BETTY MAAKT SCHOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETTY MAAKT SCHOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.139.366

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 31.07.2014 14368-0427-016
17/12/2013
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Smedenstraat 44 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knókke-Heist op drie december tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzonder algemene vergadering van 25 november 2013 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art. 537, le lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van zeventigduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 70.680,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op negenentachtigduizend . tweehonderd tachtig euro (¬ 89.280,00) te brengen door de uitgifte van tweeduizend achthonderd vijftig (2.850) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en', die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het, regime van artikel 537 WIB.

Op deze tweeduizend achthonderd vijftig (2.850) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van achtentwintig euro tweeënveertig cent (E 28,42) per aandeel, waarvan:

-Vierentwintig euro tachtig cent (E 24,80) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde zeventigduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 70.680,00);

-En drie euro tweeënzestig cent (¬ 3,62) ais uitgiftepremie, zijnde in totaal tienduizend driehonderd twintig euro (¬ 10.320,00).

ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

DERDE BESLUIT

VERZAKING VOORKEURRECHT

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van: hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van; Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

1_ Vervolgens hebben mevrouw VANDAELE Betty; mevrouw ROELS Sandra en de heer ROELS Robin, allen voornoemd, aandeelhouders, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "BETTY MAAKT SCHOON", en in te schrijven op de tweeduizend achthonderd vijftig (2.850) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van achtentwintig euro tweeënveertig cent (¬ 28,42) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

Mevrouw VANDAELE Betty voornoemd, aandeelhouder sub 1, ten belope van tweeduizend, zevenhonderd vierenzeventig (2.774) kapitaalaandelen;

- Mevrouw ROELS Sandra, voornoemd, aandeelhouder sub 2, ten belope van achtendertig (38) kapitaalaandelen;

- De heer ROELS Robin, voornoemd, aandeelhouder sub 3, ten belope van achtendertig (38) kapitaalaandelen;

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volgestort is:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEEROtLetit3 ter uRIFFfE cte~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt

BRUGGE (Afdaling Bru0ae)

Op, ® 5 DEC.

Griffie

Ondernemingsnr : 0463.139.366

Benaming

(voluit) BETTY MAAKT SCHOON

(verkort) :

Mad word 11.1

l.'.~I1 '~- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I I H IIUIII 1 I

+13169282*

II IA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal zeventigduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 70.680,00);

En

-de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde tienduizend driehonderd twintig euro (¬ 10.320,00).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE32 7480 3998 3002 op naam van de vennootschap bij de KBC BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op achtentwintig november tweeduizend en dertien, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd met verzoek tot bewaring in zijn dossier.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIS, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeventigduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 70.680,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro (¬ 89.280,00), vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd (3.600) aandelen met een nominale waarde,

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijn globaal tienduizend driehonderd twintig euro (¬ 10.320,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met tienduizend driehonderd twintig euro (¬ 10.320,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro (¬ 89.280,00), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij tienduizend driehonderd twintig euro (¬ 10.320,00).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tienduizend driehonderd twintig euro (¬ 10.320,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 99.600,00), vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd (3.600) aandelen met een nominale waarde.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen te schrappen en om te zetten in fractiewaarde.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist vervolgens om artikel 5 van de statuten te aan te passen aan de genomen besluiten. Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenennegentigduizend zeshonderd euro (99.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd (3600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen,

ELFDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen aan de voorgaande besluiten alsook aan het van kracht zijnde Wetboek van Vennootschappen, door het aannemen van nieuwe statuten, zonder te raken aan de essentiële bestanddelen, luidende ais volgt:

Artikel 1.- Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als de naam "BETTY MAAKT SCHOON".

Artikel 2.- Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Smedenstraat 44.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen), zonder statutenwijziging, de zetel vestigen en verplaatsen binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel het uitbaten van een schoonmaakbedrijf in de meest ruime zin van het woord, zowel privé als industrieel, glazenbewassing, onderhoud van gebouwen en burelen, selectieve ophaling van huisvuil.

Dit doel mag ook verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van afstand versmelting, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen bouwen, aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren of verwerken, in algemene regel mag de vennootschap alle handels-, financiële- of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, in geheel of bij gedeelten zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel,

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap is opgericht op voor onbepaalde duur.

0.. } Artikel 5.- Kapitaal,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenennegentigduizend zeshonderd euro (99.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd (3.60D) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.- Opsplitsing van aandelen.

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon.

Zijn er meerdere eigenaars van eenzelfde aandeel dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan dit aandeel verbonden rechten geschorst. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

is een aandeel gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom, zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker, als eigenaar optreden tegenover de vennootschap.

Artikel 7.- Overdracht van aandelen.

A, De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

B. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van tenminste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze schriftelijke toestemming is niet vereist; a) bij afstand onder levenden: aan vennoten; b) bij overdracht wegens overlijden ; aan vennoten, aan de echtgenoten van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn.

Artikel 8.- Voorkeurrecht tot overname.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, genieten deze van een voorkeurrecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere accountants aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf, of, bij gebrek aan overeenkomst, door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder der andere vennoten die interesse heeft in de verwerving, bezit, tenzij onder hen éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen. De mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgerechtigden en aan de kandidaat-afstanddoener binnen de zes maanden na mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven, het aantal betrokken aandelen en eventueel de prijs.

Wordt dat recht van voorkeur niet integraal uitgeoefend, dan kan op de overblijvende aandelen slechts worden ingeschreven door nieuwe of andere aandeelhouders na instemming van minstens de helft der vennoten in het bezit van minstens drie/vierde van het kapitaal.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans, indien een vennoot of erfgenaam die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de zes maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper Voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

Zolang geen nieuwe vennoot of vennoten aanvaard zijn blijven de rechten verbonden aan de over te dragen aandelen opgeschort.

Artikel 9.- Register van aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden. ln het register van aandelen wordt aangetekend:

1. de identiteit van iedere vennoot alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de afstand en overdracht van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van afstand onder levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overdracht wegens overlijden.

De afstand en overdracht van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf hun inschrijving in hef register van aandelen.

Artikel 10.- Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig deze artikels te handelen,

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit. Artikel 11 Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt,

Artikel 12.- Algemene vergadering.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

leder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap,

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op laatste zaterdag van de maand mei om veertien (14) uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Artikel 13.- Vertegenwoordiging van vennoten.

Elke vennoot kan zich op de vergadering bij schriftelijke volmacht doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf stemrecht heeft.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel 14.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 15.- Jaarrekening.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris alsmede de jaarrekening op overeenkomstig artikel 92 of 93 van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel 16.- Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikten behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 17.- Ontbinding en Vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaar(s) benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s), die alsdan in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

leder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend.

Artikel 18.- Woonstkeuze.

Iedere vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering der statuten keuze van woonst in de zetel van de vennootschap, waar hem geldig alle mededelingen en betekeningen betreffende de vennootschap kunnen worden gedaan, een kopie van genoemde mededelingen en betekeningen zal tevens aan zijn laatst aan de vennootschap medegedeeld adres worden toegezonden.

Artikel 19.-

" e Vopr-behou9en aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van '

Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire

bepalingen.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERTIENDE EN LAATSTE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOLMACHT

De vergadering besluit als bijzondere volmachtdragers te benoemen: Mevrouw Isabelle Clément,

medewerkster Philandi CV, kantoorhoudende te 8301 Knokke-Heist, Witte Bankstraat 2, met recht van

indeplaatsstelling, teneinde:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) van handels- en

ambachtondememingen bij ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

- aile formaliteiten te vervullen inzake wijziging BTW-nummer;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging

en ondertekening van de nodige formulieren.n te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

-----

 voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd ;

- expeditie van de akte

- proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 29.07.2013 13354-0116-012
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 24.07.2012 12323-0596-012
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 27.07.2011 11332-0407-012
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 22.07.2010 10321-0207-012
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 27.07.2009 09466-0043-012
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 28.07.2008 08464-0149-012
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 25.07.2007 07463-0345-013
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 11.07.2005 05447-2544-014
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 27.07.2015 15341-0111-016
06/10/2004 : BG088275
27/07/2004 : BG088275
18/08/2003 : BG088275
13/08/2003 : BG088275
29/06/2002 : BG088275
09/11/2001 : BG088275
10/10/2001 : BG088275

Coordonnées
BETTY MAAKT SCHOON

Adresse
SMEDENSTRAAT 44 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande