BIK SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIK SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.347.469

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 23.06.2014 14207-0553-012
05/08/2011
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van (tilelEfeeLEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN k nnowt Tr

Vo beho

aan

Bels Staat

BRUGGE (Afdeling_ Brugge)

op: 2 2 JULI Z1

.

De griffier,

Griffie

IIINIIIII~MuaiIYsazII~I~M

*i"

Ondernemingsnr : 0835.347.469 Benaming

(voluit) : Bik Solutions

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 't Walletje 79, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp acte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 01/04/2011, heeft unaniem beslist, vanaf heden, de Heer Vanhove Jens te benoemen tot gedelegeerd bestuurder. Hij aanvaardt zijn mandaat en dit tot na de algemene vergadering gehouden in 2017.

Vanhove Jens (gedel. bestuurder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon :en aanz.en van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening.

20/04/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll1I11 0I 1110110 ~IIWIIIIN

" 60745*

Ondernemingsnr : 083 5 3 4 7 4 6 9

Benaming : BIK SOLUTIONS

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 't Walletje 79

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Eric Deroose, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op 01 april2011.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap.

Naam: BIK SOLUTIONS

Zetel: Knokke-Heist, t' Walletje 79

Duur: onbepaald, te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Oprichters: 1/ De Heer VANHOVE Jens Johan Gusta, rijksregisternummer 77.12.08. 005-01, geboren te Brugge op acht december negentienhonderd zevenenzeventig, en zijn echtgenote,

2/ Mevrouw VAN MAELE Nathalie Raymonds André, rijksregisternummer 78.10.03.036-30, geboren te Knokke-Heist op drie oktober negentienhonderd achtenzeventig, samenwonende te 8380 Brugge-Dudzele, Kasteelstraat 7.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Vincent de Gheldere-Joos te Knokke-Heist op negenentwintig mei tweeduizend en twee.

Maatschappelijk kapitaal: tweeënzestig duizend euro (62.000 E) , verdeeld in honderd (100) aandelen zonder een nominale waarde, geplaatst in speciën en volledig volstort als volgt :

- door de Heer Vanhove Jens voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van eenendertigduizend euro (31.000 E) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

- door Mevrouw Van Made Nathalie voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van eenendertigduizend euro (31.000 E) waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend.

Boekjaar : Van één januari tot éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neeiegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

Verdeling van de winst: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van de zuivere winst wordt jaarlijks ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd

Verdeling van het vereffeningsoverschot: Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars, onder de vennoten de geiden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden, rekening houdend met de eventuele ongelijke volstorting op de aandelen zodat alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid behandeld worden. Bevoegdheid van de bestuurders en wijze waarop zij die uitoefenen:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden verbonden door een gedelegeerd-bestuurder die alleen optreedt

Commissaris : geen.

De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop, de verkoop, het huren en verhuren van allerlei materiaal voor de bouwindustrie, waaronder kranen en allerhande hef- en transporttoestellen, alsook het onderhoud en de herstelling van voormeld materiaal en toestellen.

De onderneming in onroerende goederen omvattende onder meer: de aankoop, de verkoop, de verkaveling, de ruiling, de omvorming, het bouwen of laten bouwen, het verbouwen, het afbreken, renoveren, decoreren en volledig afwerken van onroerende goederen.

Het optreden als bouwpromotor en bouwcoördinator van ondernemingen in onroerende goederen, evenals de promotie van. onroerende goederen met daaraan verbonden de algemene bouwondernemingen van alle aard met alle bijzondere metsel- en. betonwerken, evenals alle aannemingen nodig tot volledige afwerking van onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

0.5_ APR, 2011

Griffie De griffier,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening

Luik B - Vervolg

/ yy

. l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

rVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het beheer van roerende en onroerende goederen die toebehoren aan de vennootschap of die de vennootschap zal verwerven gedurende haar activiteit in de ruimte zin van het woord.

Bouwpromotor algemene bouwwerkzaamheden in coordinatie met de onderaannemers;

onderneming voor bouwen en stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels;

onderneming voor draineringswerken; onderneming voor het plaatsen van afsluitingen;

droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer;ondeneming voor warmte- en geluidsisolering;

onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken;onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen;

industriële schilderwerken;ondememing voor het plaatsen en onderhouden van verlichting, drijfkracht en telefoon, elektrotechnische installateur,ondememing voor het plaatsen en onderhouden van elektrische, elektronische toestellen en installaties van ventilatie, verlichting, verwarming met warme lucht, koeling, alarm, klank- en beeldtoestellen en installaties;onderneming in alle metsel- en betonwerken; onderneming voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen;

Alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland, verband houdend met :

het beheren van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen in asbestcement; het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, ondermeer het bedekken met asfalt- of met koolwaterstofhoudende produkten, gebeurlijk gecombineerd met metalen;het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt; de fabricage, de groothandel en de kleinhandel in : drogisterij-artikelen, verven en onderhoudsproduktem, bouwprodukten en bouwmaterialen. Net waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen. Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het

bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen ondermeer in de kunst- en designsfeer.

Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabrikaten en fabrikaten, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden.

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap zal in het algemeen alle kommerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Jaarvergadering : de derde dinsdag van juni om zestier, uur en indien die dag een wettelijke feestdag-is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering heeft plaats op de derde dinsdag van juni in 2013.

Voorwaarden voor de toelating tot vergaderingen: Om te worden toegelaten tot de vergadering moet elke eigenaar van aandelen aan toonder uiterlijk vijf dagen voor de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn effecten deponeren in de maatschappelijke zetel of op de plaats in de oproeping vermeld. De eigenaars van aandelen op naam moeten binnen dezelfde termijn de raad van bestuur inlichten bij aangetekend schrijven dat zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen, met aanduiding van het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke eigenaar van aandelen zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf aandeelhouder is en de voorwaarden heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. Evenwel mogen de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door een lasthebber die geen aandeelhouder is. De raad van bestuur mag het model van volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd, vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit, onverminderd de regeling voorzien in verband met de uitoefening van het voorkeurrecht zoals bepaald in artikel zes van de statuten. Wanneer van effecten (aandelen en andere) het vruchtgebruik toebehoort aan andere personen dan de blote eigenaar, zullen de daaraan verbonden rechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Elk aandeel geeft recht op één stem, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Bestuurders: De Heer Jens VANHOVE die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Zijn ambt is onbezoldigd.

Mevrouw Nathalie VAN MAELE die hier aanwezig is en haar mandaat aanvaardt.

Haar ambt is onbezoldigd.

De NV De Backer Afdichtingen met zetel te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 79, ingeschreven in de ICruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0456.815.164 voor wie optreedt de Heer Jens Vanhove die dit aanvaardt.

Haar ambt is onbezoldigd.

Vaste vertegenwoordiging: NV BIK SOLUTIONS, maar indien deze wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een andere vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door de Heer Jens Vanhove worden uitgeoefend, hetgeen deze verklaart te aanvaarden. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen gesteld door de raad van bestuur, door de bestuurders bevoegd om haar te vertegenwoordigen of door de gevolmachtigde voor het dagelijks bestuur, zelfs indien deze handelingen de grenzen van haar maatschappelijk doel overschrijden, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn, met dien verstande nochtans dat de bekendmaking der statuten alleen onvoldoende is om dit bewijs te leveren.

Voor ontledend uittreksel:

Eric Deroose geassocieerd notaris

Tezamen hiermee neergelegd: Expeditie van de stichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0486-011

Coordonnées
BIK SOLUTIONS

Adresse
'T WALLETJE 79 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande