BETA CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETA CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.487.844

Publication

04/02/2014
ÿþ Mad Werd 11,1

DMIE31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0865.487.844

Benaming

(voluit) : BETA CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 235 (2V) 0203.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitkering van een tussentijds dividend - kapitaalverhoging - wijziging en coordinatie van de statuten - volmacht(en):

Op heden, eenendertig december tweeduizend dertien.

Voor mij, Meester BENJAMIN VAN HAUWERMEIREN, Notaris te Lede (Oordegem),

WORDT GEHOUDEN;

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BETA CONSULT', waarvan de zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 235 (2V), hierna "de Vennootschap" genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP:

De Vennootschap werd oorspronkelijk opgericht blijkens akte verleden voor notaris Filip Van der Cruysse te Lokeren op 25 mei 2004, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 8 juni 2004 onder nummer 04084107.

De statuten werden voor de enige en tevens laatste maal tot op heden gewijzigd blijkens beslissing van de algemene vergadering de dato 28 januari 2012, waarbij de zetel werd verplaatst naar het huidige adres, welke beslissing door de zaakvoerder werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad de dato 2 september 2013 onder nummer 13134805. De heer Peter Meeuwssen, hierna genoemd, verklaart als volmachtdrager van de zaakvoerder, de heer Stefan Vermeulen, hierna genoemd, voormelde beslissing van de algemene vergadering tot zetelverplaatsing voor zoveel als nodig te bekrachtigen.

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0865.487.844.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU:

De vergadering wordt geopend om 10u45 onder het voorzitterschap van de heer MEEUWSSEN Peter, geboren op 4 april 1977, wonende te Dendermonde (Sint-Gillis-Dendermonde), Otterstraat 62/3,

Er wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING  AANWEZIGHEIDSLIJST:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde enige vennoten die verklaren alle 1,000 aandelen van de Vennootschap te bezitten, te weten:

1) De heer VERMEULEN Stefan Christiane Gaston, geboren te Sint-Niklaas op 1 maart 1973, wonende te 9160 Lokeren, Weehaagstraat 20, eigenaar van negenhonderd negenennegentig (999) aandelen van de Vennootschap;

2) Mevrouw OPSOMER Leen Simone Razphael, geboren te Lokeren op 29 november 1977, wonende te

9160 Lokeren, Weehaagstraat 20, eigenares van één (1) aandeel van de Vennootschap,

Vertegenwoordiging - Volmachten:

De voomoemde vennoten zijn vertegenwoordigd door de heer MEEUWSSEN Peter, geboren op 4 april

1977, wanende te Dendermande (Sint Gifas-Dendermande),, Offerstraat 6243, die handelt in haedanigheld van

bijzondere volmachtdrager krachtens onderhandse volmacht de dato 30 december 2013 dewelke in het dossier

van de notaris bewaard zal blijven.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER:

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris authentiek vast te stellen hetgeen volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1, Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

2. Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal met een bedrag

van negentig procent (90 %) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd

en tien euro (¬ 152.910,00) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

R





Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

honderd eenenzeventigduizend vierhonderd zestig euro (171.460,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel,

3.Verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

4.Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

&Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand,

6,Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

7.Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

IL Oproepingen:

1/ Met betrekking tot de vennoten;

De beide vennoten zijn alhier geldig vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd,

2/ Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden;

De zaakvoerder heeft schriftelijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verzakingsdocument werd door de voorzitter aan ondergetekende notaris vertoond die ze vervolgens opnieuw overhandigde met het oog op de bewaring van de originelen door de Vennootschap in haar archieven.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch een commissaris, noch houders van obligaties op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

Dezelfde personen hebben in voormeld document tevens verzaakt aan de toezending van de stukken die hen ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING:

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De vennoten, vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat de aandelen waarmee zij deelnemen aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van hun stemrecht zou beletten.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend;

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 30 december 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd negenenzestigduizend negenhonderd euro (169.900,00 EUR) ult de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd en tien euro (E 152.910,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de vennoten de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10 % roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in speciën (conform artikel 537 WIB):

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd en tien euro (¬ 152.910,00) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) te brengen op honderd eenenzeventigduizend vierhonderd zestig euro (171.460,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën (90 % van het tussentijdse dividend) ten bedrage van honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd en tien euro (¬ 152.91 0,00),

De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 3631 2924 0214 bij ING te Sint-Niklaas op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris voorgelegd attest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 31/12/2013.

Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard worden.

DERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging:

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Er warden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

rr 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals artikel

537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde ' kapitaalverhoging van honderd tweeënvijftigduizend negenhonderd en tien euro (¬ 152.910,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd eenenzeventigduizend vierhonderd zestig euro (171.460,00 EUR), vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

VIJFDE BESLISSING: Wijziging van de statuten:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die , voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenenzeventigduizend vierhonderd zestig euro (171,460,00 EUR). Het is verdeeld in duizend gelijke aandelen zonder nominale waarde."

ZESDE BESLISSING: Volmacht coördinatie:

De vergadering verleent het notariaat Van Hauwermeiren te Lede (Oordegem) voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen , op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan:

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

STEMMING:

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

NOTARIELE SLOTBEPALINGEN:

INFORMATIE - RAADGEVING:

De vennoten, desgevallend vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren dat de notaris hen volledig heeft

ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij

betrokken zijn en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

De vennoten verklaren voorts uitdrukkelijk dat de notaris hen heeft gewezen op de mogelijke fiscale

gevolgen van een eventuele kapitaalvermindering binnen een termijn van vier, respectievelijk acht jaar te

rekenen vanaf datum van de akte.

RECHT OP GESCHRIFTEN:

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (EUR 95,00).

VOORLEZING:

De vennoten, desgevallend vertegenwoordigd zoals voormeld, erkennen tijdig een ontwerp van deze

notulen ontvangen te hebben.

De notulen werden integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1 en 2

van de Organieke Wet Notariaat, en de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde

ontwerp van notulen.

De notulen werden door de notaris toegelicht,

IDENTITEIT:

De notaris bevestigt de identiteitsgegevens van de aanwezige vennoten en/of van de vertegenwoordiger(s)

van de niet-aanwezige vennoten op zicht van hun identiteitskaart.

SLUITING VAN DE VERGADERING:

De vergadering wordt geheven om 11 uur.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin Van Hauwermeiren, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte wijziging statuten;

-coördinatie van de statuten;

-beslissing algemene vergadering van 30 december 2013;

-onderhandse vormacht(en) tot vertegenwoordiging - verzaking aan oproepingsformaliteiten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanz¬ en van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþHad PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

2 1 AUG 2013

111

*13134805*

3

DEND~ri14cj7j

Ondernemingsnr : 0865.487.844

Benaming (voluit) : Beta Consuit

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weehaagstraat 20 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel Tekst:

~

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 januari 2012

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 28 januari 2012 te verplaatsen naar Albert I laan 235 (2V) 0203 te 8620 Nieuwpoort.

Vermeulen Stefan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 13.08.2013 13428-0474-012
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 31.08.2012 12550-0481-012
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.01.2012, NGL 22.02.2012 12046-0253-012
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 05.08.2010 10386-0012-010
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.10.2009, NGL 22.10.2009 09820-0237-010
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.12.2008, NGL 28.04.2009 09119-0205-010
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.10.2007, NGL 30.05.2008 08167-0075-010
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.10.2006, NGL 01.12.2006 06891-1398-008
07/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.10.2005, NGL 05.12.2005 05882-2541-008
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 01.10.2015 15642-0212-011

Coordonnées
BETA CONSULT

Adresse
ALBERT I LAAN 235, 2V 0203 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande