BISSCHOP KIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BISSCHOP KIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.856.628

Publication

02/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

fabriceren, aankopen, verkopen, de commissiehandel van alle bouwstoffen, grondstoffen en artikelen die bij de bouw horen en dit in de meest uitgebreide zin.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een algemene bouwonderneming, onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten) in coördinatie met onderaannemers. Dit omvat bekisting, ijzervlechtwerk, evenals de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

- Projectontwikkeling inzake onroerende goederen, zowel nieuwbouw als renovatie.

- Handel in onroerende goederen.

- Het beheer en in functie van het beheer, de aankoop, de verhuring, de onderverhuring, het ruilen, de verkoop, de constructie, de transformatie en de aankoop, verkoop en verlenen van vruchtgebruik op onroerende goederen, het verkavelen en het inrichten, het urbaniseren, het bouwrijp maken van alle gronden en de valorisatie ervan en in het algemeen alle verrichtingen die hiermede betrekking hebben, verder de exploitatie, de inrichting en het geschikt maken van alle onroerende goederen voor alle doeleinden, met andere woorden alle onroerend goed operaties.

- Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van

deze onroerende goederen.

- De vennootschap mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

- De vennootschap kan functies van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitvoeren.

- In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden, het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. - Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen; rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur. Zij mag teneinde haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, eventueel aan de onroerende goederen, wijzigingen, productie-afmakingen, verkavelingen uitvoeren, alle ondernemingscontracten die noodzakelijk zouden zijn ondertekenen, alle wisselbewerkingen, commissie en commissielonen verwezenlijken.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovengemelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke op rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De (eventuele) statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND JUNI om VEERTIEN UUR. Indien deze datum op een feestdag valt, zal de jaarvergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip als hiervoor voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf EEN JANUARI en eindigt op EENENDERTIG DECEMBER, van ieder jaar.

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte, en eindigt het op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten. Vervolgens heeft de vergadering beslist tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur te benoemen:

- De Heer Kim Bisschop, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, in geld of in natura, en is in overeenstemming met werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat ofwel op forfaitaire wijze.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, bvba De Souter Consulting, te 8750 Wingene, Oude Bruggestraat 99a, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

17/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEL

10 -0? ELG1SCH S



Onclememingsnr : 0554856628

Benaming

(voluit) : BISSCHOP KIM

(verkort)





Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Boomgaard 8, 8340 Damnne

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

In de buitengewone algemene vergadering van 2710612014 wordt de Mevr. De Love Nathalie benoemt tot

zaakvoerder belast met de dagelijkse technische leiding en dit met onmiddellijke ingang.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Zaakvoerder

Bisschop Kim

L

bel

a

Bst *141389 72 *

R BEL

- 201

FAATS

7j; r

Gent Afdgliif8Brugge

NEFIGELEGD

iffie Rechtbank Koophandel

02 JUL 2014

De grimer_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 10.08.2016 16417-0023-011

Coordonnées
BISSCHOP KIM

Adresse
BOOMGAARD 8 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande