BIG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.654.679

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14114-0023-012
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 24.04.2013 13100-0372-011
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 30.04.2012 12104-0323-011
18/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12300474*

Neergelegd

16-01-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0859.654.679

Benaming (voluit): PHISAMCO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8470 Gistel, Leffingestraat 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Paul DALLE te Koksijde (Oostduinkerke), op 12 januari 2012 ter registratie,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  PHISAMCO , met zetel te 8470 Gistel, Leffingestraat 9, heeft beslist :

* wijziging naam in  BIG

* verplaatsing zetel naar 8600 Diksmuide, Iepersteenweg 16

* kennisname van het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot wijziging doel

* uitbreiding van het doel zodat het doel luidt als volgt :

De vennootschap heeft tot doel:

- alle hoegenaamde bedrijvigheid met betrekking tot onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden, hetzij in samenwerking met derden.

De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn: alle onroerende goederen, gebouwen en gronden aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, toezicht uitoefenen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten, alle studies ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als verzekeringsagent, als verhurings- of verkoopagent, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren of laten uitvoeren.

- optreden als makelaar, gevolmachtigde of tussenpersoon, bijstand verlenen op technisch, handels-, economisch en financieel vlak, betreffende voorgaande activiteiten.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de aan- en verkoop, huur- en verhuur, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke roerende goederen (hierin begrepen voertuigen, rollend materieel, enzovoort), in  t kort tussenpersoon in de handel;

- de aan - en verkoop, huur- en verhuur, de tussenkomst in de handel, in- en uitvoer, commissiehandel van vaartuigen in de ruimste zin van het woord alsook van allerhande scheepsmateriaal en accessoires die verband houden met de scheepvaart.

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van vis, schaal- en schelpdieren.

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van vlees en vleeswaren, gevogelte en wild, groenten en fruit, kant- en klaarmaaltijden, desserten.

- De aan- en verkoop, groet- en kleinhandel, in- en uitvoer van voedings- en genotmiddelen.

- Handelsbemiddeling in algemene voedings- en genotmiddelen.

Dit alles op basis van commissieloon en in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of

iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële,

industriële of commerciële ondernemingen.

De organisatie, de beheerproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere

ondernemingen.

- Managementactiviteiten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waaden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen advies, management en andere diensten aan of in overenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benomeingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmee het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingadviseurs.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijnde verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan vertegenwoordigd worden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere buitenlandse- of binnenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur. Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle ,bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

* aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte dd.12.01.2012, coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0252-011
26/01/2011
ÿþ Mal 2.0



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.r" eaergelegai ter griffie van Oe rechtbank van koophandel Brugge - afdelingte Oostenae

op 14JAN. 211

Griffé> gr/Meier

' *11013834*

Ondememingsnr : 0859.654.679

Benaming

(voluit) : PHISAMCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8470 Gistel, Leffingestraat 9

Onderwerp akte : rechtzetting publicatie

In de publicatie van de statutenwijziging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHISAMCO verleden voor notaris Paul Dalle te Koksijde (Oostduinkerke) op 8 december 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 13 december 2010 onder nummer 10306656 werd per materiële vergissing een verkeerde vennootschap vermeld. Hieronder volgt de correcte publicatie, die de vorige vervangt.

Uit een akte verleden voor notaris Paul DALLE te Koksijde (Oostduinkerke), op 8 december 2010, geregistreerd als volgt : geregistreerd te Nieuwpoort op 08.12.2010 boek 5/108 blad 95 vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger (getekend) Rudy RYCX", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHISAMCO" met zetel te 8470 Gistel, Leffingestraat 9 heeft beslist :

* kapitaalsverhoging met ¬ 80.000,00 om het totaal te brengen op ¬ 100.000,00.

' aanpassen van de statuten aan de genomen beslissing en coördinatie van de statuten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul DALLE, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 12.03.2010 10066-0193-011
10/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 02.03.2009 09066-0376-011
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 03.03.2008 08064-0231-011
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 31.03.2007, NGL 22.05.2007 07153-0195-013
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 24.03.2006, NGL 04.04.2006 06103-2070-011
13/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 31.03.2005, NGL 06.04.2005 05108-4404-013

Coordonnées
BIG

Adresse
IEPERSTEENWEG 16 8600 WOUMEN

Code postal : 8600
Localité : Woumen
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande