BEVERNAEGIE GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEVERNAEGIE GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.370.884

Publication

01/08/2014
ÿþMod 2,0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van le akte

NFFRGELEGD MONiTEU~ BELG riffie Rechtbank Koophandel

li'lIiwwm~u~uiN~umuluHii

lA 98358+ B

2 5 -07- 2014

1 1 JUL 20M

ELGISCH S

î1\ftifr C?

LAD Gent Af.ligq Brugge De griffier

Ondernerningsnr : 0872.370.884

Benaming

(voluit) : BEVERNAEGIE GROUP

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostlaan 5, 8850 Ardooie

Onderwerp akte : ONTBINDING EN AFSLUITING VAN DE VEREFFENING in één akte artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek van vennootschappen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 26 juni 2014, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Kennisname van het verslag van de zaakvoerders over het voorstel tot ontbinding, met in bijlage een staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2014 en verslag van de externe accountant over voormelde staat van actief en passief, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

2.Na kennisname van de diverse verklaringen van de zaakvoerders, besluit tot vervroegde ontbinding en vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEVERNAEGIE GROUP", in één akte, in toepassing van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen met ingang vanaf aktedatum.

Volgens verklaringen van de zaakvoerders, dient er geen enkele maatregel genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen.

3.Ontslag als zaakvoerders van mevrouw Véronique Bevernaegie, wonende te 8800 Roeselare, Hillestraat 12 en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD CONSULT, RPR Kortrijk, BTW BE 0471.608,456, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 3.1, vast vertegenwoordigd door de Heer Mario Debel, met ingang vanaf aktedatum.

4.13esluit- voor zoveel als nodig- dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen voldaan worden door de naamloze vennootschap Fiscaal Buro Ghesquière met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, vertegenwoordigd door de heer Filip Ghesquière, die hiertoe alle machten ontvangt en die de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn van vijf jaar zal laten bewaren door mevrouw Véronique Bevernaegie op volgend adres: 8800 Roeselare, Hillestraat 12.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 26/06/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.11.2013, NGL 05.02.2014 14027-0333-013
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.11.2012, NGL 04.02.2013 13026-0526-014
18/12/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE o'>>

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tr

BRUGGE (Afdeling brlapge)

op:

® 7 DM-p12

G mire fe

111

2203202*

Vc behc

aar

Belt Staal

Ondernemingsnr : 0872.370.884

Benaming

(voluit) : BEVERNAEGIE GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostlaan 5, 8850 Ardooie

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 30. november 2012, dat de buitengewone algemene vergaderingen van de vennootschappen onder meer volgende, besluiten genomen hebben:

1.Kennisname van het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokkene, vennootschappen op 3 oktober 2012. Dit fusievoorstel werd door de bestuurders van de naamloze vennootschap "HEIDI-TRANS", de bestuurders van de naamloze vennootschap "TRANSPORT FRANS' BEVERNAEGIE EN ZONEN", alsook door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "BEVERNAEGIE GROUP" op 8 oktober 2012 op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

2.Besluit tot ontbinding zonder vereffening met het oog op de geruisloze fusie door overneming van der naamloze vennootschap "HEIDI-TRANS" en de naamloze vennootschap "TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN" door de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEVERNAEGIE GROUP".

3.Fusiebesluit waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEVERNAEGIE GROUP" bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "HEIDI-TRANS" en de naamloze vennootschap "TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN" overneemt, volgens voornoemd fusievoorstel.

4.Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen "HEIDI-TRANS" en "TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "BEVERNAEGIE GROUP".

6.Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEVERNAEGIE GROUP" houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap "HEIDI-TRANS" alsook houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap "TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN", worden geen nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de fusie door de overname van de naamloze vennootschap "HEIDI-TRANS" en de naamloze vennootschap "TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN" en worden de aandelen van de overgenomen vennootschappen "HEIDI-TRANS" en "TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN", welke in het bezit zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEVERNAEGIE GROUP" vernietigd.

6.Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "BEVERNAEGIE GROUP".

/.Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap. Tengevolge van de fusie door overneming gaat het hele vermogen van de naamloze vennootschap "HEIDI-TRANS" en de naamloze vennootschap "TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN", over op de ovememende vennootschap "BEVERNAEGIE GROUP".

8.Vaststelling dat, vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen ais de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de

overgenomen vennootschappen op aktedatum ophouden te bestaan. . g.Kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap "TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN":

ª% de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MD CONSULT", met zetel te 8850 Ardooie, Oostlaan 5, RPR Brugge, BTW BE 0471.608.456, vast vertegenwoordigd door de Heer Mario Debel, wonende te 8800 Roeselare, Hillestraat 12;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEVERNAEGIE GROUP", voornoemd, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Véronique Bevernaegie, wonende te 8800 Roeselare, Hillestraat 12.

' 10.Kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap "HEIDI-TRANS";

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor« belfofidene 'aan het Belgi c i Staatsblad

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MD CONSULT", vast vertegenwoordigd door de Heer Mario Debel, ;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEVERNAEGIE GROUP", vast vertegenwoordigd door Mevrouw Véronique Bevernaegie.

11.Ingevolge de fusie, wijziging van het huidige doel van de ovememende vennootschap door uitbreiding ervan in toepassing van artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen, door toevoeging in artikel 3 van een punt 12, dat luidt als volgt:

"De vennootschap kan bovendien alle verrichtingen doen die betrekking hebben op vervoer, zowel nationaal als internationaal, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, ais voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionnair.

Daaronder zijn onder meer begrepen: onderneming van goederenvervoer langs de weg; verhuisonderneming, de verhuring van allerlei materieel, de tussenkomst als vervoercommissionnair.

De vennootschap heeft verder als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-aile verrichtingen van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

-Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze roerende waarden.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

12,Aanpassing van de statuten van de overnemende vennootschap conform het Wetboek van vennootschappen op gebied van vereffening.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte dd. 30/11/2012 en enkel voor de bvba "BEVERNAEGIE GROUP", de laatste gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2012
ÿþs klod Word 11.1

1rlt~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1- -

*12171696

liqÈERGi=i.reU ter GRIF-i=re RECl" kT9,áNlZ VAN KOOPNANTEk TÉ~ BRUGGE (Afelint:) Brudoa)

è 8 ter 2alk

Ondernemingsnr : 0872.370.884

Benaming

(voluit) : BEVERNAEGIE GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OOSTLAAN 5 - 8850 ARDOOI E

(volledig adres)

Onderwem akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 3 oktober 2012 houdende voorstel tot fusie van de BVBA BEVERNAEGIE GROUP door overneming van:

1. de NV HEIDI-TRANS, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8850 Ardooie, Oostlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0436.686.971; en

2. de NV TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8850 Ardooie, Oostlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0407.233.021

in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen;

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BVBA BEVERNAEGIE GROUP houdster is van alle aandelen van zowel de NV HEIDI-TRANS als van de NV TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN, als gevolg waarvan het gehele vermogen van beide vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA BEVERNAEGIE GROUP.

Alle handelingen verricht vanaf 1 juli 2012 door de NV HEIDI-TRANS en de NV TRANSPORT FRANS BEVERNAEGIE EN ZONEN worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA BEVERNAEGIE GROUP.

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten. Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

De over te nemen vennootschappen bezitten geen onroerende goederen, zodat de bepalingen van het Bodemsaneringsdecreet niet van toepassing zijn.

Aldus getekend voor BEVERNAEGIE GROUP BVBA:

de heer Mario Debel,

vast vertegenwoordiger MD Consult BVBA,

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 03/10/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2012
ÿþMod Word 11.1

°11;? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0872.370.884

Benaming

(voluit) : BEVERNAEGIE GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8850 Ardooie, Oostlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie - overnemende vennootschap ! statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 16 april 2012 van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders:

Eerste beslissing: Kennisname van documenten

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, vertegenwoordigd als gemeld, verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 21 december 2011 door de bestuursorganen van de vennootschap TRANSPORT GALLE' met zetel te Ardooie, Oostlaan 5 en de vennootschap 'VITA LOGISTICS', met zetel te' Ardooie, Oostlaan 5, en de vennootschap 'BEVERNAEGIE GROUP', met zetel te te Ardooie, Oostlaan 5 in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 30 december 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2012, nummer 12017814 wat betreft 'Bevemaegie Group', nummer 12017813 wat betreft 'Transport Galle' en 12017812 wat betreft 'Vita Logistics'.

Il. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één, maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum: van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en. documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 °het fusievoorstel;

ede jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken

is;

3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

ill. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te

kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: geruisloze fusie  Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van

het vermogen

1. Fusie door overneming door de vennootschap `BEVERNAEGIE GROUP' en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 21 december 2011 door de bestuursorganen van de vennootschap 'TRANSPORT GALLE' met zetel te Ardooie, Oostlaan 5 en de vennootschap 'VITA LOGISTICS', met zetel te Ardooie, Oostlaan 5, en de vennootschap 'BEVERNAEGIE GROUP', met zetel te te Ardooie, Oostlaan 5 en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 30 december daarna en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de vennootschap 'BEVERNAEGIE GROUP', voormeld, hierna genoemd 'de overnemende vennootschap', de vennootschap `VITA LOGISTICS', voormeld, en de vennootschap `TRANSPORT GALLE', voormeld, hierna samen genoemd 'de overgenomen vennootschappen', bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschappen ontbonden zonder vereffening.

Il. Boekhoudkundige datum



I MONITEUR BELrRGEI-EGD ter GRIFFIE

de,

HTBANK VAN KOOPHANDEL Tt

2 7 ,04e 20~2 BRUGGE (Afdali;ic~ Brume}

~LG1SCH STAATSBLAD 1 8 APft' 20 ~Z ,,, ~,

Griffie

Voor

behouc

aan h

Beigis

Staatst

IJIf 11111111111111 IiJ 1111111111111111 iJJ

*iaoesaas*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschappen worden vanaf één januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

III. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

IV. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

V. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschappen te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschappen titularis zijn ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enzoverder). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschappen partij zijn als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschappen titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschappen hebben aangeg aan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschappen géén eigenaar zijn van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschappen omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschappen en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschappen tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen, verbonden aan hun handelszaak die overgaan op de overnemende vennootschap. Aile eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. Vierde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor Ghesquiere, met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Vijfde beslissing

Vermits aile aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuursorganen van de ovememende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschappen te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

(get.) Notaris Vincent Guillemyn

Gelijktijdig neergelegd:

' ~~.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-afsohdftoke

..

Op--  _ __

opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, de bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

07/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 02.02.2012 12025-0158-013
19/01/2012
ÿþ"

Voor. behoud aan hE Belgisg Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle in ter griffie van de akte

motuiTEuR E

DlREC r1[?y

-p-_ LEGDterGRIFFIEdei

t_ ~ ~ECHTg NICVANl(OOPHANDELTE

IilII1J RU E (Afdeling Brugge)

E llIIlllllhIIIIiIll!UIUhlIH!JIIIG + 14.°11

4 a

*12017814* - ~~Sr~~,r; 30 DEC. 2011

...j nriffiA"

Griniie

Ondernemingsnr : 0872.370.884

Benaming

(voluit) : BEVERNAEGIE GROUP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OOSTLAAN 5 - 8850 ARDOOIE

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER I DAGELIJKS BESTUURDER NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

1.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 7 december 2011 blijkt het ontslag van de BVBA ESPRIT CONSULT, vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 8790 Waregem, Wetstraat 223 en met ondernemingsnummer 0458.039.245, als zaakvoerder en als dagelijks bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 7 december 2011.

Door de algemene vergadering werd mevrouw Véronique BEVERNAEGIE, wonende te 8800 Roeselare, Hillestraat 12, met eenparigheid van stemmen benoemd tot niet statutaire zaakvoerder, en dit voor een onbepaalde duur met ingang vanaf 7 december 2011

2.

Neerlegging van een fusievoorstel dd. 21 december 2011 houdende voorstel tot fusie door overneming van:

- VITA LOGISTICS BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8850 Ardooie, Oostlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0891.466.523; en

- TRANSPORT GALLE BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8850 Ardooie, Oostlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0416.191.267;

door de vennootschap, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus getekend voor BEVERNAEGIE GROUP BVBA:

de heer Mario Debel,

vast vertegenwoordiger MD Consult BVBA,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 28.12.2010 10647-0463-013
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 28.12.2009 09907-0168-012
16/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.11.2008, NGL 10.12.2008 08846-0281-012
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.02.2008, NGL 19.03.2008 08073-0039-013
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.12.2006, NGL 02.01.2007 07002-2725-012

Coordonnées
BEVERNAEGIE GROUP

Adresse
OOSTLAAN 5 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande