oprichten of laten oprichten, bestaande gebouwen afbreken, geheel of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of blote eigendom afstaan

4)Beleggingen en beheer van roerend goed (zoals aanschaf, afstand doen, ruil, verwerving of aankoop van zakelijke rechten ondermeer eigendom, vruchtgebruik, recht van gebruik, recht van natrekking, bezwaren met zakelijke rechten (zoals ondermeer pand);

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak zoals ondermeer in het kader van een overname.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan dienstprestaties verlenen van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer ais in deelname met derden,

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting is het bedrag van het kapitaal volstort ten belope van twee/derden hetzij voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ).

Artikel 12. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering

beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 13.: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in reohte als eiser of als verweerder. Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 17. : Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen

Artikel 19. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op iedere derde zaterdag van mei om 14uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20, : Oproeping

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van

bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 21. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap

zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die éénivijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 22. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 25. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Kef uitoefenen van het stemrecht mag het vree erp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 26. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een

persoon, aangeduid door alle medeëigenaars,

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 29. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder

maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet,

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed ais volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Artikel 37, : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de

vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien

niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over

te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door

opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij

door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte

werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering: Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde zaterdag van de maand mei 2014 om 14uur.

2) Kosten: De comparanten verklaren dat het totale bedrag van de aktekosten, die voor rekening van de vennootschap komen wegens deze oprichtingsakte, duizend honderdennegen komma achttien euro (1.109,18 ¬ )) zullen bedragen.

3) Benoeming zaakvoerder: En onmiddellijk heeft de enige vennoot-comparant, optredend als buitengewone algemene vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Bert Annick Albert, voornoemd, comparant, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat als zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering,

4) Commissaris: Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vernield in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

5) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountancy Van As, met zetel te 8500 Kortrijk, Morinnestraat 1 of haar afgevaardigde om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondememingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft aile latere wijzigingen.

6) Overname verbintenissen: Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende

~ . .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo9r-behouden a aan het Belgisch Staatsblad

verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2013 worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

7) De comparant bevestigt dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die uit deze akte voortvloeien en hem op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt; hij verklaart deze akte met alle eraan verbonden rechten en verplichtingen voor evenwichtig te houden en uitdrukkelijk te aanvaarden.

De comparant erkent dat hem door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer er tegenstrijdige belangen aanwezig zijn.

De ondergetekende notaris bevestigt de identiteit, de identiteitsgegevens, het domicilie en de burgerlijke stand der partijen, die ermee akkoord gaan dat hun rijksregistemummer vermeld wordt, op het zicht van hun identiteitskaart en hun stukken die rechtsgeldig zijn volgens de wet.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bijlage

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Stan Devos, notaris te Zwevegem, met standplaats Sint-Denijs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2015
ÿþ Mad WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

11M1,11gI

Ondernemingsnr : 0504.952.603 Benaming

(voluit) :

(verkort) : BERT ANNICK

IYV

2 5 -0

3ELGfSCH

MONITL

JR BELGE



NEERGELEGD

3- 2015 1 a JUNI 2015

;TAATSBLAD R et~~iank vaan KOOPHANDEL

~rERt afd. KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bergstraat 10 - 8511 Aalbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi - inbreng

Hierbij worden volgende verslagen neergelegd:

- Het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 31 maart 2015 en het deskundig verslag dd. 31 maart 2015, over de quasi - inbreng van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA VRC bedrijfsrevisoren, Lichterveldestraat 39A, 8820 Torhout, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor.

Bert Annick

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BERT ANNICK

Adresse
BERGSTRAAT 10 8511 AALBEKE

Code postal : 8511
Localité : Aalbeke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande