BISTRO CAFE PASSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BISTRO CAFE PASSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.744.996

Publication

26/05/2014
ÿþWord 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR 8 19 -95- Z

1SCH STAP

:y)

LL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

\Fr,

ber, aar Bel5

Staal

llI *14106798*

Ondernemingsnr : O 552 q ege

Benaming

(voluit) : Bistro café passé

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kruisstraat 136, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Develter te Menen op zes mei tweeduizend en veertien, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd, opgericht door.

De heer CLIVELIER Vincent Gustaaf Roger, geboren te Kortrijk tien november negentienhonderd zevenentachtig, rijksregistemummer 87.11,10-331.12, en zijn echtgenote mevrouw DICK Ann-Sophie Yvonne, geboren te Kortrijk op eenendertig augustus negentienhonderd zesentachtig, rijksregistemummer 86.08.31162.91, wonende te 8560 Wevelgem, Kruisstraat 136,

Zij verklaren gehuwd te zijn te Wevelgem op zevenentwintig augustus tweeduizend en elf onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Francis Deveiter te Menen op twintig augustus tweeduizend en elf, niet meer gewijzigd sedertdien, aldus verklaard.

Onder de naam "Bistro café passé" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt ingeschreven:

door de heer Cuvelier Vincent ten belope van eenenvijftig (51) aandelen;

- door mevrouw Dick Ann-Sophie ten belope van negenenveertig (49) aandelen,

Totaal: honderd (100) aandelen.

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Bistro café passé".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Kruisstraat 136.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoering dat in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad moet worden gepubliceerd.

ArtiKel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs- en rookwaren en alle aanverwante artikelen, uitbaten van casino- en speelautomaten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, de belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak.

De vennootschap kan optreden ais bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in, ander vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welk van. aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4, DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5.- KAPITAAL.,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12. - ZAAKVOERING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vemilen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der statuten te moeten naleven, maar met het akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet-statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur van deze opdrachten en gebeurlijk de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerders.

De algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid bepaalt de wedde en vermeerdert of vermindert deze van de zaakvoerder(s).

Artikel 13. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14. - VERTEGENVVOORDIGINGSBEVOEGDHEI D

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Ieder jaar op de tweede dinsdag van de maand juni om zeventien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Artikel 22.  BOEKJAAR  INVENTARIS JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoering de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel,

Artikel 23.  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

Artikel 24. ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

yoor- lk kléhpuden

aan het ' Belgisch Staatsblad

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hi kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPAL I NGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één juli tweeduizend en veertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 17uur in het jaar tweeduizend en zestien.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur

I. De heer CUVELIER Vincent Gustaaf Roger, geboren te Kortrijk tien november negentienhonderd zevenentachtig, rijksregistemummer 87.11.10-331.12, wonende te 8566 Wevelgem, Kruisstraat 136.

2. Mevrouw DICK Ann-Sophie Yvonne, geboren te Kortrijk op eenendertig augustus negentienhonderd zesentachtig, rijksregistemummer 86.08.31-162.91, wonende te 8560 Wevelgem, Kruisstraat 136.

Hun opdracht is onbezoldigd, dit behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Meester Francis Develter, geassocieerd notaris te Menen.

Op de de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 25.08.2016 16484-0190-015

Coordonnées
BISTRO CAFE PASSE

Adresse
KRUISSTRAAT 136 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande