BIO POWER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIO POWER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.909.680

Publication

09/07/2014
ÿþL.i

Voor-behoudei aan het Belgisct Staatsble

Mal Viotti 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

0 2 _

ilutspilt ELGISCH

CELGE

)7- 2014

STARTSBLi

NEERGELEGD 1 2 JUNI 2014

%I>echtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : oS51-74. 905, 6'30.

Benaming (voluit) : 610 POWER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : 8870 Izegem, Hcnclekensmolenstraat 76

, Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte houdende partiële splitsing van de vennootschap de BVBA Lavapic, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8870 Izegem, Hondekensmolenstraat 76 RPR Gent afdeling Kortrijk 0869.647A64, verleden voor notaris Christophe Kint, te Staden op 4 juni 2014, te registreren, blijkt dat een nieuwe vennootschap werd opgericht als volgt:

Het vermogen van de BVBA Lavapic, met alle rechten en verplichtingen daaraan verbonden, gaat gedeeltelijk over op de nieuwe BVBA Bio Power, op de hierna beschreven wijze.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan sedert één oktober tweeduizend en dertien " die overgaan op de nieuwe BVBA Bio Power, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap Bio Power.

Inbreng in natura

De besluiten van het verslag opgesteld op twee juni tweeduizend en veertien door de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van CV13A BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, in uitvoering en bij toepassing van de artikelen 219, 677 en 746, laatste alinea, van het Wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de inbreng in de nieuwe BVBA BIO POWER van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen, als gevolg van de partiëIe splitsing van de BVBA LAVAPIC door oprichting van een nieuwe vennootschap, bespreekt de vergadering dit document, luiden als volgt:

5. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA Bio Power ingevolge partiële splitsing van de BVBA Lavapic, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen die in de boekhouding van de BVBA Lavapic afgesloten op 30 september 2013 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 133.266,86 EUR,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.050 aandelen van de BVBA Bio Power zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting, van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden, tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 2 juni 2014.

BDO Bedriffsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Peter Vandewalle"

Toekenning van aandelen

, Er worden aan de vennoten van de BVBA Lavapic tweeduizend en vijftig (2050) nieuwe aandelen van de BVBA Bio Power, zonder nominale waarde, die elk één/twee duizend en vijftigste (1/2050"e) van het kapitaal vertegenwoordigen, uitgereikt, naar verhouding van één (1) aandeel in de BVBA Lavapic tegen één (I) aandeel in de nieuwe BVBA Bio Power en wel als volgt:

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De heer Filip D'Hondt 1066 aandelen

- Mevrouw Carine Lavens 984 aandelen

En waarvan de statuten onder meer luiden als volgt:

Artikel één - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "BIO

POWER".

Artikel twee - ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem Hondekensmolenstraat 76.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming van

derden;

A/ Ophalen, opslaan, verwerken en verdelen van dierlijke mest

B/ Verhuur en verkoop van alternatieve energie

C/ Het uitoefenen van loonwerkactiviteiten in de landbouw

D/ De handel in materialen bestemd voor de hokkenbouw, loodsen,

silo's en aanverwanten voor de landbouw.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in elle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de codrdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, elle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

El Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices. G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, elle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- IV. Bijzondere bepalingen.

- De vennootschap mag elle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Artikel vier  DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel vijf  KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt

honderdtwintigduizendnegenhonderdvijftig euro (e 120.950,00) en is verdeeld in tweeduizendvijftig (2.050) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Artikel zes  UITGIFTE VAN AANDELEN EN OBLIGATIES

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

Artikel Twaalf  BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers

een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de

Clà uitgebrachte stemmen.

DA De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en

e mits statutenwijziging.

Clà

Artikel Dertien -BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER (S)

" e Bestuursbevoegdheid

0

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er

meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om elle daden e

le van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap

rol

Clà aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de

Clà vennootschap.

e

e Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de

<1 zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen

dienaangaande.

et

g-q Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de

le statuten aan de algemene vergadering voorbehouden en behoudens de

e beperkingen hierna bepaald.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en

e in rechte als eiser of als verweerder.

e

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

un

4: Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen

c.e

zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

DA buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het

on

college de vennootschap in en buiten rechte.

Clà

4: Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap

e

Clà vertegenwoordigen in en buiten rechte.

DA

e Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve

of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering

on bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel Veertien - VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten,

Artikel Zeventien  CONTROLE.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel Achttien  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde zaterdag van de maand maart om 10.00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel negentien  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel tweeëntwintig  BOEKJAAR.

Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daaropvolgende jaar afgesloten

Artikel drieëntwintig  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

Artikel vierentwintig  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Artikel vijfentwintig - ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Artikel zesentwintig - OMZETTING.

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

Eerste boekjaar EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig september tweeduizend en veertien, met dien verstande dat alle handelingen gesteld door de BVBA Lavapic met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze overdraagt aan de BVBA Bio Power boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA Bio Power en dit sedert één oktober tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand maart tweeduizend en vijftien.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden

thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de 'bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging

van het uittreksel dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

BENOEMINGEN - aanvaardingen

Niet statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders; De heer Filip D'Hondt

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat De zaakvoerders, elk afzonderlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

VOLMACHT

Door de oprichter wordt een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan D'hondt-Blondeau & Partners BVBA te VEURNE, Koksijdestraat 25A, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde elle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor: het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en elle andere licenties en vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe Kint Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-verslag van revisor;

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ean het Belgisch Staat:sillad

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17108-0577-014

Coordonnées
BIO POWER

Adresse
JP,FRLR,DUPMR,DYTZZY 76 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande