BEYAERT CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEYAERT CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.045.518

Publication

08/10/2012
ÿþ`MONTEUR

01 -lu-

GlSCH STA

1,11:....'

~f%~,~ji

l'' -,Int

_1 ~~ -s;1

F ;~(1.~~,

BELGE ,

NEERGELEGD

2012



qTSSLAD 11. 09. 2012

FiECHTËiANK I93QWANDEL

I IflhI III II UI! 1110

*12166013*

Vc behc aar Bel Staal Ib



mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0454.045.518

Benaming (voluit) : BEYAERT CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wagenaarstraat 33

8791 Waregem (Beveren-Leie)

Onderwerp akte :Ontbinding zonder vereffening met het oog op fusie door overneming.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D14544) opgemaakt door Dirk Van Haesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 31 augustus 2012, blijkt :

1° dat de aandeelhouder van alle vennootschappen die aan de fusie hebben deelgenomen kennis heeft genomen van de artikelen 694 in fine en 695 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besloten heeft, in toepassing daarvan, af te zien van de verslaggeving door de bestuursorganen ' en van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

2° dat de vennootschap bij wijze van fusie is overgenomen door de naamloze vennootschap 'WONINGBOUW HUYZENTRUYT", waarvan de naam na de fusie werd gewijzigd in "GROEP HUY-ZENTRUYT" en waarvan de zetel gevestigd is te 8791 Beveren-Leie, Wagenaarstraat 33, rechtspersonenregister Kortrijk en met BTW-nummer BE 0424.720.537.

3° dat geheel haar vermogen, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap.

4° dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

5° het ontslag van het voltallige bestuursorgaan van de vennootschap.

6° dat de vergadering heeft benoemd tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

- Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE en

- Mevrouw Linda MARTENS.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

een expeditie van het proces-verbaal van ontbinding fusie.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Vaam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2012
ÿþo Yi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~r NEERGELEGD

29. 06. 2012

Rfr%-ai"~K KOC`,fJI~ANDEL ORT~iIJK

Vo' behor aan Belg Staat;

(III 'ti1 I I1 II IiiI II1 I IIli IiI iI

*iaizeioo"

1 Q -07- 20"d

BELGISC H STAfk rsn

Ondernemingsnr : 0454.045.518

Benaming

(voluit) : BEYAERT CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAGENAARSTRAAT 33 - 8791 BEVEREN-LEIE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT FUSIE DD. 28 JUNI 2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV 'WONINGBOUW HUYZENTRUYT', DE NV "BIK WONINGEN" in het Frans 'BIK MAISONS", DE NV "BEYAERT CONSTRUCT' EN DE NV "BELIM BOUWTEAM":

Partijen verklaren dat de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen 'WONINGBOUW HUYZENTRUYT', "BIK WONINGEN" in het Frans 'BIK MAISONS", "BEYAERT CONSTRUCT' en "BELIM BOUWTEAM" beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen, waarbij in toepassing van de bepalingen van artikel 671 en 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de over te nemen vennootschappen overgaan op de overnemende vennootschap.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

Naam: WONINGBOUW HUYZENTRUYT

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8791 Beveren-Leie, Wagenaarstraat 33

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle roerende en onroerende verhandelingen, het aankopen, verkopen, verkavelen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, aanleggen van wegen, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de aanneming en de uitvoering van aile privé- en openbare bouwwerken, zowel de ruwbouw als de afwerkingswerken.

Verder mag de vennootschap eveneens alle roerende of onroerende goederen, materialen en inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, in leasing nemen, bouwen, verkopen of ruilen.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

2. De over te nemen vennootschappen

2.1. Naam: BIK WONINGEN in het Frans BC MAISONS

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 704 A

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft als doel:

I. Beheer onroerend vermogen  privé  en openbare werken

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het aanleggen van wegen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het gerot zouden hebben van deze rceçende en onroerende goederen.

B/ De aanneming en de uitvoering van alle privé- en openbare bouwwerken, zowel de ruwbouw als de afwerkingswerken.

In dit kader mag de vennootschap eveneens alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, in leasing nemen, bouwen, verkopen of ruilen.

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars. het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikKelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en ccmputerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel,

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Ill. Beheer van een eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als ln het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,'

2.2. Naam: BEYAERT CONSTRUCT

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8791 Beveren-Leie, Wagenaarstraat 33

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de volgende doelstellingen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De aan- en verkoop, import en export, de vertegenwoordiging en het in huur geven aan derden tegen vergoeding van allerlei materialen, werktuigen, gereedschappen en wisselstukken.

- De aan- en verkoop, import en export en de vertegenwoordiging in bouwmaterialen, bouwproducten, diverse recuperatiematerialen en antiquiteiten, fabricatie van geprefabriceerde producten in cement en/of beton, de onderneming van slopingswerken van gebouwen en kunstwerken,

- De aanneming van schrijn- en timmerwerken van installaties van centrale verwarming, van plafoneer- en cementwerken, van schilderwerken, van metsel- en betonwerken, van steenhouwwerken en marmerbewerking, van tegelzetting, van plaatsing van wand- en vloerbekleding, van glaswerken, van installaties van sanitair, van zinkwerken, metalen en niet metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, invoegen en reinigen van gevels, warmte en geluidsisolaties, plaatsen van metalen schrijnwerk.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nljverheiids-, financiële, onroerende, roerende of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met één of ander deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren bij middel van inbrengen, afstand, samensmelting, inschrijving of aankoop van titels, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, associaties of vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig, soortgelijk, samenhangend of eenvoudigweg nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, in België of in het buitenland.

Zij zal eveneens alle beheersopdrachten kunnen waarnemen, en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen."

2.3. Naam: BELIM BOUWTEAM

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9090 Melle, Gontrode Heirweg 138

Doel: (artikel 4 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle onroerende verrichtingen, onder meer het kopen en het verkopen, het beheren, het huren en het verhuren van onroerende goederen, het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden, houdt de mogelijkheid in voor de vennootschap op te treden als algemene aannemer van metsel- en betonwerken, schrijnwerkerij, elektriciteitswerken, dakherstellingen, afbraakwerken, zonder dat deze lijst limitatief weze.

Het handelen als makelaar in verzekeringen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen,

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

De vennootschap mag borg staan en hypotheken verlenen (op eigen goederen van de vennootschap), voor leningen en kredieten toegestaan aan derden, hetzij fysische personen, hetzij rechtspersonen."

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De naamloze vennootschap "WONINGBOUW HUYZENTRUYT' heeft thans een kapitaal van twee miljoen vijfhonderd tweeënnegentigduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 2.592.680,00), vertegenwoordigd door achthonderd tweeënveertigduizend (842.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één achthonderd tweeënveertigduizendste (11842.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op zevenendertig miljoen negenhonderd en één duizend zevenhonderd negenenzeventig euro vijfenzestig cent (¬ 37.901.779,65).

b. De naamloze vennootschap "BIK WONINGEN" in het Frans "BIK MAISONS" heeft thans een kapitaal van één miljoen zeshonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 1.662.000,00), vertegenwoordigd door één miljoen zeshonderd tweeënzestigduizend (1.662.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één één miljoen zeshonderd tweeënzestigduizendste (1/1.662.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op vijf miljoen vijfhonderd drieëntwintigduizend negenhonderd zevenentwintig euro twaalf cent (¬ 5.523.927,12).

c. De naamloze vennootschap "BEYAERT CONSTRUCT" heeft thans een kapitaal van zes miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 6.500.000,00), vertegenwoordigd door veertigduizend vierhonderd vijfenzeventig

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

(40.475) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één veertigduizend vierhonderd vijfenzeventigste (1140.475ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op vier miljoen zeshonderd zeventigduizend vierhonderd zevenennegentig euro drie cent (¬ 4.670.497,03).

d. De naamloze vennootschap "BELIM BOUWTEAM" heeft thans een kapitaal van twee miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 2.500.000), vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd veertien (4.614) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één vierduizend zeshonderd veertienste (114.614ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op één miljoen negenhonderd negenenvijftigduizend zevenhonderd achttien euro tachtig cent (¬ 1.959.718,80).

2. Ruilverhouding

a. De NV "WONINGBOUW HUYZENTRUYT" (ovememende vennootschap) bezit geen aandelen van de over te nemen vennootschappen. De over te nemen vennootschappen "BIK WONINGEN" in het Frans "B1K MAISONS", "BEYAERT CONSTRUCT en "BELIM BOUWTEAM" bezitten evenmin aandelen van de ovememende vennootschap, noch van de andere over te nemen vennootschappen.

b. Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief- en passiefvermogen van de over te nemen vennootschappen, worden er aan de enige aandeelhouder van de NV "BIK WONINGEN" in het Frans "BIK MAISONS", de NV "BEYAERT CONSTRUCT' en de NV "BELIM BOUWTEAM", te weten de NV "GROEP H", tweehonderd zeventigduizend en negen (270.009) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de NV WONINGBOUW HUYZENTRUYT" toegekend, te weten:

"honderd tweeëntwintigduizend zevenhonderd zestien (122.716) nieuwe aandelen in ruil voor haar participatie in de NV "BIK WONINGEN" in het Frans "BIK MAISONS';

"honderd en drieduizend zevenhonderd zevenenvijftig (103.757) nieuwe aandelen in ruil voor haar participatie in de NV "BEYAERT CONSTRUCT;

"drieënveertigduizend vijfhonderd zesendertig (43.536) nieuwe aandelen in ruil voor haar participatie in de NV "BELIM BOUWTEAM",

Er is geen opleg verschuldigd.

c. Gezien het feit dat rekening houdend met voormelde ruilverhouding en de fractiewaarde van de ais vergoeding toegekende aandelen, het bedrag waarmee het kapitaal van de overnemende vennootschap als gevolg van de fusie met elk van de overgenomen vennootschappen wordt verhoogd, kleiner is dan het kapitaal van elk van de overgenomen vennootschappen, wordt het verschil telkens geboekt als uitgiftepremie in overeenstemming met artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De tweehonderd zeventigduizend en negen (270.009) nieuw te creëren kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap die aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschappen worden toegekend in ruil voor haar participatie in de overgenomen vennootschappen, worden uitgereikt ais volgt:

Onmiddellijk na de respectieve besluiten tot fusie zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in haar register van aandelen de toekenning van de aandelen aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschappen inschrijven en hem uitnodigen dit register te ondertekenen.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap vernietigt de registers van aandelen van de overgenomen vennootschappen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd",

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De tweehonderd zeventigduizend en negen (270.009) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in het resultaat, zoals de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en dit vanaf 1 januari 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

E. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van iedere over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van hun respectieve jaarrekening per 31 december 2011.

De Dienst Voorafgaande Beslissingen in fiscale zaken zou hiervoor een fiscale tolerantie toestaan en aldus akkoord gaan met een langere retroactiviteit dan de gebruikelijke zeven (7) maanden. Bijgevolg worden alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschappen vanaf 1 januari 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de over te nemen vennootschappen "BIK WONINGEN" in het Frans "BIK MAISONS", "BEYAERT CONSTRUCT' en "BELIM BOUWTEAM" geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen hebben de over te nemen vennootschappen geen effecten uitgegeven.

De nieuwe kapitaalaandelen die ingevolge de fusie worden uitgegeven door de overnemende vennootschap "WONINGBOUW HUYZENTRUYT', zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap.

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschappen en de overnemende vennootschap hebben besloten om aan hun algemene vergaderingen van aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 695 §1 laatste lid van het Wetbcek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de commissaris voor de redactie van dit verslag.

De commissaris van de overnemende vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, zal het verslag opmaken in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN.

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden:

- het artikel met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhogingen en uitgifte van nieuwe aandelen;

- eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden om het kapitaal af te ronden;

- het doel van de overnemende vennootschap zal, indien nodig, aangepast worden met ondermeer de activiteiten van de overgenomen vennootschappen die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

- andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

a~ ;

e Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

J, VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

De voorgestelde fusie houdt een overdracht in van diverse onroerende goederen gelegen in het Vlaams Gewest, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Waals Gewest. Bijgevolg dienen de voorschriften van de respectieve bodem regelgevingen te worden gerespecteerd, te weten: het Vlaamse Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (2011012006), de Brusselse Ordonnantie betreffende het beheer en de sanering van verontreinigende bodems (51312009) en het Waalse Decreet betreffende het bodembeheer (5112120013),

Ondergetekenden verklaren dat de vereiste bodemattesten in verband met de onroerende goederen die overgedragen worden, thans nog niet alle voorhanden zijn; doch zullen voorhanden zijn bij het fusiebesluit.

Voor de voorzitter van de raad van bestuur

NV GROEP H

Philippe HUYZENTRUYT

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0471-040
29/05/2012
ÿþ 9124-~;~~~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15. 05. 2012

FFCIdTBAGrïffiePHANDEL KORTRIJK

*iaoss9aa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454.045.518

Benaming

(voluit) : BEYAERT CONSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAGENAARSTRAAT 33 - 8791 BEVEREN-LEIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE DD. 14 ME1 2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV "GROEP H", DE NV "BIK WONINGEN" in het Frans "BIK MAISONS", DE NV "WONINGBOUW HUYZENTRUYT", DE NV "BEYAERT CONSTRUCT" en DE NV "BELIM BOUWTEAM";

Op heden hebben de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen besloten om in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, over te gaan tot het opmaken van het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure, zoals bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

Naam: GROEP H

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8573 Tiegem, Bergstraat 24

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft ais doel:

I. Voor eigen rekening:

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend en onroerend vermogen.

b) de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

a) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, engineering, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

d) het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van aile projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

e) het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en aile technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

f) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

h) het verlenen van administratieve prestaties en computerservice;

i) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't korttussenpersoon in de handel;

j) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

k) investeren in studies, opleiding, scholing, en publicatie van de resultaten ervan, alsook het verkopen-verhuren of ter beschikking stellen van dit studiewerk aan derden al of niet tegen vergoeding. Geven van advies, maken van studies en opstellen van plans voor industriële en commerciële toepassing.

De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

Zij mag deelneemster wcrden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel hetzij anders, in alle welkdanige maatschappijen of

e ondernemingen reeds bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het voorwerp soortgelijk of samenhangend is met het hare.

De vennootschap mag alle verriohtingen stellen van burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard die, rechtstreeks of onrechtstreeks, ten gehele of ten dele, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

b Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen'

2. De over te nemen vennootschappen

eq 2.1. Naam: BIK WONINGEN in het Frans BIK MAISONS

N Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 704 A

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft ais doel:

N I. Beheer onroerend vermogen  privé  en openbare werken

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het aanleggen van wegen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende

el

goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde

personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI De aanneming en de uitvoering van alle privé- en openbare bouwwerken, zowel de ruwbouw als de

pq afwerkingswerken,

In dit kader mag de vennootschap eveneens alle roerende en onroerende goederen, materialen en

" S: inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, in leasing nemen, bouwen, verkopen of ruilen.

11. Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operàties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G! De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermcgensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet

2.2. Naam: WONINGBOUW HUYZENTRUYT

Rechtsvotum: naamloze vennootschap

Zetei: 8791 Beveren-Leie, Wagenaarstraat 33

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle roerende en onroerende verhandelingen, het aankopen, verkopen, verkavelen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, aanleggen van wegen, het uitbaten en beheren van aile onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de aanneming en de uitvoering van alle privé- en openbare bouwwerken, zowel de ruwbouw als de afwerkingswerken.

Verder mag de vennootschap eveneens aile roerende of onroerende goederen, materialen en inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, in leasing nemen, bouwen, verkopen of ruilen.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, rcerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken, De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.'

2.3. Naam: BEYAERT CONSTRUCT

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8791 Beveren-Leie, Wagenaarstraat 33

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België of in het buitenland, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de volgende doelstellingen:

- De aan- en verkoop, import en export, de vertegenwoordiging en het in huur geven aan derden tegen vergoeding van allerlei materialen, werktuigen, gereedschappen en wisselstukken.

- De aan- en verkoop, import en export en de vertegenwoordiging in bouwmaterialen, bouwproducten, diverse recuperatiematerialen en antiquiteiten, fabricatie van geprefabriceerde producten in cement en/of beton, de onderneming van slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

- De aanneming van schrijn- en timmerwerken van installaties van centrale verwarming, van plafoneer- en cementwerken, van schilderwerken, van metsel- en betonwerken, van steenbouwwerken en marmerbewerking, van tegelzetting, van plaatsing van wand- en vloerbekleding, van glaswerken, van installaties van sanitair, van

f il

R

d

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

zinkwerken, metalen en niet metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, invoegen en reinigen van gevels, warmte en geluidsisolaties, plaatsen van metalen schrijnwerk.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met één of ander deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren bij middel van inbrengen, afstand, samensmelting, inschrijving of aankoop van titels, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, associaties of vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig, soortgelijk, samenhangend of eenvoudigweg nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, in België of in het buitenland.

Zij zal eveneens alle beheersopdrachten kunnen waarnemen, en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen."

2.4. Naam: BELIM BOUWTEAM

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9090 Melle, Gontrode Heirweg 138

Doel; (artikel 4 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle onroerende verrichtingen, onder meer het kopen en het verkopen, het beheren, het huren en het verhuren van onroerende goederen, het zelf oprichten of laten oprichten enlof het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het zelf oprichten of laten oprichten enlof het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden, houdt de mogelijkheid in voor de vennootschap op te treden als algemene aannemer van metsel- en betonwerken, schrijnwerkerij, elektriciteitswerken, dakherstellingen, afbraakwerken, zonder dat deze lijst limitatief weze.

Het handelen als makelaar in verzekeringen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

De vennootschap mag borg staan en hypotheken verlenen (op eigen goederen van de vennootschap), voor leningen en kredieten toegestaan aan derden, hetzij fysische personen, hetzij rechtspersonen?

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZiJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen  zowel rechten als verplichtingen -- van de over te nemen vennootschappen gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van hun respectieve jaarrekening per 31 december 2011.

Vanaf 1 januari 2012 worden de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschappen heeft geen bijzondere rechten.

In de over te nemen vennootschappen zijn er geen houders van andere effecten dan aandelen..

Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan

de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschappen.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aan de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende wijzigingen worden

aangebracht:

-wijziging van de naam van de overnemende vennootschap in "GROEP HUYZENTRUYT;

- het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangevuld worden met de activiteiten van de

over te nemen vennootschappen die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

- andere wijzigingen van de statuten kunnen gebeuren op voorstel van het bestuursorgaan van de

overnemende vennootschap.

F. VERKLARING IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

De voorgestelde fusie houdt een overdracht in van diverse onroerende goederen gelegen in het Vlaams Gewest, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Waals Gewest, Bijgevolg dienen de voorschriften van de respectieve bodemregelgevingen te worden gerespecteerd, te weten: het Vlaamse Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (2011012006), de Brusselse Ordonnantie betreffende het beheer en de sanering van verontreinigende bodems (5/3/2009) en het Waalse Decreet betreffende het bodembeheer (5/12/2008).

Ondergetekenden verklaren dat de vereiste bodemattesten in verband met de onroerende goederen die overgedragen worden, thans nog niet alle voorhanden zijn; doch zullen voorhanden zijn bij het fusiebesluit.

Voor de voorzitter van de raad van bestuur

NV GROEP H

Philippe HUYZENTRUYT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2012
ÿþ*saasaeis

Mod Word 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG.

27. 02. 2012

F1 EC HT E(yFif#~~O P hl AN D E L

KO;Tf RL IK

Ondernemingsar : 0454.045.518

Benaming

(voluit) : BEYAERT CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAGENAARSTRAAT 33 - 8791 BEVEREN-LEIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEMACHTIGDE DAGELIJKS BESTUUR Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 7 februari 2012

De raad van bestuur besluit om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OCKIER MANAGEMENT", met zetel te 9850 Nevele, Lagestraat 15, RPR Gent en met ondernemingsnummer 0843.036.304, aan te stellen als gemachtigde voor het dagelijks bestuur van de vennootschap. De gemachtigde voor het dagelijks bestuur zal in het commerciële verkeer, alsook binnen de interne organisatie optreden onder de titel "CEO".

in deze hoedanigheid zal de gemachtigde voor het dagelijks bestuur beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor aile daden van het dagelijks management, alsook over de bevoegdheid om contracten in naam en voor rekening van de vennootschap af te sluiten en/of te ondertekenen op voorwaarde dat enerzijds deze contracten in lijn zijn met de door de raad van bestuur van de vennootschap bepaalde beleidslijnen en anderzijds de waarde van het contract niet hoger is dan 500.000,00 EUR (excl. BTW), waarbij deelcontracten voor eenzelfde voorwerp samengeteld worden. Voor het afsluiten van contracten die niet aan deze voorwaarden voldoen, zal de handtekening van de gedelegeerd bestuurder vereist zijn, met uitzondering van de verkoop van de commerciële producten van "GROEP H".

Voor de gedelegeerd bestuurder

NV GROEP H

Philippe HUYZENTRUYT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 18.07.2011 11316-0298-040
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 02.07.2010 10283-0132-040
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 16.07.2009 09428-0396-038
06/02/2009 : KO135844
29/10/2008 : KO135844
25/07/2008 : KO135844
05/05/2008 : KO135844
30/07/2007 : KO135844
07/06/2007 : KO135844
08/01/2007 : KO135844
28/07/2006 : KO135844
06/03/2006 : KO135844
13/07/2005 : KO135844
09/06/2005 : KO135844
17/02/2005 : KO135844
24/03/2004 : KO135844
09/05/2003 : KO135844
05/02/2002 : KO135844
10/01/2002 : KO135844
31/08/2001 : KO135844
11/01/2001 : KO135844
08/02/2000 : KO135844
20/01/1999 : KO135844
01/01/1997 : KO135844
01/01/1996 : KO135844
03/01/1995 : KO135844

Coordonnées
BEYAERT CONSTRUCT

Adresse
WAGENAARSTRAAT 33 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande