BEYNE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEYNE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.367.729

Publication

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 27.12.2013, NGL 12.03.2014 14062-0591-016
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 28.12.2012, NGL 28.03.2013 13076-0083-014
16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 30.12.2011, NGL 13.03.2012 12060-0596-015
19/05/2011
ÿþUittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 4 mei 2011, neergelegd vóór registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "M. BEYNE", met zetel te 8480 Ichtegem, Industriestraat 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende), met ondernemingsnummer 0472.367.729;

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. De algemene vergadering bekrachtigt dat alle aandelen van deze vennootschap op naam zijn, hetgeen: blijkt uit de voorlegging van het desbetreffende aandelenregister.

2. De algemene vergadering beslist vanaf heden de benaming van de vennootschap te wijzigen in "BEYNE".;

3. De algemene vergadering beslist het artikel van de statuten met betrekking tot de externe` vertegenwoordiging te wijzigen, zoals hierna bepaald.

4. De vergadering beslist de statuten integraal te vervangen, en aan te passen aan de hiervoor genomen;

beslissingen en aan de "corporate govemance" Wet, aan het Wetboek van Vennootschappen, waarbij:

ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de rechtsvorm, de duur, het doel, de datum van de jaarvergadering;

en het boekjaar.

De algemene vergadering gaat akkoord met het voorstel tot inlassing in de statuten van de mogelijkheid van:

aanstelling van een directiecomité.

Onderhavige statuten worden unaniem aanvaard, die voortaan àls volgt luiden:

RECHTSVORM-BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt;

de naam "BEYNE".

ZETEL

8480 Ichtegem, Industriestraat 27.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- 1. Het vervaardigen, programmeren, automatiseren, ontwerpen en herstellen van alle materieel, toestellen, inrichtingen en machines voor land- en tuinbouw, loonwerk, milieuactiviteiten, handel en industrie, in het; bijzonder sproeimachines, behandeling- en zuiveringsmachines voor het verwijderen en recuperatie van; milieuonvriendelijkestoffen, transport- en opslagmaterieel.

- 2. De constructie, draai- en laswerk voor derden.

- 3. De toelevering door derden, het laten bewerken, vervaardigen, leveren en plaatsen door derden van; voornoemd materieel, machines, grondstoffen, materialen en wisselstukken.

- 4. De aankoop en verkoop in binnen- en buitenland van alle voornoemd materieel, machines, grondstoffen,: materialen en wisselstukken.

- 5. Het verlenen van bijstand en adviezen, rechtstreeks en onrechtstreeks, op het vlak van techniek,! administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- 6. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices aan derden.

- 7. Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend en roerend patrimonium. De vennootschap zal bijgevolg alle roerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, huren,': verhuren, verkopen of ruilen.

- De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant, verknocht zijn of de verwezenlijking: ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere: wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of` samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk.doel._.

Op de laatste blz. van Luik Q. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0472.367.729 Benaming

(voluit) : M. BEYNE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8480 Ichtegem, Industriestraat 27

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Griffienee grime

Aleaergelegd ter griffie van e rechtbank v n kociphandoi

Brugge - afct&ing te Ooatence rep 0 9 MEI 2 t

r

I II1iJ 1111111111 II1I 11111111111111 11111 Iii! Iii

" 11~~5500"

Bijlagen birliet Bctgisch Staratstrtaü _ 19f65>2611 Annexes dtr Moniteur- hctgc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich ook onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00). Het is verdeeld in drieduizend zevenhonderd vijftig (3.750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurders in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht op voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door alle leden samen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de voltallige raad van bestuur, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

DAGELIJKS BESTUUR-DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college optreden.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die at dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand december om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 3 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 3 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de

I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijiagen bijliet Belgisch Staatsblad-19/05/201-1---Annexes du Moniteur belge

onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet' aandeelhouder, mits hijzelf of de gemachtigde de voorgeschreven formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruiker(s) worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 augustus en eindigt op 31 juli van het daaropvolgend jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst':. geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. ;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezelelyo " ..

rr

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte statutenwijziging en gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 31.12.2010, NGL 17.02.2011 11038-0189-017
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.07.2014, GGK 26.12.2014, NGL 10.03.2015 15059-0406-016
25/10/2010 : OO057758
25/02/2010 : OO057758
05/03/2009 : OO057758
28/03/2008 : OO057758
01/03/2007 : OO057758
26/02/2007 : OO057758
03/03/2006 : OO057758
07/11/2005 : OO057758
07/03/2005 : OO057758
28/10/2004 : OO057758
13/06/2002 : OO057758
04/11/2000 : OO057758

Coordonnées
BEYNE

Adresse
INDUSTRIESTRAAT 27 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande