BETHANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETHANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.944.489

Publication

17/04/2014
ÿþ LI' Mod Wogcl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R.

BELGERECUTBANK VAN IMPRAIIIIEL

- 2014 PENT Avon ING BRUGGE AATssLAMEERBELGErVie "ILL"jtt 21114

1111111,111111t11011111 MON ITEU

09 -04

LGISCHS

Ondememingsnr : 0870.944.489

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 't Walletje 59 te 8300 Knokke-Heist (Westkapeite)

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding - ln vereffening stelling - sluiting ontbinding

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op achtentwintig maart' tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLUIT:

- De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a, het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 17 maart 2014, overeenkomstig artikel 181: van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 31 december 2013, aangehecht;

De enige vennoot erkent een afschrift van het verslag van de zaakvoerder houdende toelichting van het, voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er' kennis van genomen te hebben. Zij maakt erop geen opmerkingen, verzaakt aan de termijn van inzage, en sluit. zich aan bij de besluiten erin vervat.

b. Verslag van de VOF DEMKEN ACCOUNTANCY, te 8850 Ardooie, Prinsendreef 2 , de dato 27 maart: 2014, eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, hier aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand' van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

"11 BESLUIT

De staat van activa en passiva van de BVBA 'Bethany', waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 59, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door het bestuur van de vennootschap, afgesloten per 31 december: 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening: houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van' tweeënzeventig komma achtenzestig euro (72,68 euro),

Het netto-passief bedraagt tweeduizend honderdzevenenzeventig komma tweeëndertig euro (2.177,32 euro).

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Vanwege laattijdige aanstelling, was ik niet in de mogelijkheid 15 dagen voor de algemene vergadering het, verslag ter beschikking te stellen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouder of derden onontbeerlijk acht. Te Ardooie, 27/03/2014

(getekend)

Kenny Demeester

Extern Accountant"

De enige vennoot erkent een afschrift van het verslag van de externe accountant te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maakt erop geen opmerkingen, verzaakt aan de termijn van inzage, en: ' sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

BETHANY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vcior-behouden , aan het ." ,151.elgisch Staatsblad

-Na onderzoek heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c. Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de vergadering overeenkomstig artikel 184§ 5 van het Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte, zijnde onderhavige akte.

De vergadering besluit dat de ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° Er is geen vereffenaar aangeduid;

2° Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek " van vennootschappen;

3' Aile vennoten (in casu de enige vennoot) zijn op onderhavige algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen

4° De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De enige vennoot van de vennootschap, hier aanwezig als voorzegd, bevestigt uitdrukkelijk aan ondergetekende notaris dat aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen werd voldaan.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van de verkorte jaarrekening, bestaande uit een balans, resultatenrekening en toelichting. Zij bespreekt deze verkorte jaarrekening in extenso.

Na bespreking en uitoefening van het vraagrecht, zoals voorzien in artikel 274 van het Wetboek van vennootschappen, keurt de algemene vergadering de jaarrekening goed.

De vergadering besluit kwijting te geven aan de zaakvoerder voor het bestuur voor de periode gaande van 03 maart 2014 tot op heden.

DERDE BESLUIT:

Gelet op de ontbinding en de vereffe-ming van de vennootschap stelt de vergadering het einde vast van het mandaat als zaakvoerder van Mevrouw BECQUE Kathy voornoemd,

VIERDE BESLUIT.

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering:

- dat de fondsen die niet aan de vennoten afgegeven worden, bij de "Deposito- en Consignatiekas" zullen gedeponeerd worden,

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap aan Mevrouw BECQUE Kathy voornoemd, zullen worden toevertrouwd die ze tenminste 5 jaar in haar woonplaats zal neerleggen en bewaren,.

Als gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `BETHANY' opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT,.

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name boekhoudkantoor CORMAFISK, te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank Ondernemingen en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

------------voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri¬ fio-van-do-akte

1111 906 393

Ondernemingsnr : 0870.944 4f

Benaming

(voluit) : BETHANY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 't Walletje 59 te 8300 Knokke-Heist (Westkapelle)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op drie maart

tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering

volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt akte van het overlijden van de Heer WELVAERT Louis Auguste, geboren te Brugge'

op 03 oktober 1946, voorgevallen te Brugge op 01 januari 2014, zaakvoerder van de BVBA BETHANY,

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot benoeming van Mevrouw BECQUÉ Kathy Joseph Maria, geboren te Assebroek

op vier september negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8730 Beernem, Stationsplein 2215, als niet,

statutaire zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden, voor onbeperkte duurtijd.

Die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat wordt niet bezoldigd.

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CORMAFISK, te 8200 Brugge, Torhoutse Steenweg 367,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

-------voor eensluidende analytisch uittreksel----------

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

NEEflGELEGDTER GRIFFIEVAN DE

RECKBANKVAN KOOPHANDELTE ~

BRUGGE(AFDELINGBRUGGE) ~

op: à 5 ka 2D14

Griffie Degriffier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 16.08.2013 13423-0304-012
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 20.06.2012 12185-0037-012
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 29.06.2011 11217-0020-012
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 25.08.2010 10438-0249-012
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 16.06.2009 09248-0096-012
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 25.06.2008 08274-0221-010
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 27.07.2007 07475-0369-010
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.05.2006, NGL 26.07.2006 06541-1541-014

Coordonnées
BETHANY

Adresse
'T WALLETJE 59 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande