BEYOND CONSTRUCTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEYOND CONSTRUCTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.835.553

Publication

23/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-03-2015

Griffie

*15304901*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607835553

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Beyond Construction

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMME te Nieuwpoort op 18 maart 2015, ter registratie aangeboden, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BEYOND CONSTRUCTION , met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 62, bus 2:

1) Dat door:

1. De heer GERMONPRÉ Gert Hector Edouard, geboren te Koekelare op 21 september 1972, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II laan 280.

2.  THE SOLUTION FACTORY , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II laan 280, ingeschreven in het rechtspersonenregister Veurne onder ondernemingsnummer 0837.785.733, met BTW nummer BE0837.785.733, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Germonpré Gert, voornoemd, daartoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «BEYOND CONSTRUCTION» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 62, bus 2.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

Alle verrichtingen als bouwpromotor en onder meer het zelf oprichten of laten oprichten en /of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De projectontwikkeling voor en de handel in onroerend goed voor woningbouw en niet residentiële bouw. De bemiddeling en het verlenen van advies bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed, zowel roerende als onroerende verrichtingen bij dergelijke transacties, voor rekening van derden. Het zoeken, begeleiden, bemiddelen, coördineren van projecten en middelen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het in erfpacht of opstal geven of nemen, het verhuren, het in huur nemen, het onderverhuren, het ruilen, het verkavelen van onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, fondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het borg stellen tot waarborg van zowel eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

Onderwerp akte :

Leopold II Laan(Odk) 280 8670 Koksijde

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelszaak.

Waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, bedrijfsbeheer en bedrijfsleiding. Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijkse bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort. Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

Overige zakelijke dienstverlening, niet elders genoemd.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in vijftigduizend aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijftigduizendste (1/50.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

De heer GERMONPRÉ Gert, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenenveertigduizend negenhonderd negenennegentig euro (49.999,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem negenenveertigduizend negenhonderd negenennegentig aandelen werden toegekend  THE SOLUTION FACTORY , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van één euro (1,00 EUR), volledig volstort, waarvoor haar één aandeel werd toegekend

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is, hetzij in totaal vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd:  THE SOLUTION FACTORY , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II laan 280, ingeschreven in het rechtspersonenregister Veurne onder ondernemingsnummer 0837.785.733, met BTW nummer BE0837.785.733, aanduidend als vast vertegenwoordiger de heer GERMONPRÉ Gert Hector Edouard, geboren te Koekelare op 21 september 1972, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II laan 280, die qualitate qua bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

De niet-statutaire zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand februari om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede maandag van de maand februari 2017 om tien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindig op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 september 2016.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. 11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend notaris Bruno Van Damme

08/07/2015
ÿþLIMBI

nll Y IIIIYIItlI I~ Y~II~I

*15097535*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NLLNUELEGD TER GRIFFIE



111 Rechtbank van Koophandel Gent 2 9 JUNI 2015

Afdelii rii 'F,









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0607,835.553

Benaming (voluit) : BEYOND CONSTRIlCT{ON

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopold II Laan 280

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte :BVBA: rechtzetting materiële vergissing

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMNIS te Nieuwpoort op 18 maart 2015, geregistreerd 18 bladen, geen verzending, op het Registratiekantoor te Veurne op 24 maart 2015,, register 5 boek 0 blad 0 vak 2144 Ontvangen : 50,00 Bar. De ontvanger, dat door :

1. De heer GERMONPRÉ Gert Hector Edouard, geboren te Koekelare op 21 september 1972, II wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II Laan 280.

2. "TEE SOLUTION FACTORY", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met : maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II Laan 280, ingeschreven in het rechtspersonenregister Veurne onder ondernemingsnummer 0837.785.733, met BTW nummer 13E0837.785.733, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Germonpré Gert, voornoemd, daartoe benoemd bij de oprichtingsakte, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beyond Construction", met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II Laan 280, werd opgericht. Dat echter bij wijze van loutere materiële vergissing het uittreksel uit voormelde oprichtingsakte, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Veurne, op 19 maart 2015 en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 maart 2015 onder nummer

15304901 verkeerdelijk vermeldt dat de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8670 Koksijde . (Oostduinkerke), Albert I Laan 62 bus 2 en dit niettegenstaande de geregistreerde oprichtingsakte : de juiste en werkelijke zetel vermeldt, zijnde 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II Laan 280. Dat te dien einde onderhavige publicatie dan ook geschiedt bij wijze van rechtzetting waarbij uitdrukkelijk bevestigd wordt dat de zetel van de besloten vennootschap met beperkte

:l aansprakelijkheid "Beyond Construction" vanaf haar oprichting, zijnde 18 maart 2015, gevestigd is te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II Laan 280.

VOOR ONTLEDEND Uil TREKSEL

(tteessaea) sbuLuyt>ek\tuk,e.. I





Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEYOND CONSTRUCTION

Adresse
LEOPOLD II LAAN 280 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande